Tulsi Gabbard: Det MSM ikke forteller om det “demokratiske” Ukraina

“Hvis du foretrekker å høre fakta fra USA og Nato har vi her Tulsi Gabbard Amerikansk politiker og reserve offiser i den Amerikanske Hæren.
Kongressrepresentant for Hawaii fra 2013 til 2021 som her forteller sannheten om Ukrainias president. Han er en diktator hjulpet til makten av Sorros som har fengslet sine politiske opposisjonelle og stengt ned 3 TV stasjoner for å beholde makta,” skriver evangelist Gjermund Kvamme på Facebook  I den senere tid har han også arrestert og fengslet en hel rekke folkevalgte inkludert ordførere og andre politiske ledere lokalt i Ukrainia for å dekke over sine forbrytelser.

Ukrainia er ikke ett demokrati, og den tidligere kongressrepresentanten fra det demokratiske partiet på Haiwai sier her sannheten

@tulsigabbard Warmongers argue we must protect #Ukraine because it’s a “democracy.” But they’re lying. #politics #news #fyp #democrat #republican #foryou #russia ♬ original sound – Tulsi Gabbard

5 tanker om “Tulsi Gabbard: Det MSM ikke forteller om det “demokratiske” Ukraina

 1. Ja, jeg er egentlig ikke overrasket. Det er spesielt å se hvordan media hetser opp stemningen – og folk i Vesten, spesielt nordmenn, lar seg rive med – uansett hva media hetser opp – i det jeg kaller “bølgen” – så følger naive blåøyde nordmenn med på lasset (og hvem nordmenn gråt over Kroaternes Massakre på Serberne – eller USAs ødeleggelse og drap i Midtøsten og alle andre land de har vært i?)

  Hva om det som skjer i Ukraina? Er det en dom mot ugudeligheten i landet? Akkurat som Gud reiste opp Nebukadnessar, for å utføre dom over mange ugudelige nasjoner, og kalte han sin tjener – hvor syndens mål var fullt – bla. så kan vi lese i Jeremias bok – hvor onde jødene i Jerusalem var – og de fleste nektet å høre på profeten, og behandlet han dårlig.

  På samme måte er syndenes mål på vei til å bli fullt, også her i Norge. Vi har myrdet snart 700.000 barn i mors liv – og vi hater Israel istendig – det er den offisielle politikken vi bla. fører i FN – og Guds Ord sier klart at Gud forbanner de som forbanner Israel.

  Dessuten så elsker Norge kjødets lyster – som Sodomas synder – det var vel i 2018 hvor 300.000 nordmenn hånte Gud i Oslos gater – idet de hyllet Pride. Så lurer vi på hvorfor landet ble stengt ned – i såkalt “pandemi”, som er resultatet av våre tøylesløshet – og “pandemien” er en stor bløff, av ett virus som ble sluppet fra Kina – i samarbeid med Fauci i USA. Den dreper kun 1% – ikke nok til å stenge ned ett land – men planen om kontroll ble tatt for lenge siden, da WHO endret en pandemi fra antall døde, til antall smittede i 2009, rett etter svineinfluensaen.

  Vi har heller ikke feiret ordentlig 17 mai på 2 år , og da ca 150 folk forsøkte å feire det p å Carl Johans gate i Oslo i fjor, ble de sett som “ekstremister” – og ble avbildet av politi. Så grunnloven og 1814 er ekstremt – sånne politikere og kongehus styrer landet vårt – vi er ett forrådt folk – og ett tøylesløst folk.

  Sist vi ikke feiret 17 mai – så var vi okkupert av tyskerne. Og er ikke det en okkupasjon nå også? Så får vi se om 17 mai blir feiret i år – eller om det er bare de med vaksinepass som får gå….. av dødelige og/eller skadelige injeksjoner.

  Jeg mener at Norge står i fare for å bli okkupert av Russland, pga våre synder. Og de blir en gjentagelse av 9 april, 1940 – hvor AP regjeringen – enda de fikk advarsler – ikke brydde seg. Det finnes mange profetier om dette – ikke bare fra Lebesbymannen – men også Emmanuel Minos, og flere andre har fått syner og drømmer.

  Hadde det funnet noen ydmykhet i Norge – og at vi ikke var så selvgode og selvrettferdige, så kunne Gud har reddet oss. Men Gud har herdet landets lederskap – som Gud gjorde med Farao – før Gud ødela Egypt. Vi står i fare å miste all vår selvstendighet og retten til å ytre oss – om vi troende – ikke omvender oss – og går på knærne. Dette er onde farlige og vanskelige tider – la ikke vår rikdom hindre oss i å søke Herren – før det er for sent.

  • God kommentar Tore.
   Jeg hørte selv Emanuel Minos talte over temaet “Norge og Norden i faresonen” i Salemkirken i Oslo engang på 1980 tallet.
   Da nevnte Emanuel Minos dette med at Russland vil kunne komme til å angripe Norge og Norden.
   Det burde vært løftet hellige hender i Norge i bønn, men store deler av kristenfolket er i stedet opptatt med å arbeide med sine begge hender på å få det onde til å synes godt; fyrsten krever, og dommeren er villig mot betaling, og stormannen sier hvad han ønsker, og således forvender de retten. Fra profeten Mika 7,3

  • Jeg er egentlig overrasket over at ikke velsignelsen og beskyttelsen over Norge er blitt tatt bort for lenge siden.
   Landet vasser jo i penger, men politikernes prioriteringer har vært feil på mange områder.

  • Stort sett enig, men minos har aldri hatt noen syner, derimot forteller han om en kvinne han møtte i 1968 som vistnok helt udokumentert skulle hatt noen syner om endetiden, minos gjorde en tabbe da han etter all sannsynlighet la til en ting som ikke er forenelig med sannheten, og det er at vi behandler innvandre hårdt som han uttalte at vi gjør, det er kort og godt ikke sant, ellers kan det også være at minos har tatt disse spådommene fra Lebesby mannen Anton Johanson, vi må huske på at minos kom med disse opplysningene lenge etter at valdres kvinnen var død, ikke så lenge før han selv gikk bort.

 2. Det som skjer i Europa/Ukraina, kan det ha noe med dama på 90 år fekk se og fortalte til E. Minos? Originalen nevner ikke Jesu gjenkomst/ bortrykkelsen, det er tilføyet av en eller annen «profet» senere. Den som lever får se…

Det er stengt for kommentarer.