Vaksinedøden fortsetter: Kostas Mastrovasilis fra Hellas hadde en far som var pastor, -døde etter blodpropp og betennelse i hjertemuskelen

Kostas Mastrovasilis (30) fikk Johnson and Johnson vaksinegift den 13 august 2021. Fjerde september døde han etter å ha kjempet forgjeves mot blodpropp i lysken. Den 13 august fikk Kostas Mastrovasilis sin første dose med vaksinen fra Johnson and Johnson på den greske øya Rhodos. Han måtte ta vaksinen for å ha frihet til å bevege seg og for å gå på jobb. Kort tid etter at han fikk sin dose med medikamentet som skulle frelse ham fra Covid, fikk han blodpropp i lysken. Han kjempet med blodproppene i lysken i noen uker på sykehus på Rhodos og de fikk det under kontroll, men så kom det aggressivt tilbake, Han ble så sendt til et større sykehus i Athen fordi blodproppene i beina var harde som stein og som også blokkerte arteriene som pumpet blod til hjertet.

På sykehuset ville ikke legene berører ham på grunn av hans vaksinestatus, men en lege sa at dersom han tilbød ham penger, skulle han se til ham. Men Kosta hadde ikke penger og skjønte hvor det hele bar hen. Han kjente at hans kropp var døende på grunn av hevelser og blodpropper. Den fjerde september avgikk Kostas ved døden på grunn av betennelse i hjertemusklene. Også en forholdsvis vanlig konsekvens av vaksinene. En sterk mann med god helse bukket under fordi han ønsket et normalt liv hvor han kunne bevege seg fritt å jobbe. Da han tok det siste fotografiet av seg selv med munnbind, skrev han at han utelukkende var i live på grunn av et åpningshull til hjertet som gjorde at han ennå levde. Han sa at han var døende og kalte den greske statsministeren Mitsotaki, en prostituert. Mannens far som er pastor i Australia fløy til Hellas for å ta del i begravelsen. Nok et menneske er gått ut av livet og tiden så mye for tidlig på grunn av en dødelig vaksine.

Må advare tross motstand fra religiøse figurer i kristen-Norge

Evangelist Svein Magne Pedersen som tross motstand fra religiøse figurer som Vebjørn Selbekk, Rune Edvarsen, Sten Sørensen fortsetter å advare mot vaksinen skrev onsdag dette: “Noen må skape motvekt mot den ensidige propagandaen fra myndigheter og media. Jeg kan ikke ta hensyn til folk som bare er lei av å høre om dette. Daglig får jeg tilbakemeldinger fra folk som er blitt skadet av sprøyta. Jeg ser det derfor som min plikt å advare mot å gå i den fella. Når vi vet om slike skader og ikke advarer, er vi medskyldige i ulykken. Så lenge trykket fra media til å ta sprøyta pågår for fullt, advarer jeg. Mitt kall er å redde mennesker fra det som er vondt, både angående frelse og helse. Forresten skriver jeg ikke bare om sprøyta på Facebook. Jeg har undervisning angående kristne emner og skriver om vitnesbyrd om helbredelse også,” svarer Pedersen etter å ha fått kritikk av enkelte på grunn av at han stadig advarer mot vaksinene.

 

Facebook Comments

46 tanker om “Vaksinedøden fortsetter: Kostas Mastrovasilis fra Hellas hadde en far som var pastor, -døde etter blodpropp og betennelse i hjertemuskelen

 1. Enig i at det kan skape ufine kommentarer.
  Ikke Kjell sin skyld.
  De viktigeste kommentarene er de som er saklige og høflige.

  • Til Hannah

   Jeg er litt uenig med deg.
   Jeg er enig i at det ikke direkte er Kjell sin feil at det kommer stygge og uhøflige kommentarer, men jeg mener Kjell har likefullt et medansvar når noen av artiklene er gjennomsyret av anklager, løgn og ryktespredning.
   Jeg kritiserer ikke at Kjell er motstander av vaksinering, myndighetene eller MSM, han skal selvfølgelig få lov til å bruke sin egen blogg til å kritisere disse, men jeg mener han legger lista for diskusjonsnivået når han og redaktør2 (som jeg antar er Tore) ordlegger seg slik de gjør.

