Ukraina har egne “LHBTQ-tropper” i krigen. “Enhjørningsmerke” ved flagget.

Ukjent for mange kanskje.”Ukraina med LHBTQ ‘Unicorn’ tropper
Ukrainas homofile, lesbiske og transseksuelle militærfrivillige legger til en enhjørningslapp på uniformene sine, rett under nasjonalflagget. «Det jeg er bekymret for er at i tilfelle jeg blir drept under denne krigen, vil de ikke la Antonina begrave meg slik jeg ønsker å bli begravet. De vil heller la mamma begrave meg sammen med presten som leser tåpelige bønner … Men jeg er en ateist og det vil jeg ikke,” sa en av enhjørningssoldatene, med henvisning til sin transkjønnede partner.
LHBTQ-rekrutter sier at de er dypt bekymret over undertrykkelsen de vil møte fra Russland hvis Ukraina blir erobret. De peker på den “harde behandlingen av homofile” i Donbas, der separatister sluttet seg til Russland-kontrollerte byer og byer før den massive russiske invasjonen begynte i februar, og “den ondskapsfulle behandlingen av homofile av Russlands tsjetsjenske allierte,” deler Malvind Børresen på Facebook. Russland og Hviterussland er blant de land som ennå står i mot LGBTQ agendaen mens Ukraina er i ferd med å bli like liberale som Sodoma og Gomorra i USA og Europa. I Vesten blir kristne som protesterer på “sodomiseringen” av samfunnet stigmatisert og i enkelte tilfeller utsatt for arrestasjon og rettsprosesser.

6 tanker om “Ukraina har egne “LHBTQ-tropper” i krigen. “Enhjørningsmerke” ved flagget.

 1. Min første tanke, arme synder, stakkars sjel på vei mot evig død….og valgte livsstilen selv!

 2. Min første tanke, arme synder, stakkars sjel på vei mot evig død….og valgte livsstilen selv!

  • Enhver kristen som støtter Ukraina i denne krigen er medskyldige i å fremme homoagendaen.
   Gud vil holde ansvarlig enhver som sender penger til dette gjennomsyrede korrupte og urene landet.
   At religiøse fra homsekirken med deres biskoper støtter Ukraina er jo forståelig. De støtter sine egne. Men sanne ekte Guds barn?
   Nei. De støtter og ber for Guds redskap, Vladimir Putin.

   1
   3
 3. Stakkars fordømmende og overtroiske kristne og nasjonalkonservative faktafornektere og menneskehatere. Og stakkars alle som rammes av deres hellige forakt.

  Ultranasjonalisme, totalitarisme, teokrati og diktatur, krig og folkemord er problemet, virkelig ikke kjærlighet og frihet.

  1
  2
  • Ja, Birgir, ildsjø er i sannhet i Jehovas ånd! 😇

   Ønsker om kjærlighet, fred og frihet skal straffes med evig helvetespine (eller utslettelse eller hva de bibelforleste overtroiske faktafornekterne har kranglet om i to tusen år ), mens guddommens utvalgte elitekorps av menneskehatere skal nyte sitt teokratiske lykkerike i fri vilje og uten synd bygget på knoklene av milliarder av tapre slitere som ikke fulgte guddommens meningsløse og selvmotsigende lover på den teologisk korrekte måten. 😜

   Godt det er null belegg og bevis for Bibelens ultrasadistiske terrorgud. 😘

   0
   1

Det er stengt for kommentarer.