Ludvig Nessa: “Israel okkuperer ikke landet, de eier det” -Og Hanvoldkanalen er som vanlig kritiske

Prest Ludvig Nessa som ble kjent på åttitallet for sine abortaksjoner sammen med Børre Knudsen har de siste dagene postet en rekke innlegg på Facebook med støtte til Israel og dermed proklamert det som har vært det tradisjonelle kristne synet på Israel og hvem som har rettigheter til landet. Og dette liker klientellet på Facebookgruppen “Hanvoldkanalen” dårlig. Som vanlig uttrykker Hanvoldkanelen opprør og uenighet med det som har vært den kristne kirkes ståsted og støtte til den jødiske staten.

Prest Nessa uttrykker hva Skriften sier, men på sin vanlige hånlige måte spør Hanvoldkanelen: “Er det mulig…… 😮” Klientellet som kommenter på Hanvoldkanelen ser ut til å være enig: Svein-Erik Woldseth skriver; ” Jødestaten Israel er okkupanter i midt-østen! Nemesis 16:19-22 🏦🕌 – Rune Synnes slår fast: “Bare tull! Alle Kristne skal forsvare Israel uansett hva som skjer. Det er jo “Guds” land… viss vass.” Bjørn Roger Rasmussen, en tidligere kristen sier: “Alt er vel mulig å hevde fra den kanten…..” Det er foreløpig ikke spesielt mange som har kommentert Hanvoldkanalens tradisjonelle Israel-fiendtlige tøv -men fra den kanten må man være forberedt på det meste av hån og spott mot oss som tror på Bibelens ord. Hanvoldkanalen har markert seg som en plattform for dem som spytter ut spott og forakt mot evangeliske kristne.

Én tanke om “Ludvig Nessa: “Israel okkuperer ikke landet, de eier det” -Og Hanvoldkanalen er som vanlig kritiske

  1. Nessa er bra, han er en prest som ikke går på kompromiss med Guds ord. Derfor ble han også på et punkt presset ut av den norske kirken (DNK), der de ikke tåler sunn lære. Skriv gjerne en artikkel om de “biskoper” DNK har for tiden, og hva de lærer og tillater i kirkerommet.

Det er stengt for kommentarer.