Ture Andersen: Kan atomkrigen være nær forestående?

2018 Moscow Victory Day Parade 66Under buken på dette russiske jagerflyet henger et Kinzhal-missil. Dette hypersoniske missilet er konstruert for å bære atomstridshode. Sist uke sendte russerne flere slike missil inn i Ukraina – da med konvensjonelt stridshode. Vesten har ikke våpen som går fort nok til å skyte det ned ( mach 10 = 10 ganger lydens hastighet ). President Trump fortalte – da han var president – at USA var i ferd med å utvikle hypersoniske missil. Et slikt ble testet sist høst i USA og testen var mislykket. Kina har også operative hypersoniske missil – men ikke Vesten, skriver Ture Andersen i et innlegg

Jeg har studert profeten Daniel i kring 30 år. Da Yeshua ble spurt hva som ville skje i de siste dager : Så henviste Han nettopp til denne profeten. Videre la Han til at vi burde skjønne hva som står der. Dette har jeg forsøkt i alle disse årene.

En dag da jeg satt og utforsket begivenhetene de siste år – holdt opp mot profetens ord : Så kom jeg frem til at ” den ødeleggende styggedom ” (atomkrig ) kunne komme over oss primo april 2023. Datoen 11. april kom også opp i mitt hode. Dette er 3. påskedag 2023 . Daniel forteller om 1290 døgn ( morgener og netter slik at vi skal forstå at det dreier seg om jordiske døgn ). Salige er de som bier og når frem til 1335 døgn. Salig er man først i himmelen. Da trekker jeg den konklusjon at ALLE mennesker på jord må gjennomleve 45 døgn med atomkrig – før opprykkelsen kommer.

Den 2. februar 2023 antydet jeg på min blogg at opprykkelsen kan komme i pinsehelgen 2023. Men jeg er på ingen måte sikker !

Så leser jeg på Søkelys – for noen dager siden – at en kvinne ved navn Renee Moses mente at opprykkelsen ville skje 27. / 28. mai 2023. Det er pinseaften og 1. pinsedag. Underlig tenkte jeg – vi har begge kommet frem til samme dato for opprykkelsen.

Jeg er selvsagt ikke sikker på at dette er korrekt – selv om to personer har kommet fram til det samme via ulike veier. Likevel tar jeg det på største alvor og iverksetter ulike ting – som må være gjort før påskeaften :

– har skiftet drikkevann på mine plastdunker

– har skaffet nok medisiner

– vil gå til innkjøp – før påskehelgen – av matvarer som står seg ut mai måned. Vi har laget liste over alt som skal kjøpes.

– prøvestart av aggregat

Jeg gjentar : Er slett ikke sikker på at disse datoer er korrekt – men jeg iverksetter ovennevnte i tilfelle Renee Moses og undertegnede likevel har rett. For å sitere de gamle strilene : – Da è for sein å snyta seg når naso è vekke !

Skrevet av Ture Andersen

13 tanker om “Ture Andersen: Kan atomkrigen være nær forestående?

 1. Rene Moses har blitt trukket fram her på Søkelys som falsk profet med sine mange spådommer om opprykkelsen. Hun er en av de siste du bør lytte til. Forøvrig håper jeg at du har rett. Jeg er så lei av å vente på Herren Yeshua. Måtte han komme. Maran Ata!

  • Jeg lytter ikke til henne – bare konstanterer at hun og jeg har kommet frem til samme dato for opprykkelsen. Opprykkelse i pinsehelgen la jeg ut på min blogg allerede den 02.02.2023. Av 365 dager i året å velge mellom : Så fant jeg det merkelig at vi havnet på samme dato. Hva denne damen ellers står for ; vet jeg lite om.

