Ukraina satt 100 år tilbake: Hele landet er i mørket – Russland bombet de største strømforsyningsfabrikkene

De russiske angrepene mot militær og sivil infrastruktur i Ukraina fortsetter.  Ukraina er satt et århundre tilbake, som lever det verste marerittet i sin historie, ettersom omtrent 70 % av stasjoner, transformatorstasjoner, termoelektriske anlegg osv. har blitt satt ut av drift på grunn av de omfattende russiske bombingene. I løpet av de siste 24 timene bombet Russland stasjonene Pridneprovskaya CHPP, Burshtynska TPP og TPP Ladyzhynska. De er de største stasjonene i landet sammen med CHPP-6 i Kiev, skriver WarNews 24/7 torsdag kveld. Det meldes også om harde kamper langs frontlinjen. Meldinger delt på sosiale medier indikerer at de ukrainske styrkene fortsetter å lide store tap og fremgangen er minimal.

Store deler av Ukraina er nå uten strøm etter de russiske angrepene. Den nye russiske strategien er å slå ut det som er nødvendig for å holde NATOs krigsmaskin operativ. Samtidig er også målet å slite ut sivilbefolkningen og gjøre livene til de ukrainske styrkene mest mulig misrable. I følge WarNews vil Ukraina fredag være strømløs. “«I morgen blir en ganske vanskelig dag for landet, strømmen vil bli kuttet over hele Ukraina. Det vil bli et nytt strømbrudd i alle områder,” forteller nettstedet og viser til  Kirill Tymoshenko. «I morgen blir en ganske vanskelig dag for landet, strømmen vil bli kuttet over hele Ukraina. Det vil bli et nytt strømbrudd i alle områder.” «Først av alt, bedrifter og fabrikker. Hvis ikke det er nok, blir det strømbrudd i boliger. Situasjonen for Ukraina er svært vanskelig og den russiske presidenten uttalte tirsdag til en russisk tv kanal at resultatet av denne krigen vil kunne bli at Ukraina opphører å eksistere som selvstendig stat. I Ukraina er bekymringen stor for det kommende mellomvalget i USA. Når demokratene mister flertallet i Kongressen og republikanske Trump tilhengere erstatter RINOs risikerer Biden regimet å miste støtten til å finansiere fortsatt krig i Ukraina. Med andre ord kan deler av pengestrømmen til Zelensky regimet stoppe opp, og i Europa er motstanden til fortsatt krig fallende. Dette lover ikke godt for Ukraina som har gjort seg 100 prosent avhengig av stadige tilførsel av ferske penger og våpen fra EU og USA.

https://warnews247.gr/h-oukrania-gyrizei-enan-aiona-piso-sto-skotadi-oli-i-chora-i-rosia-vomvardise-ta-megalytera-ergostasia-parochis-revmatos/

8 tanker om “Ukraina satt 100 år tilbake: Hele landet er i mørket – Russland bombet de største strømforsyningsfabrikkene

 1. Har fryktet dette lenge.
  Dette gjør virkelig vondt å lese. Uskyldige mennesker lider voldsomt. Men krig er smerte, sorg og død… dessverre. Håper det blir kortvarig.

  Mine tanker går spesielt til barna som har pappaen sin der ute i krigen. Mødrer som sliter. Er på flukt. Gamle mennesker med smerter som blir verre i kulden, dårlig helse og frykt. Ingen varme, ingen lys, ikke vann.

  Tenk vi har en Gud som ser hver tåre.
  Må folk rope på Jesus.

  Det er vanskelig å sove. Håper vi sees snart. Men må Guds vilje skje. Som i himlen så óg på jorden. Gi oss idag vårt daglige brød og forlat oss våre synder….

  2
  1
  • Men du glemte å nevne de spedbarna og småjenter og smågutter som pedofile og homosexuelle ruzzer-naziene misbruker. Tusenvis av ungjenter, 13, 14 og 15 år gamle som har blitt voldtatt av ruzzer-naziene, og har blitt gravide, og lever i dyp, dyp fortvilelse og skam. Det er INGEN av dere, ikke EN ENESTE EN, som enser dem så mye som EN tanke. FOR et ynkelige HYKLERI dere driver med.

