Ukraina sender tungt militært utstyr og panservogner til grensen mot Russland etter løfter om støtte fra Joe Biden

Snakker USA inn i en krig med Russland? Joe Biden lovet amerikansk støtte til Ukraina

Etter å ha fått forsikringer fra USAs Joe Biden om vestlige militær støtte i tilfelle det skulle bryte ut krig med Russland, er Ukraina i ferd med å sende tungt militært utstyr østover. Både Russland og Ukraina viser nå muskler overfor hverandre og det pågår en intens sabelrasling som man frykter kan eskalere til full krig. Videoer postet på sosiale medier viser at begge sider trapper opp det miltære nærværet i området. Russland støtter som kjent separatister som har dannet sin Donetsk People’s Republic som ønsker tette bånd med Russland, mens regimet i Kiev ønsker tette bånd med Nato og USA. Mange frykter at Joe Biden er i ferd med å snakke USA inn i en krig med Russland etter at Biden i en telefonsamtale med den ukrainske presidenten skal ha lovet full amerikansk oppbakking. Russland på sin side har vært tydelig på at landet ikke tillater amerikanske eller Nato-soldater i Ukraina.

Bilder fra Ukraina viser hvordan myndighetene i Kiev nå sender tungt militært utstyr østover. Bildene som viser ukranske stridsvogner på vei mot fronten skal være filmet i industribyen Dnipro.

Stadig flere frykter at dette skal utvikle seg til en regional krig som kan komme til å involvere både Russland og USA. Mange frykter at Joe Biden er i ferd med å snakke USA inn i en krig med Russland gjennom uansvarlige løfter til den ukrainske presidenten.  Videoklipp som viser gigantiske kolonner av panservogner på vei mot fronten sirkulerer nå i økende grad på sosiale plattformer. Kan det være drønn av hovslag fra åpenbaringsbokens rytter på den røde hest vi nå ser utspille seg?

 

Steven Ben De Nuun i Israeli News Live tror at Joe Biden har beordret Ukraina til å angripe for å provosere frem en krig med Russland.

12 tanker om “Ukraina sender tungt militært utstyr og panservogner til grensen mot Russland etter løfter om støtte fra Joe Biden

 1. Verden er rammet av Covid-19 galskap. Først utvikles det og slippes løs et virus fra Kina. Så stenger de ned verden, isolerer folk, forbyr sosial omgang, gudstjenester og deretter stenger de ned alle røster som sier sannheten om Covid-19 bløffen.
  Deretter regisserer de et valgjuks i Amerika og får installert en gammel korrupt krigshisser som president.
  Dette er en mann som er i stand til å si hva som helst.
  Det skulle ikke forundre meg om Biden drar oss alle inn i den tredje verdenskrig.
  Valdresprofetiene kan lett bli oppfylt med dagens situasjon.

  5
  1
 2. Utdrag fra Valdres profetien :
  Krigen bryter ut . Først som en liten konflikt , en ubetydelig konflikt . Men den slutter ikke . Den tiltar og brer seg . Til slutt utvikler det seg til en stor krig . Mot slutten av den store krigen blir fryktelige våpen tatt i bruk bla. atomvåpen.

  • Er det mulig det er dette vi ser nå ? eller er det bare sabel rasling ? Uansett det skal bare en liten gnist til nå ! for gresset er ekstremt tørt !

 3. Blir det åpen konflikt mellom stormaktene : Så er det ingen tvil lenger – vi er inne i Trengselstiden. Det er underlig å se på mitt diagram som jeg satte opp den 15. jan. 2013. På dette diagrammet , som sees på min blogg , har jeg kun tilføyet datoen da president Trump ble innsatt : 20.01.17. Ved nyttårsskiftet 2020 / 2021 blir ” stadige offer avskaffet “. Så har vi 1290 dager frem til 15.juli 2024 : Da dukker ” den ødeleggende vederstyggelighet ” opp i Israel = atomkrig der. Yeshua kommer trolig tilbake til jorden i mai 2027 – tror jeg. Det at han kommer tilbake om våren : Ligger ” helt oppe i dagen ” et annet sted i Bibelen.
  Skroller du nedover på min blogg : Så vil du finne dette diagrammet fra 2013.:
  turestril.blogspot.com

  • Ture, trengselen på 7 år har ikke startet. Antikrist har IKKE stadfestet en pakt ennå. Daniel 9:27: Han skal stadfeste en pakt med de mange i en uke…

   Etter 3,5 år sitter setter han seg i tempelet og viser seg selv fram som om han er Gud. Og det står at salige er de som venter og når frem til de 1335 dagene (1290+45) . Da kommer Jesus til Oljeberget sammen med oss. Det kan tidligst skje om 1290+1290+45 dg, i 2028.

   Det står angående 666 dyrets merke (Joh.Åp.13: 15-18) at alle som ikke tilber dyrets bilde BLIR DREPT. Jeg tror at vaksine/vaksinepass er en forløper til merket. De kristne som har tatt vaksinen har ikke sagt nei til Jesus og heller ikke tilbedt dyret, men med 666-merket vil folk vite hva de gjør, de fornekter Jesus. Da er du for alltid borte fra Jesus.

   Ture, jeg måtte si fra. Når du skriver så tenker folk at de har all verdens tid. DET har de ikke. Jesus kan komme i natt. (bortrykkelsen av de kristne) Og glem Trump og datoer og USA.
   Ingen flere kommentarer. Og beklager hvis du blir irritert, det er ikke meningen. De ikke-kristne her inne tenker jeg først på.

