Ture Andersen: Stortinget : Jødehatets høyborg

Dette er et flyfoto av Stortinget i Oslo . På Løvebakken til venstre ser du tydelig Satans tegn – en X . Mange av stortingsrepresentantene har i utstrakt grad bedrevet økonomisk jukseri for å berike seg selv . Men de smetter unna : kan hende må de tilbakebetale noen tusen kroner . Selv den tidligere lederen i Kristelig Folkeparti har jukset økonomisk og måtte gå av .De har en årslønn som ligger langt over en million kroner : Likevel driver de med fusk og fant . Den tidligere partilederen i partiet Rødt stjal et par solbriller sist sommer . Han prøvde lenge å bortforklare det hele, men video av hendelsen avslørte ham. Nå i oktober og november har han stjålet matvarer fem ganger fra enn dagligvarebutikk i Oslo . Partiet Rødt er det mest Israel-fiendtlige partiet i Norge og der blomstrer jødehatet,” skriver Ture Andersen innledningsvis på sin blogg

Statsminister Støre ringte Irans leder for noen dager siden . Videre har Norge stadig hatt kontakt med Hamas i Gaza . Således pleier Norge kontakten med Israels største og verste fiender . Det gikk fem dager før Støre ble presset til å uttale at Hamas er en terror-organisasjon . Norge har hatt lederen i giverlandsgruppen til Palestina – således har landet vårt vært sentralt plassert i økonomisk støtte til disse araberne . Mye av disse pengene er brukt til å kjøpe tusenvis av raketter som er avfyrt mot Israel . Videre har Hamas bygd et omfattende nett av tunneler : Her har det gått med mye sement . Flere av de øverste lederne av Hamas bor på luksushotell i Qatar . De sies å ha 11 milliarder på bok .

Jødehat går alltid ut over haterne . Arbeiderpartiet hadde en kvinnelig nestleder fra Rogaland som stilte på Stortingets talerstol med palestina-skjerf . Vår Herre glemmer intet : Hun hadde også tusket til seg skattepenger ulovlig og måtte gå av som både statsråd og nestleder i Arbeiderpartiet . Den andre nestlederen i Ap fra Trøndelag var statsråd og søkte audiens hos kong Harald . Han ville at Grunnloven skulle endres slik at kongen ikke lenger skulle tilhøre den evangelisk-lutherske tro . Kongen nektet dette . Selv er denne Ap-mannen borgerlig konfirmert . Det har gått dårlig for denne trønderen : Han måtte trekke seg grunnet hans affærer med unge jenter . Nå er han også ute av Stortinget .

I går observerte jeg at flere stortingsrepresentanter fra partiet Rødt og Miljøpartiet de grønne hadde på seg palestina-skjerf inne i Stortinget . Der skulle de debattere om Norge skulle anerkjenne Palestina som egen stat . Denne saken er nå utsatt .

Vi kan slå fast at Norge er ett av de verste land i verden når det gjelder jødehat . De to TV-kanalene samt mange aviser har gjennom tiår fóret leserne med dette jødehatet . Når leserne heller ikke kjenner innholdet i Bibelen : Så blir de fleste påvirket til å bli jødehatere selv .

Rekylen kommer fra Vår Herre før eller senere mot Norge . Den kan bli uhyre kraftig – tror jeg.

Ture Andersen er pensjonert offiser i det norske forsvaret. Han er gift og er en aktiv mann med egen blogg hvor han publiserer innlegg han selv skiver. Ture Andersen er en dypt troende som følger endetidens begivenheter.

12 tanker om “Ture Andersen: Stortinget : Jødehatets høyborg

 1. Jødehat og sosialismen går hånd i hånd, en av verdens historiens smarteste politikere Stalin fikk med sosial demokratene i vesten sin velsignelse plassert nasjonal sosialismen på høyre siden, sitat hitler ich bin ein sozialist.

  4
  7
 2. Huff og huff. Ultranadjonalistiske populister prediker en virkelighetsfjern svart-hvitt-tenkning som kan bli livsfarlig.

  Mye av overforenklingen og kynismen har de lært fra Bibelens lære om meningsløse bud og dødsstraff for ubetydelige forseelser. I de abrahamittiske ørkenmytene er dikotomien ekstrem. Den har påvirket både barnslige eventyrfortellinger om snille prinsesser og slemme drager såvel som det kristne USAs skånselsløse krig mot alle slags ideologiske fiender.

