Twitter har bannlyst advokat Lin Wood og fjernet hans Twitter-konto -vil gjøre det samme med Trump

Den sosiale plattformen Twitter har nå bannlyst og utestengt advokat Lin Wood fra deres plattform. Dette etter at Twitter mener at Lin Wood har brutt deres retningslinjer. I etterkant av nattens kupp og godkjennelse av valgjukset, har sosiale plattformer tatt flere grep for å begrense ytringsfriheten til tilhengere av Donald Trump. Mennesker som nå vil følge oppdateringene fra Lin Wood må ty til Parler som ennå ikke er underlagt det strenge sensur-regimet som har lagt seg over verden

“Twitter slettet to av presidentens tweets og suspenderte Trump for 12 timer. Hvis USAs president kan bli sensurert av Big tech oligarkene, hvem er da trygge,”  spør pastor Steve Cioccolanti på Twitter. Twitter tok som kjent ned en video der Trump oppfordret dem som stormet kongressen til å gå hjem og sørge for at det ble ro og orden. Hvorfor Twitter valgte å slette presidentens oppfordring til demonstrantene om å gi seg, er uklart. Følg Lin Woods på Parler her: https://parler.com/profile/SupportLinWood/posts

Facebook Comments

6 tanker om “Twitter har bannlyst advokat Lin Wood og fjernet hans Twitter-konto -vil gjøre det samme med Trump

 1. Kristne bør avstå å bruke Dagen !
  Selbekk , en mann jeg forøvrig hadde stor respekt for , framstår for meg som mer og mer ensporet og uten vilje til å gå dypt inn i problem stillinger som stiller spørsmål med det som er erkjent av verdens myndighetene som rette meninger., men verdens myndighetene mener jeg koalisjonen av politikere og forretnings folk som samles i Davos.
  Jeg er og har alltid vært kritisk til Trump , men etter å ha fulgt med på bæringene rundt valg juks , fremstår det mer og mer klare indisie bevis på massivt valg juks.
  Det er ting som bør tas på det ytterste alvor, men når jeg peker på det så blir jeg fullstendig blokkert av dagen fb.

  Ønsket for en tid tilbake å kjøre en annonse kampanje ang tema Bill Gats og dyrest merke ,, hos Dagen , der annonsen ble linket til Søkelys som skulle utfyllende og dokumentasjon på Bill Gates visjoner og engarsjemang, Dagen nektet da at vi brukte Bill Gates navn i selve annonsen, helt konkret skulle annonsen hatt som tittel ” Bill Gates og dyrets merke ” med link til Søkelys.

  Det som skremmer meg mest at folk i makt og posisjoner er så livredde for at en liten ubetydelig person som meg sier hva jeg mener , hva er det å være redd for ?
  Egentlig bør alle være livredde, når en liten ubetydelig person som meg blir kneblet, for det går mot verdens diktatur , en trenger verken være kristen eller profet for å se det.

  • Folk sensureres mange steder og noen troende kristne hyller sensuren. De skjønner ikke at de skjærer av greina de selv sitter på.
   Jesus sa at vi må arbeide så lenge det er dag, fordi det kommer en natt da ingen kan arbeide.
   Natten har begynt å senke seg, og titusener av troende her i Norge merker det ikke.

  • “Troende..”? “Tro er FULL VISSHET”, sier Bibelen. Kulturkristne er IKKE troende.

 2. Joe Biden og Kamala Harris navn er begge knyttet opp mot undergang og ødeleggelse i følge Bibelkoder. Det ser svært mørkt ut for verden nå. Samtidig kan vi glede oss over at Herrens dag og Guds rike er kommet litt nærmere :.)

 3. DJEVELEN ER DENNE VERDENS GUD

  ”Hele verden ligger i den onde”, forteller Bibelen oss. Alle de øvrige religionene enn de sannhetene vi finner i Bibelen har Satan produsert og inspirert. Ja, selv Bibelen klarte han ikke å la i fred, men har lik politikerne forsøkt etter beste evne å kuppe for å dominere. Vi behøver ikke gå lenger enn til denne nettsiden som flyter over av kvasi-bibelsk tankegods kontra ren ateisme.

  ”Mon jeg finner troen når jeg kommer”, sa Jesus. Han poengterte at ”få er de som går på den smale vei som fører til livet” og ”det blir ikke mange mennesker tilbake” etter Harmageddon. Heldigvis lover han at ”lykkelig er de milde for de skal arve jorden”.

  Hvordan kan løgnen vinne så lett over sannheten? Det er enkelt å forstå. Sannheten er kun en. Eksempelvis er det en eneste absolutt sannhet om presis hvor nettopp DU satte dine føtter eksempelvis i går. Løgnen derimot er uendelig. Du kan lyve og lyve så lenge du vil om hvor du var, inntil løgnene blir så mange og omfattende at det nærmest blir umulig å finne sannheten. Dette benytter Djevelen som strategi for å lede menneskene bort fra Jehovah Gud og den sanne Kristus.

  Men hvordan kan noen som helst da kunne finne sannheten? Jo, vår himmelske Pappa har gjort det slik at når Han ser oppriktig søkende, ydmyke mennesker så ”drar Han dem til seg” og holder Satans overveldende løgn-ånd borte fra vedkommende. Dette gjør at den søkende blir i stand til ”å skille snørr og barter” og kan se sannhetens lys. Derfor er det ingen grunn til å gi opp til tross for den omfattende åndelige kakofonien rundt oss.

  Gi ikke opp! Våk og be hele tiden, ja kontinuerlig. Tigg Jehovah om å få se og bli sikker på Hans vidunderlige frelsesplan. Da vil nettopp DU kunne riste av deg denne verdens Gud og hans med-kumpaners i himmel og på jord. Vit at ”sannheten skal gjøre dere fri”. Men da må dere ”avlegge løgnen”. Lykke til!

  • Ja, og nå går jorden inn i den mørkeste periode i menneskenes historie ever. Men for kristne betyr nettopp det at vi kan se frem til et overveldende lys i enden av tunnellen – Guds rikes overtagelse av makten og derved innføringen av sann rettferdighet. La oss juble og glede oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *