Ukrainske nazister skjendet massegraver av henrettede jøder -evangelist Gjermund Kvamme ber kristne som støtter Kiev-regimet få øynene opp for hva dere egentlig støtter

Det er mange grunner til at staten Israel stadig avviser ukrainske krav om å få levert våpen fra Israel. “Ukrainske nazister skjendet massegraver av henrettede jøder
Dette er bilder av massegraver malt med hakekors, et forbudt slagord og fornærmende uttalelser mot jøder. Så langt har ikke Dolinsky, presidenten for den jødiske komiteen i Ukraina, kommentert saken. Kanskje informasjonen ennå ikke har nådd ham.
☠️La oss huske at den 20. august foreslo ukrainske nasjonalister å sprenge jødiske helligdommer i Uman og drepe Dolinsky etter rapporter om at israelske medisiner ble overført til Ukraina,” skriver Knut Jorgen Forgard på Facebook

Ukrainas brunbeisede fortid og lefling med nazisme gjør uten tvil at Israel er svært skeptisk til å fore det ukrainske regimet med annet enn humanitær hjelp. Israel har i motsetning til NATO landene oppført seg svært konstruktivt og fornuftig i forhold til konflikten i Ukraina. Evangelist Gjermund Kvamme skriver dette om avsløringen av ukrainsk nazisme: “Grusomt hvilken ideologi og ondskap som står bar Ukrainia krigen! 😭 Våkn opp for hvilken krefter dere støtter når dere støtter Natos puppetregime i Kiev. Du er da på feil side av historien! I tillegg til Nazistisk ideologi bedriver den traficking av barn til eliten som styrer dem og forer dem med våpen og rikdom. Ofrene er det Ukrainiske folk. 😢,” skriver evangelisten på Facebook.

3 tanker om “Ukrainske nazister skjendet massegraver av henrettede jøder -evangelist Gjermund Kvamme ber kristne som støtter Kiev-regimet få øynene opp for hva dere egentlig støtter

 1. Ultranasjonalistiske og homofobe rasister og kvinnehatere er bare så fryktelig trist!

  Den storrussiske machokulturen med vodka og vold finnes dessverre i store deler av det tidligere russiskkontrollerte Øst-Europa. Både den ukrainske Azov-bataljonen og Putins leiehær Wagner-gruppen spiller på svært usunne tradisjoner av religiøs patriotisme og fremmedfrykt.

  På begge sider av frontlinjen er det svært utsatt å være jøde, skeiv og kritisk intellektuell.

  Vi får håpe ukrainske myndigheter lærer av vestlig, sekulær liberalisme og presses til å fjerne hatkulturen sammen korrupsjon og vanstyre. Det samme gjelder selvsagt Russland, men så lenge Putin og hans støttespillere regjerer, vil det neppe skje endringer der. Putins metode er folkemord, miljøkriminalitet og likvidasjoner.

  11
  3
 2. PS. Minner om Russlands historiske pogromer og pakten med Hitler. Ennå er ikke områder som landet tok fra Polen under andre verdenskrig, levert tilbake. I verden i dag har den antidemokratiske og antisemittiske nynazismen aller best vilkår i slaviske patriarkater og kleptokratier – og i konspiratoriske populistmiljøer på Internett. «Globalismen»!er den nye «verdensjødedommen».

  Huttetu!

  11
  3
 3. Broder evangelist Gjermund Kvamme har helt rett. Mange kristne er kommet ut på feil side av historien. Vi så det allerede under pandemien, da rytteren på den hvite hest ble sluppet løs. Mange kristne tok da mørkets side og lot sitt blod bli urent.
  Når Herren åpnet seglet og den blodrøde krigens hest slippe løs, stilte mange kristne seg igjen på feil side av historien. De begynte å støtte de samme krefter som Adolf Hitler representerte. En avskyelig nazisme og jødeforfølgelse.
  Det finnes ennå en liten hjord av ekte Guds barn som ikke har bøyd kne for Baal.
  De lot seg ikke forføre av vaksinen og ble heller ikke dradd med av russofobi og den krigsånd som kontrollerer det “demokratiske” Europa.
  Vi er noen få som står i mot. Vi tror Guds Ord i denne tiden og er lojale mot Jesus Kristus.

  8
  14

Det er stengt for kommentarer.