  Verden er nemlig mye, mye mer komplisert og nyansert enn det antidemokrater og teokratiske skrekkpropagandister makter å se. Selvsagt er den det.

  Arbeiderpartiet har, sammen med USA, vært Israels mest uforbeholdne bestevenn. Etter hvert har parter og politikk endret seg mye, men dyktige politikere har klart å skille «rase» fra ideologi og overtro. Alle oppegående og medfølende medmennesker forstår at begge sider i denne konflikten har en rettferdig sak. Det er både tragedie og utfordring.

  Jeg mener norske myndigheter har vært forbilledlig kloke i en tilnærmet umulig politisk balansegang. Vi må alle forsøke å hjelpe begge sider – selv om det kan være for irriterende for gretne gamle gubber som bare lengter etter det tapte paradis eller opprykkelse til dødsriket.

  Vestlige velferdsstater setter fred, frihet, fornuft og folkestyre svært høyt. I en opplyst, egalitær befolkning har slett ikke jødehatet vært dominerende. Tvert om er det religiøse fundamentalister og ideologiske ekstremister som representerer fremmedfrykt og demonisering av folkegrupper.

  Søkelys er ett av flere alternative nettsteder som fremmer et etsende hat mot det meste. Selvsagt er mikrobloggen kun for spesielt indoktrinerte i “kjærlighetens og fredens religion”, og således fullstendig ubetydelig, men praktisk talt alle innlegg og kommentarer her sprer forakt for annerledeshet, for levende liv, for kunnskap og toleranse.

  Både selvmordsbombere og endetidsprofeter har overforenklede løsninger på virkelighetens kompliserte problemer. Ekstra skummelt blir det når disse i tillegg lengter etter guddommens sadistiske, men angivelig rettferdige masseslakt av alle som tror og mener feil.

  Nei, når det gjelder etsende retorikk og blind rasisme, er konspiratoriske høyreekstremister og koko-kristne mye giftigere enn venstrevridde sekularister.

  For selvsagt er ikke kritikken av Israels ustyrlige galskapspolitikk og krigsforbrytelser antisemittisme. Like lite som kritikk av Hamas og stortingspolitikere er hat mot palestinske spedbarn eller aldrende hvite nordmenn.

  “Folk flest” er fornuftige. De innser at alle mennesker er enkeltindivider og at overgrep og lidelse er like vondt uansett om det rammer Galilea, Gaza eller Gamvik.

  Jeg ber, ikke til den fullstendig fraværende Jehova, men til medmennesker her på Søkelys. Jeg ber dere ta hensyn, vise omsorg og utvise klokskap i møte med alle mennesker, alle utfordringer, dilemmaer, små og store problemer. Det er selvsagt vanskeligere å lære nye ting, være nyansert, reflektert, fleksibel og finne kompromisser enn å tviholde på gamle dogmer om at palestinere er dyr og sosialister må dø i Jehovas Ragnarokk.

  Bruk kreativiteten til beste for menneskeheten, ikke til å gruble og krige over tullete teologi!

  Hver dag byr på nye muligheter! Bruk dagene godt!

  😘

  7
  7
  • Du kommer med mye sure oppgulp om andre som mener noe annet enn deg. Tenker du at det du kommer med er en berikelse eller oppbyggende for noen? Jeg skulle like å se deg utbrodere tilsvarende på islamske nettsider. Eller gjør du det allerede?

   7
   2
  • Aravna!

   Nei, jeg kritiserer ikke alt og alle overalt. Jeg skriver kun her. Selv om det er mye ideologisk og religiøs uvitenhet, dumhet og galskap andre steder som er like og enda giftigere og dødeligere enn alt verdenshat i refererte innlegg og kommentarer her. Men jeg lar ikke det perfekte bli det godes fiende.

   Jeg forstår selvsagt at min harde tone i beste fall kun irriterer de bibeltro haterne her. Praktisk talt ingen leser min kritikk av farlig overtro og mine påminnelser om enkel psykologi og skeptisisme. Og de få som så gjør, får bekreftelse på sin overtro om Satans virke i endetiden (eller hva enn oldtidens ørkenfyrster bestemte at nåtidens gretne gamle gubber skal krangle om). Helt greit. Jeg skriver kanskje for selv å få sjelefred når jeg ser så mye «ondskap» mot annerledeshet og gode medmennsker her.

