Unibuss vil ikke trekke tjensteadvarsel gitt til blogger Christensen om høy radiospilling

Unibuss vil ikke ta blogger Christensens krav om at tjenesteadvarselen han fikk i fjor høst etter at flere kunder hadde klaget på at han høylydt spilte religiøse program på bussens stereoanlegg. Bloggeren som til vanlig jobber som sjåfør på en buss i Oslo hadde gjennom advokat krevd at Unibuss skulle slette advarselen. Dette er noe arbeidsgiver ikke tar til følge og i en kort epost til bloggeren skriver Unibuss dette: “Unibuss vil ikke imøtekomme Deres krav om at advarselen trekkes, men brevet av 20.11.2019 blir arkivert i personalmappen til Jan Kåre Christensen.” Dermed blir advarselen stående i Christensens papirer, dette på tross av at Christensen har fått juridisk bistand av advokat. Som kjent har bloggeren en langvarig strid gående med Plan og bygningsetaten i Oslo. Christensen har sendt flere klager til fylkesmannen og de to siste er nå til behandling hos fylkesmannen. Opprinnelig hadde Christensen forventet avklaring på den ene klagen i denne uken, men i en epost forteller bloggeren at fylkesmannen har utsatt saken. Dette tolker Christensen som et godt tegn. Dermed må både bloggeren selv og dem som følger saken smøre seg med tålmodighet i ytterligere noen uker.

2 tanker om “Unibuss vil ikke trekke tjensteadvarsel gitt til blogger Christensen om høy radiospilling

  1. Jeg er aldeles ikke overbevist at Christensen spilte spesielt HØY musik. Når FANATIKERE setter i gang mot alt som er kristent, er det ikke måte på hva de kan få ut av en fjør.

  2. Bloggeren ser ut til å vandre livet sitt uten annet enn nederlag på nederlag. Gud vil at sine barn skal vandre i seier, men denne vanskelige busssjåføren går fra det ene nederlag til det andre. Først led han nederlag overfor Torp og endte opp som straffedømt. Så ble det nederlag på nederlag i hans tåpelige kamp mot PBE. Så var det nederlag overfor arbeidsgiveren som han har hengt ut på det groveste. Det neste vil bli nederlag overfor sine klager til fylkesmannen.
    Gud gir seier til sine barn, men det gjelder kun når man vandrer i tråd med Guds ord og vilje. Gud står den stolte og hovmodige i mot heter det i Skriften.
    Evangelist og bibellærer Christensen er gjennom sitt liv og virke et godt eksempel på hvordan det er å stå Guds vilje i mot.
    Jehova har en annen vei enn den Christensen velger.

Det er stengt for kommentarer.