   1
   2
 2. Rene Moses, har tippet bortrykkelsen i årevis, men bommet gang etter gang. Jesus sier i sitt Ord, ingen kjenner dagen eller timen. Det må alle synsere huske på. Det tryggeste er å hvile i det fullkomne frelsesverket. Han kommer når Han kommer. Maranata!!Tegn i tiden forteller at dagen kan være nær😇👍

  2
  2
  • Yeshua ba oss om å studere profeten Daniel – når det gjelder hva som vil skje i de siste dager – og forstå hva vi leser der. Således er det nettopp dette jeg har gjort etter fattig evne. Ja , jeg kan ha tatt feil – det har jeg skrevet. Men jeg har i alle fall forsøkt å følge Yeshuas anbefaling. Har du Kjell i vest og Hannah gjort det samme – eller er dere bare ute etter å kritisere andre ? Uten forberedelser kan dere krepere i løpet av 45 dager grunnet mangel på rent vann og mat. Derfor har jeg skrevet dette innlegget på min blogg .

   2
   2
 3. Ødeleggelsens styggedom er ikke atomkrig.

  Ser at det nytter ikke å nevne dette til Ture, men jeg skriver til dem han eventuelt måtte ha klart å villede. Til dem sier jeg; les Bibelen og lytt f.eks. til Charles Hansen, gamle og nyere programmer med ham på Kanal 10 el YouTube.

  3
  2
 4. Hva i allverden er vitsen med å hamstre vann og mat og allverdens ting i bøtter og spann for å kunne overleve atomkrig når opprykkelsen skal sje til påske???
  Forresten var det ikke i 2027 ture har regnet seg fram til at det skal skje?

  3
  1
  • Du har ikke satt deg inn i hva jeg skriver. En mulig atomkrig kan starte rett over påske og en mulig opprykkelse kan skje 45 dager senere. Uten rent drikkevann ( ikke radioaktivt forurenset ) og mat i 45 dager : Så er man nok død.
   Yeshuas gjenkomst til Oljeberget i Jerusalem er noe helt annet – og kommer senere – kan hende i 2027. De som ikke er med i opprykkelsen : Må leve gjennom den siste forferdelige tiden der en fjerdedel av jordens befolkning skal omkomme – ifølge Bibelen.

   2
   2
  • USA frykter også at Russland brått kan starte en atomkrig mot Vesten. Således flyttet de et såkalt dommedagsfly fra USA til Island for noen dager siden. Om USA blir angrepet av Russland : Så vil dette flyet ha radiosamband med de amerikanske ubåtene – som kan gjengjelde med et atomangrep mot Russland.
   Putin har truet med atomvåpen flere ganger og han har understreket at han ikke spøkte. Vesten tror at han ikke tør dette – men der tror jeg de har feilberegnet en tidligere oberstløytnant i KGB. Når disse lederne også truer ham med domstolen i Haag : Så har han nok flyttet sin finger nærmere atom-knappen. Russland er verdens største atommakt.

   3
   1
 5. Ture skriver: «Har du Kjell i vest og Hannah gjort det samme – eller er dere bare ute etter å kritisere andre ?»

  Ture du har litt å ordne opp i hvis du mener at det å minne deg på at «ødeleggelsens styggedom er antikrist» er å kritisere.

  Finner det merkelig med slik manglende vilje til å sjekke om at det jeg skrev er i tråd med Guds Ord😊

  Med et ørlite håp om at du kanskje kommer til å sjekke opp Charles Hansen (faktisk fordi jeg bryr meg om deg) så gjentok jeg nå hans navn😉 Alt godt Ture. Vi har intet å frykte. Gud er med om jeg lever eller dør.

  Billy Crone på YouTube anbefaler jeg deg og andre også -på det varmeste. Det er helt opp til deg selv å la stahet hindre deg å finne sannheten, men det er jo trist da…Man kan lære noe fra alle.

  Det finnes SÅ mye bra undervisning om dette (OG også vrøvl men man bør klare å styre unna det) slik at vi slipper å sitte å gjette og dikte opp uriktige ting om emner i Bibelen, når det er noe vi ikke forstår. De som har studert 10 år mer enn oss, har noe å lære oss.

  Ja Ture, jeg har studert noen tiår dette emnet😉 Før- Midt- Etter-Trengsel. Alle 3, i lys av Guds Ord. Og stadig like interessert i dette emnet som alt annet i Bibelen. Men om vi har studert 10, 30 eller 70 år så er det peanuts. I himmelen fortsetter vi å studere. Det blir fantastisk👍✝️

  https://youtu.be/76QfB_RimO8

 6. Ture skriver: «Har du Kjell i vest og Hannah gjort det samme – eller er dere bare ute etter å kritisere andre ?»

  Ture du har litt å ordne opp i hvis du mener at det å minne deg på at «ødeleggelsens styggedom er antikrist» er å kritisere.

  Finner det merkelig med slik manglende vilje til å sjekke om at det jeg skrev er i tråd med Guds Ord😊

  Med et ørlite håp om at du kanskje kommer til å sjekke opp Charles Hansen (faktisk fordi jeg bryr meg om deg) så gjentok jeg nå hans navn😉 Alt godt Ture. Vi har intet å frykte. Gud er med om jeg lever eller dør.

  Billy Crone på YouTube anbefaler jeg deg og andre også -på det varmeste. Det er helt opp til deg selv å la stahet hindre deg å finne sannheten, men det er jo trist da…Man kan lære noe fra alle.

  Det finnes SÅ mye bra undervisning om dette (OG også vrøvl men man bør klare å styre unna det) slik at vi slipper å sitte å gjette og dikte opp uriktige ting om emner i Bibelen, når det er noe vi ikke forstår. De som har studert 10 år mer enn oss, har noe å lære oss.

  Ja Ture, jeg har studert noen tiår dette emnet😉 Før- Midt- Etter-Trengsel. Alle 3, i lys av Guds Ord. Og stadig like interessert i dette emnet som alt annet i Bibelen. Men om vi har studert 10, 30 eller 70 år så er det peanuts. I himmelen fortsetter vi å studere. Det blir fantastisk👍✝️

  https://youtu.be/76QfB_RimO8

  • I Ukraina er ( var ) det kring 40 millioner mennesker. De har den samme Bibel som oss. Der raser krigen for fullt og de opplever det rene helvete ; med titusener av døde og sårede. Jeg leser at nå ber alle til Gud i Ukraina – de er nok langt mer troende enn den norske befolkning.
   Tror du Hannah at kristne ukrainere har den samme fortolkning av Skriften som du ? Vente på å bli plassert på en skydott i sval aftenbris – under vakker englesang – og bli ført inn Perleporten under klapp og full jubel og uten en skramme ! Nei og atter nei : Det har alltid vært vanskelig å være en sann kristen og snart kommer krigen også til Norge. Således bør man være en smule forberedt på vanskelige tider som skal komme. Derfor forteller jeg hva jeg gjør og andre får gjøre som de selv vil ! Min diskusjon med deg er herved over.

  • Diskutere?

   Prepping og Ukraina har jeg ikke nevnt til deg her. Du driver med ditt. La så andre drive med sitt. Prepping er også annet enn TING. Jeg stoler på at Den Hellige Ånd veileder meg rett hver dag. I alle ting. Gjør ikke du?

   Dette var et merkelig svar Ture. Det må jeg sannelig si. Du beskyldte meg for å kritisere og jeg rettet på deg.

   Du gjør deg opp en mening om at jeg ikke har forberedt meg på krig og atombomber, uten å ane noe om meg. Jeg forbereder meg kanskje litt annerledes enn deg og mener enhver må gjøre det man kjenner for.

   Min trygghet i alt dette med endetid sliter du visst litt med…. Der er trist for deg Ture. Jeg respekterer at du har andre måter å forbedrede deg på. Det burde du gjøre mot andre også.

   Du sier at jeg kommer til å krepere innen de 45 dagene (som forøvrig handler om noe helt annet enn det du har bestemt deg for å mene) Nei jeg kommer ikke til å krepere Ture😀

   Jeg er sammen med Jesus alle de 45dg +30dg+1260dg+1260dg=2995 (7år og 75dg)

   Jeg ser på ukrainerne her i Norge og tenker på preppe-lageret de kanskje dro fra hjemme i Ukraina…

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.