   Selv om jeg ikke klarer å holde styr på barnehagen, prøver jeg å komme med en liten motstemme mot toskeskap og lettlurthet. Det er fryktelig vanskelig å la være å reagere på idioti som sprer hat. Som Sylvi har sagt, må noen være voksne. Men jo, jeg skulle brukt kreftene på mer fornuftige sysler. Helt enig i det. Men ikke allle er perfekte. I hvert fall ikke jeg. Som sagt.

   😘😘😘

   1
   3
  • til Arild problemet ditt er at du aldri kommer til å lære, du befinner deg på feil side av historien typisk sosialist globalist og nett troll fra hef.

 3. Den norske rgjring ville dele lsndet Isrsel- Detelsndet er Herrend ldnf, Dette vil Hrrren strsffe. På hvilken måte Hsn vil strsffe Norge Det er det bare Han som vet,

  han vil straffe

  4
  8
  • Odd Gunnar pleier ikke skrive på den måten. Kanskje noe ikke er bra…
   Håper alt er ok🙏

   1
   1
 4. Norge er klare til å godkjenna ein palestinsk stat. Det er kun ei tostatsløysing som kan fungera, er det mange som påstår.
  President Biden har akkurat same meining. Israel må akseptera ein palestinsk stat og dei må gje tilbake diverse landområde.
  Det ligg i korta at det vil stramma seg til for nasjonen Israel innan kort tid.
  Det er spesielt Jerusalem og Tempelhøgda som Israel på ingen måte har lyst å gje frå seg. Det har mange grunnar.
  Tempelet vart rive ned av romarane i år 70.
  Jødane ser for seg at det skal byggast opp att og at tempeltenesta skal igjen bli ein realitet.
  Den raude kviga som må brennast i rituale før tempel-innvielsen er klar om få månader. Fleire snakkar om påskehøgtida 2024, at oska frå kviga kan då setja prosessen i gang.
  “Ørkenguden” som Arill kallar Han er fullt levande og Jerusalem er plassen der Han held til. Tingfjellet i nord kallast det.
  https://www.templemount.org/

  “As the navel is set in the centre of the human body,
  so is the land of Israel the navel of the world…
  situated in the centre of the world,
  and Jerusalem in the centre of the land of Israel,
  and the sanctuary in the centre of Jerusalem,
  and the holy place in the centre of the sanctuary,
  and the ark in the centre of the holy place,
  and the foundation stone before the holy place,
  because from it the world was founded.”

  Gud leia israelittane i ørkenen i Sinai og redda dei då egyptarane ville ta livet av dei.
  The Real Mount Sinai – Shocking Exodus Evidence in Saudi Arabia
  https://www.youtube.com/watch?v=LZDfGiXJjjI&t=168s
  (sjå etter 12 min)

  Verdssamfunnet har kasta Guds Tanakh på søppelhaugen. Dei har ikkje noko tru på desse gamle mytene.
  Me ser at profetiane i Sakarja 14 snart vil verta oppfyllt.
  Kor lenge skal desse stridige jødane få lov å halda på?
  Gud vil visa si guddomsmakt slik Esekiel seier.
  “Jeg vil åpenbare min herlighet blant folkene, og alle folkene skal se den dom som jeg har holdt, og min hånd som jeg har lagt på dem. Og Israels hus skal kjenne at jeg er Herren deres Gud, fra den dagen og i fremtiden.23 Folkene skal skjønne at det var for sin misgjernings skyld Israels hus ble bortført. ”

  GOG og hans hærstyrkar vil tapa .

  “På den dagen vil jeg gi Gog et gravsted i Israel, de veifarendes dal øst for havet. Og det skal stenge veien for de veifarende. Der skal de begrave Gog og hele hans hop, og de skal kalle den Gog-hopens dal.12 I sju måneder skal Israels hus holde på med å begrave dem for å rense landet.13 Alt folket i landet skal være med på å begrave dem.”

  Herren Gud er den same i dag som på Moses si tid.
  Det er trist å måtte seia det, men dei kristne tilber Baal slik israelittane og gjorde det i GT. Heile denne historien om Astarte og Tammus har mange ulike uttrykk.
  Maria og Jesusbarnet er ei historie.
  Ingenting av det Gud lærte Moses er skrinlagt. Jødane fylgjer omskjeringspakta, slik Herren Gud har befalt.
  Guds folk er Israel. Bli kvitt den falske erstatningsteologien.

  1
  1
 5. Noen som vet hvilken menighet Dagen (helt øverst) skriver om i en ny artikkelserie?

  Sitter og lurer på når det skrives om enda en ny menighet jeg…

Det er stengt for kommentarer.