  • Ja de finnes. Og det er mye verre enn folk tror. Og de har ligget på mitt hjerte garantert lenge før du tenkte på det. Trump tok rotta på mange torturister. Det er DET de er. Og jævelskapen foregår også i Ukraina, usa, Bergen Oslo krsand Pakistan og langtvekkistan.
   Hvis du absolutt må kalle russerne nazi så får du kalle dem alle det da…
   De er i Hallingdal og Bø i Telemark også. Alle får sin straff en dag.
   Om du kaller meg ynkelig så betyr det ikke noe altså fordi det er Gud som vet sannheten om meg og kun det som teller nå. Men det er jo trist at du er sint. Jeg vet at det er mye godt med deg. Klem. Take care. Lov meg det Birgir. Joh 14 er jeg glad i. Del det med meg i dag👍👑

   Husk at zelensky aldri er ute i gatene
   Han står foran en Green screen. Det er som i Hollywood. Et stort team. Grønne kule skjorter er viktigere for ham enn å lytte på kloke folk. Han vet best. Hvor gammel er han? Bare et barn. Stakkars folk som har valgt ham.

   1
   1
  • Birgir. Dine konspirasjonsteorier om “homoseksuelle ruzzer-nazister blir ikke mer sanne fordi om du gjentar dem.
   Ei heller påstandene om at tusenvis av unge jenter er voldtatt av russere. Alt dette du stadig gjentar er ikke noe annet enn russofobisk propaganda fra Ukraina. Jeg hører noe helt annet fra troende i Donetsk. Disse Guds barn er takknemlige over at Putin faktisk har gjort noe for å stanse folkemordet som har pågått siden 2014.
   Du har virkelig bitt på Zelensky`s løgnpropaganda.

   1
   1
  • Hadde du ikke skrevet det du skrev i den andre kommentaren, Hannah, hadde jeg trodd deg på den første kommentaren. At DU som er KVINNE skal FORSVARE voldtekter av småbarn og unge jenter, viser hvilken ongskap og djevelskap som bor i deg. Jeg VEMMES over slike forsvar av ondskap og djevelskap.
   Du får bare fortsette å spotte og håne og lyve på Zelensky så mye du bare orker. Det er noe du selv skal stå til rette for den dagen bøker skal åpnes. Han gjør i alle fall det en statsleder SKAL gjøre. Han FORSVARER sitt land og folk. Han setter MOT i folket. DET er en statsleder verdig. Og DET tåler du rett og slett ikke. For du ønsker ikke NOE godt for det ukrainske folket.

  • Ja ja. Litt av en himmel du har tenkt deg til Birgir.
   Jesus sa: “I min fars hus er det mange rom”.
   Han burde kanskje ha lagt til: Med piggtråd gjerder i mellom dem.
   Hannah har helt rett. Det bor mye ondskap i Zelensky. Han er ingen frelser. Ingen god mann. Bare en korrupt klovn. Judas lot seg kjøpe for tretti sølvpenger. Zelensky kostet mye mer.
   Milliarder på milliarder av kroner og dollar er kastet i konflikten.
   Til våpen som sprer død og djevelskap.
   Det rammer ukrainere, det rammer russere, det rammer kvinner og barn, og Zelensky selv vil når alt dette er over, eller når russerne kommer kunne reise til noen av sine luksusboliger i Tel Aviv, New York, Roma.
   Mens befolkningen blir sittende igjen med ruiner og gravsteder.
   Zelensky ønsker ikke det beste for folket, for da hadde han valgt fred. Men freds vei kjenner han ikke.
   Han skulle ha valgt en annen vei. Kompromissets vei. Det er ikke en menneskerett å være med i angrepsalliansen NATO. Han viste nøyaktig hva han gjorde da han lot seg kjøpe til krig.
   Han kunne ha overholdt Minsk avtalen. Men VALGTE å ikke gjøre det. Han kunne som et VOKSENT menneske ha satt seg med forhandlingsbordet. Men han VALGTE krig og djevelskap.
   Han kunne, men gjorde ikke. Det hviler et enormt STORT ansvar på Zelensky. Nå er han redusert til en brikke i Biden og NATOs ondskapsfulle spill. For befolkningen er han en tragedie.
   Hannah skriver her sannhet. Den grønnkledde mann for en Green screen. Det er som i Hollywood. Et stort team. Han har erfaringen med å være foran et kamera.
   Det er som et spill og han spiller ikke med sitt eget liv. Men med livene til millioner av kvinner, menn, barn, tenåringer, jenter, gutter.
   De dør fordi det skytes og bombene droppes samtidig som propaganda-maskinene går for fullt og spytter ut usannheten, overdrivelser og løgner om hvor fæle russerne er.
   Uttrekte tenner, voldtekter av barn, propaganda. Det blir slikt i krig og det har et formål, Hisse opp hat.
   Samle folk til å godta en ødeleggende krig. Og du tar så gjerne i mot. Men noen ser gjennom løgnene og forstår at det er massemanipulasjon. Jeg sier ikke at det ikke kan ha skjedd.
   I alle land og alle hærer finnes det råtne epler.

