USA på randen av borgerkrig? To skutt og drept mens volden sprer seg -mann angrepet av mobb, -skjøt i selvforsvar

To personer ble skutt og drept i Kenosha i Wisconsin. I følge videoer delt på sosiale medier ble en hvit mann jaget av en mobb med demonstranter natt til onsdag. Videoer av hendelsen viser hvordan en mobb jager en hvit mann, som faller for deretter å bli sparket av angripere. I selvforsvar trekker han våpen og to blir drept i kaoset som viser hvordan USA gradvis beveger seg mot borgerkrig. Stadig flere amerikanere skaffer seg nå våpen til selvforsvar da det blir mer og mer tydelig at politiet er ute av stand til å beskytte og slå ned bølgen av sivil uro og vold i amerikanske gater.

Vold og død er i ferd med å eksplodere i amerikanske storbyer mens frontene blir stadig hardere og hardere. Manglende respekt for lov og orden, svake lokale politiske ledere i kombinasjon med den varige og dype splittelsen i det amerikanske samfunnet er i ferd med å lede nasjonen ut i borgerkrig. Over hele USA er folk begynt å preppe for det som kommer. I videoen under som ikke vil bli vist på NRK, TV2 eller noen av MSM kanalene ser vi hva som nå utspiller seg i amerikanske byer etter de massive Antifa/Black Lives Matter opptøyene som har preget USA de siste månedene. Et splittet politisk miljø er ute av stand til å sette en stopper for utviklingen vi nå er vitne til, fordi hatet og mistilliten er for dyp. Vi advarer mot sterke scener

Frykter og forbereder seg på borgerkrig

4 tanker om “USA på randen av borgerkrig? To skutt og drept mens volden sprer seg -mann angrepet av mobb, -skjøt i selvforsvar

  1. Ingen rundt meg får dette med seg.

    Og hvis jeg prater om det som VG har glemt idag (som vanlig), så er det ingen interesse. De er opptatt av siste nytt fra Erna om covid o.l. Jeg pratet om hatet jeg så i direktesendingen fra gatene den natta Trump ble valgt også, men ingen ville høre da heller. Jeg har covid19 og hatet jeg ser i gatene langt opp i halsen nå. Men slik skulle det bli, og verre skal det bli. Men vi skal trøste hverandre med disse ord sier Guds Ord. Les 1.Tess 4:13-18. Ingen vet om vi blir her på jorden til valget. Men om så, og Trump vinner, så blir det kaos. Vinner Biden blir det kaos. Hatet gror vilt nå.

    Pastor John Mac Arthur spør et spørsmål; er det synd å frykte covid19? Jeg sier også ja, selvfølgelig er det. Vi har intet å frykte. Gud har vært med og vil fortsatt være med. Det er 99% sjanse elller mer til å bli frisk. Kjenner fremdeles ingen med corona. (Men antagelig har vi hatt denne influensaen allerede, mange av oss nå) Jeg mener også at det er synd å frykte for de siste dager. Det er kun EN ting å gjøre, fylle oss med Guds Ord og ta oss tid med Ham. Og følge med på Israel.

  2. Det handler ikke lenger om konspirasjonsteorier. Vi ser politiske prosesser hvor nøkkelpersoner i offentlige stillinger, medier og politikere jobber systematisk for å skape kaos. De bruker kriminelle metoder men det får ingen konsekvenser. Dette er en klassisk metode for å bane vei for helt nye samfunnsordninger. Når kriminaliteten har blitt omfattende nok innfører man diktatur.

    Det er mange år siden jeg gjettet meg til at dette ville skje. Og problemet er likegyldigheten. Og hvis noen ønsker å støtte “dyret” så logg inn på nrk, dagbla, vg osv. Dette styrker både legitimiteten og økonomien til de som vil styre folks tanker i “riktig rettning”. Tror ikke de er særlig bedre enn “Pravda” eller “Volkicher beobachter”.

Det er stengt for kommentarer.