   1
   2
  • Jeg har mange ganger anmodet Kjell om å blokkere Qanon da Qanon tilhører det mest farlige fordi han later som han er religiøs.
   Alle oss som har litt erfaring med den åndelige verden vet at Qanon representerer det mest ødeleggende og farlige.
   Hans innlegg er ugudelighet forkledd i en from forkledning.
   Selv JVen er ikke like ødeleggende og farlig som det Qanon er for enheten i Kristi legeme.
   Dessverre lytter ikke Kjell til anmodningen om å utestenge Qanon.

   2
   1
  • Jeg er for ytringsfrihet til alle, enten det er deg, Qanon eller JV. Ytringsfrihet er et viktig prinsipp jeg mener vi må holde fast på.
   Vi får bare tåle at noen har motsatt mening enn det vi sjølv har. Det er for mange steder hvor friheten til å ytre seg er blitt borte.
   Kjell

   2
   2
  • Til Randi,

   Jeg har gjentatte ganger best deg om å påpeke en eneste ting du mener er feil, villedende eller løgn i mine kommentarer. Dersom jeg har drevet med slikt er jeg enig i at det er farlig og da skal jeg beklage. Jeg ser mange andre som kommer med usannheter, men de anses ikke som like farlige tydeligvis.

   Av en eller annen grunn svarer du aldri når jeg ber deg påpeke hva du mener jeg gjør galt. Hvorfor ikke?

   3
   1
  • Du verden, Qanon, som du klarer å stelle det til. Nå har du klart å få Rune Lye, fri pinsevenn og Randi til å kle seg nakne inn til skinnet. IGJEN. Er det ikke det Bibelen sier om de ugudelige:
   “Din nakenhet skal bli avdekket, og din skam skal bli sett.”

   1
   5
  • Qanon, ja det er nok mer riktig.
   Han har nok et medansvar, kanskje mer enn jeg har tenkt over…
   Jeg tenkte tidligere ikke så mye over hvordan en blogg bør være… men forstod fort at video/artikkel med motsatte «bevis» enn det Kjell viste oss var viktig.
   Men orker ikke det så ofte nå lenger. Setter pris på de av dere som tar opp faktafeil.

   2
   6
  • Til Rune og Randi,

   Jeg skal være så freidig å si at dersom dere påpeker (og dokumenterer) en eneste løgn jeg har kommet med, eller et eneste sted der jeg har kommet med en villedende bibeltolkning, skal jeg avslutte all kommentering på Søkelys.

  • Alt du sier er løgn Qanon , helle pandemien er en løgn og så lengen grunnlaget for dine uttalelser bygger på en løgn , blir ALT løgn , det er sånn det er med satan, det finnes ikke sannhet i han og du Qanon er satans tjener , du er med å opprettholde de narativet om pandemien og vaksinen som denne verdens makter og myndigheter servere folk og du vet det godt , etter alle disse artiklene Søkelys har har hatt , som er ett korektiv til det denne verden servere av løgn .
   Ps. Qanon som satans tjener , så er jeg fult klar over du kan sitere bibelen, det er ikke noe nytt.

   1
   2
  • Nei Rune, pandemien er ikke en løgn!

   Dersom vi ser bort fra om covid er farlig eller ikke – glem det nå – så er covid-viruset, og helseplagene forårsaket av viruset, registrert over hele verden.

   “Pandemi er eit omgrep som blir nytta om ein sjukdom som rammar særs mange menneske og breier seg over eit svært stort geografisk område, til dømes fleire verdsdelar. Ein pandemi er såleis ein vidfemnande epidemi som omfattar store delar av verda.” https://sml.snl.no/pandemi

   Du kan gjerne gjenta til det kjedsommelige at pandemien er en løgn. Det blir ikke mer riktig av den grunn.

   Hvordan viruset oppsto, om pandemien er håndtert riktig eller galt, om vaksinering virker eller ikke, etc etc er en helt annen diskusjon.

   2
   1
 2. Det er tragisk at folk dør av vaksinen. Og det er tragisk at folk dør av covid. Dersom man leser (for mye) på Søkelys får man inntrykk av at det er kun vaksinen folk dør av. Dessverre dør det mange flere som ikke er vaksinerte. Hva med dem? Er de ikke verdt noe?
  På Søkelys hamres det løs om med antakelser, løgn og usannheter for å underbygge en forhåndsbestemt konklusjon.
  Legg merke til at jeg ikke har noe mot at Søkelys advarer mot vaksine eller omtaler de tragiske tilfellene som døde av bivirkninger av vaksinen. Det er måten omtalen gjøres på jeg reagerer på. Man trekker slutninger basert på rykter, man overdriver, generaliserer og lyver. Alt for å spre frykt og for å skremme folk. Det synes ikke jeg er greit.