   Nå står vi i den absurde situasjon av Kiev henter inn fremmedkrigere fra muslimske land. Al Qaida og halshoggende IS terrorister som kriger side om side med Ukraina og vestlige leiemordere. Det burde få deg til å VEMMES.

   Men nei: Du skriver til Hannah. At DU som er KVINNE skal FORSVARE voldtekter av småbarn og unge jenter, viser hvilken ongskap og djevelskap som bor i deg. Jeg VEMMES over slike forsvar av ondskap og djevelskap.

   Jeg kan være uenig med Hannah i enkelte læremessige ting, men jeg har aldri sett at Hannah har forsvart voldtekter av småbarn og unge jenter. Og anklage henne for å forsvare slikt er mildt sagt håpløst ondsinnet av deg. I åtte år har Azov nazistene spredd død og terror blant sivile i Donbass. Tusenvis er døde. Men du var taus. Du sier også at Hannahs ord “viser hvilken ong(d)skap og djevelskap som bor i deg.”
   Virkelig et godt ord å gi til et medmenneske og en søster på himmelveien. I min fars hus er det mange rom, sa Jesus. Piggtråd-gjerder mellom dem er tydeligvis en nødvendighet.

   Det Ukraina hadde trengt er ikke Zelensky, men en annen jøde. Han som er Davids ætt. Fredsfyrsten som sa:

   I har hørt at det er sagt: Øie for øie, og tann for tann! Men jeg sier eder at I ikke skal sette eder imot den som er ond mot eder; men om nogen slår dig på ditt høire kinn, da vend også det andre til ham, og om nogen vil føre sak mot dig og ta din kjortel, da la ham også få kappen, og om nogen tvinger dig til å gå en mil, da gå to med ham. Gi den som ber dig, og vend dig ikke bort fra den som vil låne av dig. I har hørt at det er sagt: Du skal elske din næste og hate din fiende. Men jeg sier eder: Elsk eders fiender, velsign dem som forbanner eder, gjør vel imot dem som hater eder, og bed for dem som forfølger eder,
   Matt 5,38-44
   Det er denne jøde Ukraina og vil alle trenger.

  • Er selvfølgelig mest glad om du tror meg. Men d viktigste er at Gud vet hva som er sant om meg. Det er HAN som har fått mine bønner. Og d hjelper å be. Det er mange uskyldige ja som lider. Zelenski gjør ikke. Han burde høre på klokere folk.

   Er enig med Kjell ang dette. Dialog. Ikke mer våpen. Osv. osv…
   SELV om jeg vet ikke om det hadde hjulpet. Gud har sin plan. Og har kontroll.

   Russerne voldtar og ukrainerne voldtar. Hallingdøler og oslofolk voldtar. Og kinesere voldtar. De skal få betale en dag -alle de som voldtar. Har kontakt med både russere og ukrainere. Hører begge sider. Jeg er ikke født i går. Denne krigen er ikke sort-hvit.

   Og jeg heier ikke på Putin. Men det står dårlig til med Zelenski, Biden og NATO…

   Men sinnet ditt hjelper INGENTING. Birgir. Og jeg orker det ikke mer. Så slutt. Og les om fruktene i Bibelen. Og vi kan fortsatt ha dialog. Ønsker deg bare godt og attere godt. Men må ha pause nå.

  • Det var til Birgir.

   Og Zz, takk.
   Birgir var også slik at om vi var uenige i noe, så tålte vi det begge to. Håper det vil fortsette😢

   Ja, Ukraina og zelenski trenger Jesus.

Det er stengt for kommentarer.