USA: Leading ecomic indikators -verste noensinne

Minst 22 millioner amerikanere er kastet ut i arbeidsledighet på fire uker. Titusener av mindre bedrifter har måttet lukke dørene og desperate amerikanere står timevis i kø for å få hjelp til å fø kone og barn.

Fallet i tallet for “Leading economic indikators” er det verste fallet noensinne. Målingen av disse data startet i 1952, og aldri tidligere har tallene pekt så nedover for en enkelt måned som nå. Verre har det aldri noensinne vært og verre vil det bli,” sier Andrew Slimmon i MS Invest om de siste tallene som viser at amerikansk økonomi er i fritt fall. 22 milllioner arbeidsplasser er gått tapt, og krisepakken som skulle brukes for å hjelpe småbedrifter gjennom krisen har gått tom, og millioner av mindre bedrifter vil gå konkurs dersom ikke politikerne blir enig om en langt større krisepakke til småbedriftene som har måttet lukke døra og gi de ansatte sparken fordi de ikke får inn penger på grunn av nedstengningen.

4 tanker om “USA: Leading ecomic indikators -verste noensinne

 1. Dette visste vi ville komme for flere dager og uker siden. Selvfølgeligheter. Men børsen har hentet seg kraftig inn i USA og Dow Jones ligger på ca 24000 poeng etter at den under panikken falt til 17-18000 poeng for litt siden. Toppen var ca 29000 før fallet og har således innhentet over halvparten av poengfallet. Disse forutsigbare negative tallene som nå kommer, vil endres dramatisk til det bedre frem mot sommeren når USA sakte men sikkert åpner opp igjen.

  • USA tar så potetene fra bonden , tro ikke at dette løsner seg for det gjør det ikke, stor kapitalen har spist så potetene i sin grådighet , nå venter apokalypse !
   Våk derfor og be om at vi må unfly disse tider!
   Amerika står for fall ! Vesten står for fall ! Nå skjer det ! og det blir verre en noen kan forestille seg , så våk og be , be Jesus om at han må utfri oss fra denne tiden .

  • USA står ikke for fall. Gud har innsatt Trump nettopp for det som nå skjer. Han er mannen som med Guds hjelp er i stand til å få landet på bena igjen. Han fikk bevist dette før coronakrisen da han bidro til å skape 7 millioner nye arbeidsplasser og en sterk økonomi.

Det er stengt for kommentarer.