Ufattelige ukrainske tap i “motoffensiven” -har kostet mer enn 70 000 soldater livet

Den ukrainske motoffensiven mot Russland har ikke vært noen stor suksess. Kun begrensede områder er “befridd” og mer enn 70 000 ukrainske soldater skal ha blitt drept i kampene. I følge flere estimater har mellom 70 000 og 75 000 soldater blitt ofret i kjøttkverna siden “offensiven” startet. Og det er bare snakk om uker før offensiven stanser av seg selv på grunn av gjørme og områder blir ufremkommelig. En stor tragedie har utspilt seg for Ukraina siden Russland begynte sin spesielle militær-operasjon i Ukraina. Enkelte estimerer at krigen har krevd så mange som 400 000 liv og vi snakker om et regime som begår noe som minner om et folkemord på egen befolkning.

Kanskje både Zelensky og Vladimir Putin og hele det kollektive Vesten burde lytte til John Lennon og Eric Claptons “Give Peace a chance” og søke å forhandlinger og kompromiss om denne konflikten. På begge sider av frontene blir både militære og sivile drept eller skadd i en meningsløs krig hisset frem av krigshissere i Vesten. Vi burde alle kunne stille oss bak refrenget i denne låten.

7 tanker om “Ufattelige ukrainske tap i “motoffensiven” -har kostet mer enn 70 000 soldater livet

 1. Det er en selvfølge at den Allmektige både har selvpålagt plikt og rett til å avlive mennesker som benytter sine i utgangspunktet høyverdifulle liv til å skade og drepe sine medmennesker. Hadde Han ikke generert Harmageddon og avlivet slike mordere hadde DET i høyeste grad vært klanderverdig.

  Vi som tjener Jehovah og Kristus ser derfor selvsagt frem til at disse onde menneskene og deres talsmenn på planeten blir borte for godt. Når dette snart er fullført vil bare fredfulle kvinner og menn få bebo Tellus. Det vil dessuten bli etablert en evig juridisk presedens som gir Guds rikes 144 001 medlemmer rett til umiddelbart å fjerne fra livet enhver ny opprører som prøver å skade andre.

  Vil du være med i det nye jordiske paradiset er DU hjertelig velkommen. Muligheten er åpen for alle helt frem til enden for denne tingenes ordning. Lykke til med DITT valg!

  5
  11
 2. At en “kristen blogg” blir til en pro-Putin-blogg er antagelig i tråd med det som skal skje i endetiden. Det var mange som mente de var kristne som støttet Hitler også. Når nazistenes grusomheter ble åpenbare var mange mer tilbøyelig til å ofre sin kristne tro enn troen på nazismen. Men propagandaeffekten blir heldigvis minimal når løgnene er så voldsomme som vi ser på dette nettstedet. Typisk er de helt uten referanser.

  Når påstandene på denne bloggen blir mange nok, og ettertiden stadig viser at de er usanne, så blir det bare trist. Trist i den forstand at de som fremsetter dem åpenbart har blitt fanget i Putins løgner.

  16
  • “HELE verden er i den ondes vold”, sier Gud i sitt ord i Bibelen. HELE VERDEN! Kan det være så vanskelig å lese og forstå? “”Djevelen er denne verdens gud”, heter det også.

   Dette betyr at ALLE nasjoner er av den onde. At enkelt-nasjoner fra tid til annen tangerer Guds vilje mer enn andre endrer IKKE på dette bibelske faktum. Harmageddon kommer ikke over verden unntatt i en eller annen nasjon her eller der. Guds vredes dag kommer over oss alle. “Og hadde ikke de dager blitt forkortet hadde intet kjød overlevd”.

   Vi skjønner altså at det er enkeltpersoner og IKKE nasjoner som kan få Jehovah Guds og Kristi godkjennelse i den kristne tidsalder. De sanne kristne worldwide utgjør en ÅNDELIG NASJON. Som et motbilde til fortidens fysiske nasjon Israel.

   4
   13
  • Dette har jeg ikke skrevet. Hvordan kan Kjell Andersen ha unngått å se at det ikke er min mail-adresse?

   2
   3
  • Hvilken bibel er det du bruker JV?
   Av nysgjerrighet.
   Om JV står for Jehovas vitner, har ikke dere en annen bibel enn andre Gudstroende?
   Som sagt bare nysgjerrig…

  • Jo, det korte innlegget fra «JV» («Jehovahsen Vitnesen») om at han gjentar seg selv, måtte være falsk. Kommentaren er den psykisk sunneste og mest fornuftige på lenge. «JV» er sikkert oppegåede og holder balansen i sin egen hverdag, men tankegangen og menneskesynet bak teologien er skremmende.

   Fullsteding uten dokumetasjon, belegg og bevis fra virkeligheten utover tekster og drømmefantasier, spyr «JV» ut sin vanvittige skrekkpropganda.

   «JV» hevder at han med sin guddommelige innsikt og overmenneskelige kløkt forteller sant om virkeligheten og fremtiden. Riktignok bortforklarer han ryddig og greit vanlige misforståelser blant andre overtroiske, men korrekte enkeltobservasjoner betyr ikke at totalen eller konklusjonene er riktigere enn konspirasjonsteoriene fra andre religiøse fantaster og idelogiske faktafornektere.

   «JV» innbiller seg at hans kabbalistiske matematikk og kvasiintelektuelle bibeltolkning beviser hans spinnville gudelære og himmelske hokuspokus. I sin berusende selvforelskelse glemmer imidlertid «JV» det grunleggende faktum at tro og overtro nettopp bygger på «ikke-viten». Vi kan derfor alle ta det helt med ro mht. kreative marerittfantasier utgått fra bibeltekstene. Vi kan allei dette øyeblikk påkalle Jehovah, eller Satan, uten at det skjer annet enn at kanskje pulsen stiger kortvarig.

   Det er mye ufrivillig komikk i landsbytullinger som hyler ut sine dommedagsprofetier fra søyler og saler. Det som derimot er trist, er holdnigene bak «JVs» teokratiske elitisme. Som sagt: «JV» uttrykker en iskald forakt for menneskeliv. Hans sadistiske vrangforestilling om at det er «god moral» og «guddommelig rettferdig» at skaperguder og andre fedre kan torturere og drepe sitt ulydige avkom så mye de selv ønsker, er verre enn Putins og Kim-Jung-Uns menneskeofringer. Ja, ikke en gang Cthulhu er grusommere enn Jehovah.

   «JV» fortsetter sin teologiske terrorbombing med hatretorikk. Han opphøyer seg selv til halvgud, klager på absolutt alt og alle i vår verden, og jubler i orgastisk glede over den kommende guddommelige masseslakt av deg og meg. Men i sin blinde tro, sin hellige overbevisning og sin sykelige misantropi, fraskriver «JV» seg heldigvis ethvert ansvar for den virkelige verden.Kommentarene hans tyder på at han melder seg ut av politisk gjøren og laden, ut av samarbeid og samkvem med andre enn hans egen flokk, i en slags arrogant passivitet og skadefro nøytralitet. Det er da enda godt.

   Folk med «JVs» menneskesyn og hans innstilling til hva en klok guddom bør gjøre, må ikke få for mye makt. Et religiøst begrunnet svartsyn forgifter tanker og formørker tilærelsen med bekymringer og grublerier om det som ikke ernoe å lure på. Selvoppnevnte helgener og herreraseherrer som «JV» passer best til å skrike til sitt eget speilbilde om andres ikke-verd og om sin egen fortreffelighet.

   😅😂🤣🤪

   9
   0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *