USA og Europa er blitt det samfunnet Karl Marx og Engels ville skape i Sovjet

Russlands president Vladimir Putin går stadig på murene for å forsvare de tradisjonelle familie og kjønnsverdier den tradisjonelle kristne kultur har vært bygd på. I en tale sier Putin at Russland har vært der tidligere. Under bolsjevismen da ideene til Karl Marx og Friedrich Engels ble praktisert i det gamle Sovjet ble kirker ødelagt, bibeler revet i stykker og kirkene undertrykt. Kristne ble fengslet og mange utsatt for tortur. Etter at Gud sprengte jernteppet og Sovjet-ideologien kollapset har Russland vendt tilbake til noen av sine kulturelle og religiøse røtter. Og disse verdiene ønsker Putin å holde på armlengdes avstand fra Russland

Kristne i Russland nyter en stor grad av frihet til å tro på og tilbe Gud. Dessverre er Jehovas Vitner ennå under press i den russiske føderasjonen, men kan hende at Putin og russiske myndigheter etterhvert vil oppdage at Jehovas Vitner ikke utgjør noen reell trussel for Russland og endrer sin policy. Også i Hviterussland som nå er under militær trussel fra krefter i Vesten har de kristne frihet til å komme sammen til bønn og gudstjenester. Lukasjenko som leder Hviterussland vet at trusselen ikke kommer fra mennesker som tilber Jesus Kristus som Herre, men fra Vesten som er blitt det moderne Sodoma og Gomorra. President Putin har skjønt at de tradisjonelle verdiene den kristne kultur har vært bygd på, er de varige verdier et sunt samfunn bør være bygd på. Hør den russiske presidenten gi en korrekt diagnose på Vestens forfall.

3 tanker om “USA og Europa er blitt det samfunnet Karl Marx og Engels ville skape i Sovjet

 1. Nøyaktig hvor i Marx sin litteratur, taler eller virke finner du noe av dette?

  Engels skrev ikke stort, hans rolle var stort sett å finansiere Marx.

  2
  2
 2. Fantastisk naivt å hylle «friheten» i Putins Russland, et kleptokrati som fengsler og likviderer annerledeshet og meningsmotstandere.

  Men vi forstår at noen som mener «Gud sprengte jernteppet», men ikke gir guddommen ansvaret for verdens elendighet, er troendes til absolutt hva som helst.

  Overtro og hellige konspirasjonsteorier fører folk i krig. Religion leder fly inn i skyskrapere, voldtar Midtøsten i Allahs og Jesu navn og slakter Ukraina for å redde Øst-Kirkens patriarkat.

  « Gode mennesker gjør gode gjerninger, onde mennesker gjør onde gjerninger. Men for at gode mennesler skal gjøre onde gjerninger, trengs religion.»

 3. Dette er ikke noe nytt, Putin har talt imot Marx før! Kommunistene liker ikke Putin! Han er ikke en ny Stalin & neppe en Marxism-Leninism tilhenger!

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.