  Hva med disse?
  “England: Nær én av fem kritisk syke er gravide og uvaksinerte
  Blant coronasyke som må få livsnødvendig behandling i England, er nesten én av fem gravide – og uvaksinerte.” https://www.vg.no/nyheter/i/JxvJ07/england-naer-en-av-fem-kritisk-syke-er-gravide-og-uvaksinerte

  Er de stakkars ufødte barna noe som kan ofres så lenge man kan skremme noen fra vaksinen?

  Og for å gjenta meg selv: jeg mener ikke at alle, gravide eller ikke, skal vaksinere seg. Jeg mener fremdeles at de som er usikre, redde eller motstandere skal ha lov til å la være å ta vaksinen.

  3
  2
  • Ikke la din vantro til Gud smitte over på folk.
   Jeg kjenner bedragets ånd i hvert eneste ord du skriver Qanon.
   Det er en bedragersk ånd over det du skriver
   Du antyder at folk som ikke tar demonjuicen er redde, usikre. Det er du som er så redd og usikker og vantro til Guds ord at du er villig til å ta til deg av menneskelige reminisenser for å skulle bli spart fra smitten og Covid. Dessverre for dere som har tatt vaksinen, så hjelper den dere intet. Vaksinerte blir smittet, sjuke og døde i like stor grad som uvaksinerte. Du er bedradd og forstår det ikke selv.

  • Til Bjørn,

   Beklager dersom det var uklart, men jeg skriver også at de som er “motstandere skal ha lov til å la være”. Hva motstanden består i har jeg valgt å ikke spesifisere. Det kan være generell motstand mot vaksiner eller motstand mot akkurat covid-vaksinen. Poenget mitt er at uansett grunn så er det en privatsak som vi andre ikke har noe med. Det har jeg gjentatte ganger poengtert.
   At vaksinerte også blir smittet, sjuke og dør har jeg aldri benektet, men jeg har påstått at tallene tyder på at vaksinerte ikke blir like syke, og følgelig ikke har like stor sannsynlighet for å dø.
   Nå har vel ingen av oss fasiten på hvem som blir bedratt eller ikke. Det vil bare tiden vise.

  • Jeg har forstått at du mener det Rune. Det skal du få lov til å mene.
   Jeg vet hvem jeg tror på, hvem jeg tjener idag og hvem som har lovet å sørge for i morgen. Jeg mener at man er med å ødelegge sitt forhold til Jesus og frelsen ved å spre rykter, løgn og hat. Jesus døde riktignok for dem som gjør slikt, men jeg er sikker på at han ønsker at hans barn vender seg bort fra slikt.
   Nå vet ikke jeg hva du reagerte på nedenfor, men jeg synes det er trist dersom du mener det er feil å påpeke at ryktespredning og løgn ikke er av det gode.

   1
   1
  • Jepp. Qanon forsvarer alltid konformiteten.
   Men noen står opp. Broder Svein Magne Pedersen ringes ned av fortvilte pårørende til vaksineskadde.
   Også andre forkynnere som David Auke får stadig henvendelser om forbønn fra folk som er skadd av vaksinen.
   Det er fortvilende for familie å se hvordan giften gradvis tar livet av gjør syke dem som har tatt giften.
   Helsevesenet kan i mange tilfeller bare lindre symptomene når giften angriper kroppens organ. Det er fortvilende for familier å se på.
   Man kan liksom intet gjøre når slangegiften sprer seg rundt i kroppen.

   3
   3
  • Til Fri Pinsevenn:

   Det er ikke advarslene jeg kritiserer, det er ordbruken.
   Det er helt greit å informere og advare, eller for den del å fraråde, men det er ikke greit å lyve.

   (merk at kommentaren ikke er direkte knyttet til bare denne artikkelen. Veldig mange artikler på Søkelys bruker et språk som ikke er en kristen verdig. At så få her inne – som Hannah også har påpekt flere ganger – ikke reagerer er trist og forstemmende. Man tenker for at “det hjertet er fyllt av,…osv)

   1
   2
  • Høflige ord og fraser bruker også de prester som forsvarere homofilt samliv og en ser hvordan det har gått med den norske kirke når disse ble invitert inn , en ser hvilke frukt den norske kirke bærer i dag.

   2
   1
  • Rune, jeg bruker å tro at du mener at å oppføre seg høflig er det samme som å oppfordre til synd og frafall.
   Du er kanskje uenig med meg om det aller meste, men denne sammenligningen må være en glipp.

