Tulsi Gabbard på Fox News: Sterke krefter i det demokratiske partiet vil se krig i Europa

Mens amerikanere flest sliter med å kunne dekke sine nødvendige behov til mat og klær på grunn av kraftig prisøkning i kjølvannet av den globale nedstengningen av økonomien. Imidlertid var det den spente situasjonen mellom Russland og Ukraina som var tema da Tulsi Gabbard, tidligere amerikansk kongressmedlem snakket med Tucker Carlson om det skremmende faktum at sterke krefter, overveiende i det demokratiske partiet -faktisk ønsker å se krig i Europa. “Dette går i en virkelig farlig retning, og det spørsmålet det amerikanske folk må spørre seg, er om vi virkelig er villig til å gå til krig mot Russland for Ukrainas skyld, og vi må forstå at en slik krig vil medføre en pris og betale vi knapt klarer å forestille oss,” sier den tidligere Gabbard som selv har tjenestegjort i Irak

Ukrainske spesialsoldater under Nato flagg skal være klar til kamp mot Russland

“En krig med Russland over Ukraina er ikke bare noe de vil merke langt vekke, men den vil få direkte invirkning på situasjonen til deg og meg,” sier Tulsi Gabbard å peker på at USA og Russland har tusenvis av kjernefysiske våpen rettet mot hverandre. Russland har raketter som kan treffe våre byer i løpet av 30 minutter og dette kan bli prisen hver og en av oss må betale i form av lidelser og død, Hvis ikke Biden nedeskalererer situasjonen er det ikke et spørsmål om vi vil ende i krig med Russland, men heller når dette vil skje,” sier Gabbard som advarer Biden regimet mot å fortsette å gå denne kursen. Sterke krefter i det demokratiske partiet og enkelte hauker blant republikanerne har lenge hauset frem en konflikt mellom Russland og USA. Joe Bidens ord om at Putin er en kaldblodig drapsmann og den russiske responsen om at “man kjenner seg selv på andre,” forteller at relasjonen mellom Bidens Amerika og Russland er på frysepunktet.  Tulsi Gabbard som selv er demokrat er ikke videre populær blant de demokrater som nå styrer kursen. Gabbard har tidligere hisset på seg Hillary Clinton som omtalte henne som en “russisk asset”

Amerikanske krigsfly er sendt til Norge melder US Military Defense i nyhetssendingen under. Den økende spenningen i Europa er dårlig nytt for oss som ønsker å leve i fred med våre russiske naboer. Vi lever tett innpå Jesu gjenkomst og Guds Ord forteller om “krig og opprør her og der,” og vi bør også ha Valdresprofetiene i tankene på situasjonen vi befinner oss i. Vi ber og håper at dette vil få en fredlig løsning da krig aldri er av det gode samtidig som vi vet at ting må skje for å oppfylle endetidens profetier.

I natt gjennomførte NYPreppers denne livestreamet om den spente situasjonen mellom Ukraina/Nato og Russland

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *