Undersøkelse: 83 prosent av Covid-døde var fullvaksinerte -og 72 prosent av sykehusinnleggelser var fullvaksinerte

“De siste offisielle folkehelsedataene viser at de fullt vaksinerte sto for 83 % av Covid-19-dødsfallene de siste fire ukene, mens de også sto for 72 % av Covid-19 sykehus innleggelsene og 56 % av påståtte Covid-19-tilfellene fra 18. september til og med til 15. oktober. Tallene er hentet fra Public Health Scotland, og den siste oppdateringen publisert 20. oktober bekrefter at ting blir verre for den fullvaksinerte befolkningen for hver uke, mens ting blir bedre for de ikke-vaksinerte befolkning,” skriver Knut Espegard som har sett på tallene. Informasjonen om at det er fullvaksinerte som nå rammes av smitten kommer samtidig som flere kommuner har begynt å ringe opp uvaksinerte for å presse dem til å ta dosene.
Delt fra norsk lege:
«30 SMITTET PÅ SYKEHJEM.ALLE ER FULLVAKSINERTE.
At de såkalte Covidvaksinene har masser av særdeles alvorlige bivirkninger er ikke overraskende. Det var forutsett.
Men at de også er nærmest virkningsløse m.h.p å unngå spredning av smitte og sykdom hadde ikke en gang de verste pesimistene forutsett.
23 beboere og sju medarbeidere ved Langerudhjemmet på Skullerud i Oslo er smittet av Corona-smitte. Så godt som alle de smittede er fullvaksinerte. -Det er første gangen siden pandemien startet i 2020 at dette sykehjemmet er rammet av et større utbrudd med covid-19 smitte.» «I den opprinnelige artiklen fra NTB ble det opplyst at alle var fullvaksinerte. Nå ser jeg at dette er endret til at nær alle er fullvaksinerte. De leter nok febrilsk etter en uvaksinert som skal utpekes som syndebukk.» “Tragiske tider. Løgn, bedrag og skremselspropaganda fra myndighetene, og nå nye mutasjoner på gang. Og fortsatt er det bare smitten som teller med en testpinne som tester over 90% feil. Kan forstå at mange har latt seg hjernevaske fordi de ikke trodde det fantes en slik korrupsjon i Norge. Men fra nå av med alle bevisene på at gensprøyten er direkte farlig har jeg ingen forståelse for at folk ikke tar til motmæle mot myndighetenes fortsettelse av de falske vaksinene,” skriver Torill Bolstad. Nyheten om smitteutbruddet blant de fullvaksinerte på Langerudhjemmet gjør at stadig flere er skeptiske til å ta ytterligere doser med vaksine. Samtidig som helsevesenet sliter med å få folk i målgruppene til å ta det tredje skuddet med vaksine -øker smittetallene over hele Norge og pandemien MSM snakker om er ikke over.

10 tanker om “Undersøkelse: 83 prosent av Covid-døde var fullvaksinerte -og 72 prosent av sykehusinnleggelser var fullvaksinerte

 1. Unnskyld at jeg bryter inn her :
  En kraftig geo-magnetisk storm er på vei fra solen til jordkloden.og antas å treffe her i dag – lørdag. Utbruddet skjedde på solen sist torsdag – en gass-eksplosjon som er meget kraftig. Om denne jord-magnetiske stormen blir sterk nok når den treffer jorden : Kan den ødelegge radio – og GPS -kommunikasjon og i verste fall føre til strømbrudd. Dette har jeg skrevet om tidligere i år på denne nettsiden : Og fikk mye motstand fra ymse kverulanter her !

  • Interessant. Vi får håpe det beste,
   Du vil sikkert få latter fra kverulantene nå også.
   Jeg ser noen er blitt borte. Vaksinen tar jo stadig flere liv.

   2
   2
  • Dette har skjedd før (riktignok før man hadde særlig med elektronikk) og vil definitivt skje en dag, men jeg tviler på at dagen er i morgen.

  • Det skjedde ingenting spesielt. Samme som ble spådd for ca 7 år siden. Og DEN solstormen var ganske så mye kraftigere. Radioen fungerer. GPS-kommunikasjonen fungerer. TV-en fungerer. Mobiltelefonen fungerer. Alt er ved det samme. Både av gode ting, og av onde ting.

  • Jeg leser i kveld – søndag – at effekten av denne magnetiske stormen er sterkest med styrke 7 på en skala til 9 i dag – ifølge Nrk-nyheter. I går natt kunne man se nordlys helt ned til Nederland – noe som er høyst uvanlig.

  • Det er nå ikke så helt uvanlig som du sier. Ikke så lenge siden nordlyset sist ble sett så langt sør som i Frankrike.

  • Birgir ;
   Det er ikke jeg som sier det : Men det står å lese i går søndag på nrk.no .

 2. Det er vel ikke spesielt overraskende da godt over 90% av befolkningen i alder der man kan ta vaksina har gjort det.

  Dvs. at f. Eks 90% av de som får kreft, dårlig rygg eller baksmell på skatten nødvendigvis har tatt vaksina.

 3. Fikk lyst å dele denne Kjell. Du har sikkert sett den.

  Beste demonstrasjon…

  Ønsker tomler ned og opp fra dere ALLE -slik at jeg vet om videoen var av interesse. (Jeg vet den er ikke helt fersk, mange kan ha sett den)

  https://youtu.be/v-Sa9f-tt_Y

 4. “…ting blir verre for den fullvaksinerte befolkningen for hver uke, mens ting blir bedre for de ikke-vaksinerte befolkning,” skriver Knut Espegard ”
  Hvem Knut Espegard er vet jeg ikke, men jeg antar at han ikke er noen statistiker eller helsefagperson. Kommentaren hans – forutsatt at han er sitert riktig – er i alle fall tyder på noe helt annet.

  “De leter nok febrilsk etter en uvaksinert som skal utpekes som syndebukk.” (om smitten ved Langerudhjemmet)
  Det har aldri blitt påstått fra FHI eller andre fagfolk at vaksinen er en 100% garanti mot smitte eller sykdom, men alt tyder på at de som er vaksinerte får et lettere sykdomsforløp. La oss for all del håpe at ingen av de smittede ved Langerudhjemmet på Skullerud er uvaksinerte. De som bor på Langerudhjemmet bor der ikke fordi de er sterke og friske.

  “At de såkalte Covidvaksinene har masser av særdeles alvorlige bivirkninger er ikke overraskende”
  At vaksinene har bivirkninger er en sannhet. Ingen kan underslå det! Men når det påstås at de har “masser av særdeles alvorlige bivirkninger” ønsker jeg å få vite hvilke.
  Ja, vet om at en bivirkning er betennelse på hjerteposen, AstraZenica har i noen (statistisk få) tilfeller ført til blodpropp og død. Men disse to er ikke “masser av særdeles alvorlige bivirkninger”. Dette er en udokumentert, og useriøs påstand.

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.