   2
   2
  • Til Rune
   Jeg ser at det snek seg om en autokorrekturen i mitt svar til deg.
   Det skulle ikke være “Rune, jeg bruker å tro…”, men “j
   Rune, jeg nekter å tro…”

   1
   1
 3. Som jeg har kommentert tidligere på et annet innlegg, er slike bivirkninger og død bare noe jeg leser om her på Søkelys. Er ikke noe jeg erfarer i mitt nærmiljø…intet sett, intet hørt. Merkelig. Tusenvis er vaksinert her også.

  1
  1
  • Lille bror til en god venninne døde nu etter 2 vaksine 38 år gammel. 2 uker etter stikket.frisk og fin til da .Funnet av sin 13 år gamle datter.

   3
   1
  • Trist Det er dessverre så mange som blir syke og dør av vaksinen.
   Skikkelig trist.

   3
   1
 4. Det er ingen beviser på at corona vaksinen hjelper. Israel er bevis på dette. I fjor falt smitten langt mer enn i år, I fjor var det ingen munnbind eller vaksiner. Vaksinen er innført som en inngangsport til å kontrollere mennesket på alle nivå 24/7. Vi ser hva som kommer der fremme. Dette er bare begynnelsen på det demoniske tyranniet. Millioner mister nå jobben, hus og hjem. Det handler om å gjøre vanlige folk lut fattig.

  1
  2
  • Dette er ikke en pandemi, men en plandemi. En global scam som er politisk styrt for å oppnå kontroll.
   Kravet er at folk skal underkaste seg ordre fra myndighetene og for å skape høye smittetall bruker man en ubrukelig PCR test som kan bevise akkurat hva de ønsker.
   Alt misbrukes for å skremme verden til underkastelse. Fake dødstall, kreftsyke som dør av kreft, tradisjonell influensa, selvmord, alt brukes som Corona-relatert for å skremme folk med tilsynelatende høye dødstall. Det som kommer til å drepe folk er vaksinen. Ser allerede nå et påtagelig høyere antall dødsannonser i avisene som inneholder ordene “døde brått” eller “døde uventet fra oss”. Vaksinen gjør alt sitt arbeid og flere blir det etterhvert som giften blir spredd og giften får virke.

 5. Det Rune svarer Qanon nederst i tråden her kl 9:04 er hårreisende (men det er jo lignende ting som han stadig skriver) Han svarer ikke på Qanons spørsmål.

  ALT Qanon skriver er løgn, påstår han. Og Ingen reagerer. Hva feiler det kristne Tore og andre?

  Pek på en løgn i Qanons kommentarer og kommenter i vei. Kanskje Tore, Betina og andre som ikke sier i fra til Rune kan reise seg snart og si til Rune at nå må han slutte. Hvorfor vil dere ikke ta ansvar å reagere? Er han en spesielt salvet person eller noe slikt tøv som ofte påstås?

  En ting er sikkert. Hadde Hannah skrevet slikt stygt så hadde Kjell sagt fra for lenge siden til meg, flere ganger. Flere her som ikke sier tydelig fra til Rune hadde helt sikkert sagt ifra til Hannah -hvis jeg skrev slikt. Hva er det med Rune liksom, hvorfor i huleste la ham holde på?

  9
  1
  • Qanon bygger helle sin argument på narativet om at det er en pandemi og han kilder som bygger opp om dette narativet og han vet godt at det er en løgn.

   1
   5
  • Rune,

   Jeg har ikke sett at du reagerer på at Søkelys rapporterer om covid-19-smitterekorder eller dødsfall rundt om i verden.
   På søkelys rapporteres det om smittede i Australia, i Europa og i USA. Da er det verdensomspennende. Ergo en pandemi.

   (se også min kommentar om pandemien-løgnen nederst).

   6
   1
  • Som sagt tidligere Qanon, du er en kverulant , en manipulator og en som tjener denne verdens makter å myndigheter ALT du sier bygger på en stor løgn og som det står i bibelen, dere skal tro løgnen .

   Hanna , jeg har advart deg kraftig mot Qanon, du inviterer inn en forfører og du tror hans smiger , det er dette som dreper kristne menigheter .