  • Jeg ble ikke irritert. Men vi har ulike oppfatninger om opprykkelsen : Du tror at den kommer før Trengselstiden – jeg tror at den kommer etter. Ellers er jeg enig med deg i at ikke-kristne slett ikke har all verdens tid : Vi kan alle gå døden i møte i neste minutt – da er det katastrofe for dem som ikke har tatt i mot Yeshua som sin frelser.

 4. Fordi staten Israel ble opprettet i 1948 kan vi med stor sannsynlighet regne med at det vil skje dramatiske ting i årene som kommer. Det samme kan man anta siden det snart har gått 6000 år siden hendelsene i Bibelens første kapittel. I tillegg kan man si ny teknologi, global politikk og sannsynlige sammensvergelser åpner for muligheter som aldri har eksistert tidligere. Men ut over dette produseres det veldig mye spekulasjoner. Og typisk spriker spekulasjonene i alle rettninger fordi Bibelen ikke gir en detaljert fremstilling av det som skal skje i tiden før tusenårsriket.

  Likevel er mange like skråsikre som jehovas vitner på at de vet hva som skal skje. Personlig tror jeg det var dette Jesus advarte mot når han sa at nesten alle ville bli ført vill. Derfor bør alle spørre seg om hva som er forskjellen på de som blir ført vill og de som holder seg til det som står i Bibelen. Svaret er antagelig at de som tror på Bibelen nettopp holder seg til det som står i Bibelen og ikke noe annet.

  Men de fleste synes gresset er grønnere på andre siden av gjerde. Der man kan spekulere fritt. Der kan man tidfeste opprykkelsen og der kan man peke ut dyrets merke og mye mer. De som har lest litt historie vet at utallige sekter har oppstått på denne måten. Russel, grunnleggeren av “bibelstudentene”, som senere ble til jehovas vitner, interesserte seg kun for endetidsspekulasjoner. Og på den måten førte han utallige mennesker vill. Bla garanterte han at Jesus kom i 1914. Og folk trodde ham. Han kunne ikke peke på noen tekst i Bibelen som sa dette men siden han kunne “sannsynliggjøre dette for seg selv” gikk han ut med en garanti. Det endte med katastrofe for mange.

  Hva med de som spekulerer i dag? Forstår de faren ved å markedsføre spekulasjoner som sier at folk skal slippe veldig billig unna? Neppe. Ofte prøver de å overbevise andre for å overbevise seg selv. En ganske vanlig psykologisk mekanisme. Litt i slekt med det å peke på noe galt hos andre for selv å kunne fremstå som mer “sann og høyverdig”. Da kan kan lett havne i samme modus som Peter da han irettesatte Jesus. Han trodde også blindt på seg selv. Og det var nettopp dette som var problemet. Men han var blind for det også.

  4
  1
  • Mopedisten :
   Da Yeshua ble spurt om hva som ville skje i de siste tider : Så henviste han oss til profeten Daniel. Videre la han til at vi måtte forstå hva vi leser der. Jeg har gjort nettopp det som Yeshua anbefalte – i kring 30 år av mitt liv.

 5. 05/04/2021, kl. 13:28 sa Ture Andersen:

  “Mopedisten :
  Da Yeshua ble spurt om hva som ville skje i de siste tider : Så henviste han oss til profeten Daniel. Videre la han til at vi måtte forstå hva vi leser der. Jeg har gjort nettopp det som Yeshua anbefalte – i kring 30 år av mitt liv.”

  Takk for kommentaren Andersen. Hvorfor henviste Jesus til Daniel?
  Jeg prøvde lenge å forstå endetidsprofetiene i Bibelen jeg også. Men jeg innså at det var som Daniel skrev: “disse ordene skal være skjult og forseglet inntil endetiden”.

  Vi kan se hovedtrekkene i hva som skal skje og ut fra det som ellers står i Bibelen kan vi forberede oss. Men vi får ingen detaljert beskrivelse av utviklingen. Ei heller noe som kan tidfeste spesifiserte hendelser nøyaktig. Jeg har tro på at noen kan få åpenbaringer om dette men usikker på om noen har fått det. Det er som Paulus sa, vi kan ikke tyde profetiene på egen hånd.

  Det som har skremt meg er at når noen først begynner å gjette seg til hva profetiene betyr så blir stadig nye spørsmål besvart med stadig ny gjetting. Og til slutt blir det bare urealistiske spekulasjoner. Typisk at man konstruerer kompliserte forklaringer med at “dette gjelder for de jødene som”, ” og dette for de som ikke”, og “dette for de som men som ikke” og “dette gjelder for de vanntro som ikke” og dette gjelder for “oss”. Noen ganger er det lett å asossiere enkelte slike tolkninger med erstattningsteologi og antisemitisme. For alt det negative legges over på jødene mens den stadig mer forfallne kristenheten blir forherliget med utplukkede bibelvers. Til slutt skal de ri rundt i luften sammen med englene.

  Ut fra allt jeg har lest om menighetens historie opp gjennom tidene, både tider med vekst og tider med forfall, er jeg veldig usikker på hva som vil skje. I Norge har det vært forfall helt siden femtitallet.

  Det finnes visst noen lakmustester som sier litt om hvor hellig man er. En av de sikreste skal visstnok være hvor mye penger man har støtter kristent arbeid med. I mange år gav gamle minstepensjonister mye til kristent arbeid. Men under Bondevik ble disse mye fattigere og giverinntektene fallt dramatisk. I dag tror jeg vi kan si at kristendommen er neste borte. Den har blitt en “kulturtradisjon” eller noe enkelte bare trøster seg med.

  Når det gjelder akkurat det å forstå det vi leser i Bibelen så ser jeg ikke på profetiene som det viktigste. Det viktigste i Bibelen er det som handler om meg personlig.

Det er stengt for kommentarer.