Frp forlater regjeringen -hjemhentingen av IS terroristen ble dråpen som fikk begeret til å renne over

Siv Jensen tar Frp ut av regjeringen etter massivt press fra egne medlemmer og velgere.  Nå hylles Frp lederen for et moralskt riktig valg. Foto: Magnus Fröderberg (lisens)

Frp går nå ut av regjeringen som en følge av at denne hentet hjem en kvinnelig IS terrorist. Verken Venstre eller KrF er villig til å bøye seg for Fremskrittspartiets krav og Erna Solberg har selv valgt side og Frp har ikke noe annet å gjøre enn å gå i opposisjon. For Fremskritts-partiet er dette en god sak å gå ut av regjeringen på. Det faktum at Høyre, KrF og Venstre suverent velger å overse Frps protester og hentet hjem en kvinnelig IS terrorist som frivillig dro fra Norge for å ta del i IS kalifatets masseslakt av kristne og vestlige gisler. Gjennom dette valget har Frp sendt et klart signal til Erna Solberg og at det vil være umulig for Fremskrittspartiet å sitte i samme regjering med Venstre og KrF da avstanden er for stor

Gjennom denne handlingen brøt Erna Solbert, Kjell Ingolf Robstad og Trine Skei Grande med det som skulle være en felles politikk, og i realiteten har Norge dermed begynt å forhandle med terrorister. Som kjent ville ikke Erna forhandle med terrorister da den norske Ole Johan Grimsgaard-Ofstad (48) ble kidnappet, torturert og henrettet av den samme terrorgruppen som den kvinnelige pakistanske-fødte norske statsborgeren frivillg ble med i. Dette var et godt, klokt og riktig valg av Siv Jensen og Frps sentralstyre og partiet må bruke tiden frem mot valget til å finpusse egen politikk og jobbe for folk flest. Siv Jensen og Frp har her tatt et klokt og riktig valg basert på en helhetlig vurdering og saken med den kvinnelige IS terroristen var dråpen som fikk begeret til å renne over. Konsekvensen av dette blir at Erna Solberg nå må lede en mindretallsregjering enten i form av en ren høyre regjering eller en treparti-regjering bestående av Høyre, Venstre og KrF. For Erna Solberg er dette et stort nederlag og drømmen om en borgerlig fireparti-regjering er begravd for lang tid.

8 tanker om “Frp forlater regjeringen -hjemhentingen av IS terroristen ble dråpen som fikk begeret til å renne over

 1. Høyre regjeringen med Siv Jensen fra Frp som finans minister har vart en katastrofe for Norge, Siv Jensen har latt spekulanter og utlåns haier herje fritt , resultatet er at gjelds graden har økt noe enormt og da særlig dyr forbruks gjeld, nå finner de billig unnskyldning for å komme seg unna ansvaret .

 2. Jeg tenker på Yeshuas ord : Jeg er gitt all makt i himmel og på jord….
  Således er det Han som overordnet styrer ; både regjering og Storting i Norge.
  Det grenser mot det tullete at to minipartier som ligger under sperregrensen på 4 % – ja helt nede på 2-tallet på meningsmålingene – skal sitte i regjering og styre landet. Om jeg får rett ; så blir den nye Solberg-regjeringen sittende i meget kort tid.
  Det er Erna Solberg som skal ut – hennes synde-beger ble fullt i november 2019 – da jeg tok saken opp i min blogg den 13. november. Ved du hva jeg sikter til ?
  Så Jonas og Trygve kan snart sette på strykejernet og få press i blådressen som nyttes ved Kongens bord.
  Videre : Om jeg får rett , så starter Trengselstiden i 2021. De som da sitter ved makten i Norge ; vil få en opplevelse som gjør at de angrer bittert på at de noen gang ble politikere !

  • Jeg håper du får rett , for så godt som samtlige politikere i Norge opplever jeg som korrupte og ikke intresert i Norges folk sitt vel, men kun heder , ære og rikdom til seg selv.

  • Det er blodrødt flertall i befolkningen, jeg tror som du at AP/SP vil komme i posisjon i 2021. Over store deler av verden opplever kristne nå trengsel i form av forfølgelse, fengsling og endog martyrdøden, så at vi nærmer oss trengselstiden er jeg ikke i tvil om Ture. Skriften sier om denne tid: 2 Tim 3,12 Og alle som vil leve gudfryktig i Kristus Jesus, skal bli forfulgt.
   Den sanne kristne kirke vil kompromissløst holde frem hva Bibelen sier i disse dager. Vi må ikke tie om den kommende trengselstiden vi nå stadig rykker nærmere.

 3. Når Siv Jensen var finans minister ble 15 % regelen innført dvs at du kun kunne låne inntil 85 % av takst verdi, med sikkerhet i huset , de resterende 15 % kun du finansiere med hjelp av forbrukslån , forbrukslån grensen ble også oppjustert fra kr 200.000,- til kr 600.000,- det på Siv Jensens vakt som finansminister.

  De som har måttet finansiere på denne måten opplever sterke trenksel alt , gjeldsregisteret , som kom noe år senere , sørget for å låse folk i denne fellen og det kom alt for sent, først når finans eliten så att de ikke kunne tynne der mer.

  • Korrupt og råde er det , enten det borgerlige, rødt eller sentrum, men av alle disse er homse partiet Høyre og Ftp i en særklasse.

  • Den norske gjeldsutviklingen er skremmende. Dessverre lever vi i en tid der nær sagt alle er bundet av gjeld. Under den borgerlige regjeringen har gjeldsspiralen fortsatt og fortsatt og folk har tatt opp stadig høyere lån for å kunne kjøpe hus og hjem.
   Prisøkningen på boliger har ført til at folk må låne mer og mer og mange har måttet ta opp dyre forbrukslån for å dekke de siste 15 prosent.
   Den dramatiske prisøkningen på boliger i Norge skyldes først og fremst at boligbyggingen ikke holder tritt med det økende folketallet.
   Det burde vært lagt til rette for at det ble bygget rimelige utleieboliger slik at folk hadde sluppet å ta opp skyhøy gjeld som kan bli vanskelig å betjene. Spesielt dersom rentene skulle øke opp til 7-8 prosent på boliglån.

Det er stengt for kommentarer.