   6
   5
  • Når fikk du mandat til å oppdra andre? Du elsker å diskutere, og jeg fatter ikke at Rune lye gidder å bruke tid på deg i det hele tatt. Fatter heller ikke at flere her ikke tar et oppgjør med din uhøflige opptreden ovenfor andre fint innpakket i fine fraser. Når ble du satt til dommer over andre? Har du fått det mandatet fra øverste hold? Den eneste grunnen til at du nevner mitt navn, er kun for at du skal krangle og fortelle hvor forferdelig andre er. Er det din blogg og er det du som har det redaksjonelle ansvaret her. Du er stadig ute å messer «Hannah sier ditt og Hannah sier datt og ingen vil høre på Hannah» har du et så enormt behov for å eksponere dette navnet Hannah hele tiden? Til deg Rune, fatter ikke at du gidder å underlegge deg dette hun kommer med!

   3
   5
  • Kommentarfeltet på dette nettstedet er blitt sted der man hiver søppelet fra seg! Jeg gremmes! Og du Birgir kan spare deg dine «kloke» fraser!

   2
   5
  • Du verden, du verden. Nå ble jeg rørt 😍 av Betina. Tusen takk for omtanke. 🥰

   4
   1
  • Trist svar Betina.

   Jeg har reagert på urett og sagt fra. Og kjent på sorg over dette i lang tid.

   Jeg har flere ganger fremhevet dine gode sider her og sagt du trengs her inne, at du har kommet med mye klokt og at jeg setter pris på deg. Det mener jeg fortsatt. Du mener endel ting om meg, det har du lov til. Jeg har mine svakheter, kan godt være jeg maser mye om dette. Jeg har fått noen mld fra folk her før og har sagt unnskyld.

   Men kanskje ikke så lett å se alle mine feil mellom de sinte linjene dine. Skal prøve. Og fint hvis vi alle prøver på det.

   Eksponeringsbehov sier du. Kan kanskje se slik ut, men det som har drevet meg i denne saken er urettferdighet og sorgfølelse. Det betyr ikke så mye for meg om folk ikke liker meg eller meningene mine. (Det er endel kristne nå som ikke synes om mine meninger) Det betyr mye mer at mennesker som ikke lever med Gud liker meg , og at jeg kan få peke på Ham.

   Si hva du vil om kommentarfeltene (at det er et søppelsted som du sier). Vi er mange her som er enig i at det ofte er det. Alle kan gjøre noe med det -du også.

   Når man er «kranglete» så blir man dømt som den som skaper splittelse. (hold deg unna dem!) Uttallige ganger blir bibelverset misbrukt. Fordi det var kanskje motsatt, kristenfolket tålte ikke sannheten.

   3
   1
  • Qanon har tatt for mye demonjuice.
   Jeg forstår ikke at Rune i det hele tatt bruker tid på en person som er så innbitt tilhenger av demonjuicen.
   Folk dør hele tiden av denne vaksinegiften Qanon forsvarer som sin dyreste skatt og eiendom.
   Jeg hadde ikke hatt tålmodighet til å bruke tid på kverulanten.
   Skulle tro at Qanon får betaling av dem som produserer demonjuice for å argumentere for at alle skal ta den.
   At folk blir syke og dør av vaksinen er tydeligvis en kalkulert risiko for Qanon og andre som jobber for å påvirke folk til å bli besmittet med styggedommen fra avgrunnen.

   1
   2
  • Du har kjent på sorg og urett og reagerer? Du snakker og snakker! Hadde du vært opptatt av urett, så hadde du latt være bruke mitt navn både en og to ganger med navns nevnelse og forkledd. Hadde du vært opptatt av urett hadde du sluttet å klandre andre. Synes faktisk om deg tidligere, men jeg kjenner i min ånd på hvilken måte noen taler til meg på og om meg. Du misbruker mitt navn her inne som om det var et kollektiv jeg befant meg i. Du drar frem mitt navn både med navns nevnelse og mellom linjene der du hinter til meg for å provosere. Du er kun interessert i å diskutere for og diskutere. Jeg skiter i hva andre skal stå til ansvar for, jeg er ikke foreldrene til noen på denne nettsiden. Hadde du ikke hatt et horn i siden til meg, hadde du ikke blandet meg i dine kommentarer. Er du så opptatt av meg at du må nevne meg i flere av dine kommentarer bare for å tilfredsstille behovet for å krangle? Du skriver blant annet: «du lar han holde på» og at andre kristne må komme på banen osv, som meg som du hinter til. Er du misfornøyd med kommentarfeltet får du henvende deg til redaktøren av bloggen og ikke innta den holdningen du har ovenfor andre. Respekter andre, det er ikke din oppgave å oppdra voksne mennesker.
   Jeg har selv fått skit slengt etter meg av denne birgir og jehovas vitne her inne, men jeg lar det stå for deres egen regning.

