USA vil sende langdistanseraketter til Ukraina

Joe Biden regimet forbereder nå en ny pakke med militærhjelp til krigen mot Russland. Denne gangen planlegger Washington å sende langdistanseraketter opplyser to amerikanske tjenestemenn/kvinner til nyhetsbyrået Reuters. Amerikanerne er villige til å svi av 2,2 millarder dollar for flere våpen som kan fremskynde en kraftig russisk reaksjon. President Zelensky sa i forrige uke at han ønsket seg langdistanseraketter fra vestlige land slik at han kan ramme både Krim og Russland, Totalt har USA gitt mer enn 26,7 milliarder dollar i militær bistand til Ukraina siden Russland invaderte i februar i fjor. Tidligere har Joe Biden sagt at det å sende langdistanseraketter og jagerfly til Russland vil kunne føre til tredje verdenskrig. Noe Biden regimet ser ut til å lengte etter.

3 tanker om “USA vil sende langdistanseraketter til Ukraina

 1. Blir det verdenskrig, har de rike sikret seg trygge steder med alt de trenger. Befolkningen må ta støyten for noe de fleste ikke har bedt om. I Norge står det dårlig til med operative tilfluktsrom, men smeller en atombombe, så kan man bare glemme tilfluktsrom og alt dom er. Denne verden er gått av hengslene, og det er krigshissende røster over alt. Det som er merkelig, er at så mange i Norge ikke tenker over at vi faktisk står ovenfor en alvorlig krigstrussel også her.

  3
  4
  • Det har du rett i Betina. De rike har sine bunkere, det er knapt tilfluktsrom i Norge til folk.
   Det er en av grunnene til at jeg har tatt til orde for og sagt at hvorfor ikke bruke ressursene som de nå bruker på våpen og raketter til å finne frem til en løsning med kompromiss som alle parter kan leve med. Men jeg ser jeg blir foraktet og utsatt for hets fra enkelte her inne. De syntes vist at blod, lidelser og død er bedre.

   3
   3
 2. Godt sagt. I Noas dager, i en periode på over 100 år fikk sikkert mange høre om det som var i vente, Guds straffedom, den
  enorme vannflommen etc… Men ingen brydde seg. Mulig noen i sitt stille sinn i sammen me sine nærmeste, vågde å si, tenk om det er sant det Noa forteller, det må ha vært tankevekkende når dyr av omtrent alle slag gikk ombord og en skummel opplevelse når de første regndråper falt. Også i vår tid er det mange tegn på at 3. verdenskrig og endetiden er veldig nær, men mange håner og spotter og latterliggjør kristenheten og de som tror, har tillit til Herrens ord

Det er stengt for kommentarer.