   1
   3
  • Betina, det er ikke farlig om de prater stygt til deg eller oss. Vi skal bare elske dem.

   Det var mye surt her fra deg, det må sies 🙂 Men greit nok. Jeg vet hva som er sant.

   Du -som andre her inne, kjenner «i din ånd» ting angående meg. Jeg tror ikke Den Hellige Ånd varslet deg om det. Mange åndeligjør alt mulig, men du bare sliter med meg. Jeg blir ikke lei meg for det, men føler med deg, fordi vi skal elske mennesker. Har gått den veien mange ganger. Hver gang jeg gjennomgår det håper jeg at det er siste gang. Vi vet alle kristne at det er ikke lett.

   Jeg har ikke tenkt på det slik du skrev det; at jeg ikke trengte nevne navnet ditt. Men forstår nå. Unnskyld så mye for det.

  • Uha, uha. Har jeg slangt skit etter deg, Betina? Det var ukjent for meg.

  • Til Geir,

   det hadde vært fint om du kunne vise til et eneste sted der jeg har bedt folk om å vaksinere seg. Ett eneste sted!
   Jeg har aldri oppfordret noen til å vaksinere seg, men heller sagt at dersom noen er redde, usikre eller motstandere skal de få lov til å la være å vaksinere seg. Jeg har også påpekt at vi andre ikke skal spørre om noen er vaksinert eller ikke, og vi skal ikke spørre hvorfor de velger som de gjør. Det har ingen noe med.
   Jeg har også sagt at der ikke finnes bevis for at vaksinen gjør et sykdomsforløp lettere selv om alle data tyder på den gjør det.
   Jeg har riktignok stått opp når noen serverer løgner og usannheter, men det er ikke å forsvare vaksinen, det er å stå opp for sannheten.
   Folk må gjerne advare mot vaksine, fraråde å ta vaksinen eller mene at covid-viruset er ufarlig, men serverer de løgner og usannheter så sier jeg fra.

   Så Geir, dersom du mener jeg forsvarer vaksinen må du fortelle meg i hvilket innlegg jeg har gjort det.

   (og helt ærlig: når du beskylder meg for noe synes jeg at jeg fortjener et svar fra deg)

   4
   1
  • Du er unnskyldt hannah, vi trakker alle feil. Tore sa det som trengte å bli sagt verken mer eller mindre. Dere får fortsette debatten, ilden dør vel ut etterhvert.

  • Betina?
   Seriøst? Tore?

   Du skal betvile at det er sorg som har drevet meg, jeg har reagert på grusomme gloser fra Rune, og du reagerer ingenting på hvordan Tore skriver til meg? Jeg må si jeg synes du har et problem nå.

   Er noe av det han skrev til meg bra og sannhet?
   (Bibelversene er veldig bra og viktige, når de brukes slik de skal)

   Jeg lot være å kommentere ham , det er sykt av en som kaller seg kristen å skrive noe slikt. (Han har en blogg jeg var innom litt for flere år siden der det var mye sant og rett, jeg satte pris på å lese litt der da, men etterhvert fant jeg annen undervisning.)
   Og synes her i kommentarfeltene at det har blitt mere galt, jeg er ikke den eneste som reagerer på ham her inne, så det er ikke en blogg jeg er innom mer.

   Når du også ser hvordan han pratet til en søster i Herren, så er det ingen tvil om at noe er alvorlig galt.

   Så når du nevnte Tore var det dessverre nødvendig med en kommentar til deg. Du får fortsette med Tore selv du. Setter pris på hvis du er ferdig med utblåsningene mot meg.

   Han skryter av å ha blitt befridd fra 30 el 50 onde ånder… Hva er det som kommer ut av ham mot meg? Jeg har ingen problem med det. Men stakkar mann; HAN har.
   —————————————
   Han skrev (fri husk) Hannah er i kjødet
   Rent DEMONISK,
   Han «kjenner slike som Hannah-som går bak ryggen og dolker ham i ryggen» Og han synes det er leit hvis ikke de ekte kristne skriver inn kommentarer…. osv (han liker jo ikke hva jeg skriver så)
   ——————————————

   Han hører også en ånd som sier angående Hannah; TA GREP!

   Nei du… ingen Hellig Ånd det. DHÅ lyver ikke. Tore må først ta grep på seg selv.

   Han sier han kan ikke være min pastor😊 Nei det kan han sannelig ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *