Tucker Carlson: Venstresiden gleder seg over Donald Trumps Covid-19 diagnose

President Trump twitret etter sin ankomst på sykehuset dette: “Going welI, I think! Thank you to all. LOVE!!!” -og dette er selvfølgelig noe ikke CNN og venstresiden i amerikansk politikk ønsker å høre. For dem et det primært dødsønsker over presidenten som er agendaen. Det å ønske død over andre mennesker er noe venstresiden gjør av gammel vane

Trump selv virker sliten på en video lagt ut på Twitter

Harde ord og dødsønsker fra enkelte på venstresiden i amerikansk politikk

Facebook Comments

11 tanker om “Tucker Carlson: Venstresiden gleder seg over Donald Trumps Covid-19 diagnose

  • «Høyreekstremister har i Norge utført minst syv større bombeangrep i Norge og en rekke mindre samt flere titalls brannstiftinger mot hus bebodd av innvandrere. Til sammen har høyreekstremister utført 81 drap (dette inkluderer 77 på Utøya/Regjeringskvartalet). Her har vi ikke inkludert drapet av Arve Beheim Karlsen, som neppe ble utført av organiserte høyreekstremister, men heller dreide seg om rasistisk mobbing, og heller ikke et par andre tvilstilfeller som ikke 100 % sikkert kan tilskrives de høyreekstreme. I tillegg har det vært utført en lang rekke drapsforsøk med potensielt dødelige våpen (kniv, øks og skytevåpen) som denne lista neppe klarer å gjengi korrekt, men vi har med en del dokumenterte angrep. I tillegg kan vi tilføye to væpnede ran.»

   https://radikalportal.no/2016/09/23/uriktige-pastander-om-politisk-vold-i-norge/

   Hvor mange drap og terrorangrep har norske venstreekstreme stått bak? Svaret er 0. Statistikken ser stort sett lik ut i hele vesten.

   1
   6
  • Ser mange tomler ned, men ingen argumenter mot ?

   Fakta er at av 800 politisk motiverte drap de siste 25 åra i USA står høyreekstreme bak flertallet og venstreekstreme ikke bak et eneste ett. (Som artikkelen dokumenterer.)

   Så ser gjerne argumenter som følger tomlene ned, eller finnes de ikke? ?

 1. Redaktøren i Spøkelys vet ikke engang forskjellen mellom løgn og sannhet. Og han har mange ganger frydet seg over at medlemmer av “venstresiden”, dvs alt til venstre for barnemorderen og han selv, har blitt drept.

  3
  4
 2. Går det an å være litt mer balansert ? Selv DT skal en dag stå til rette for sin mange løgner, finansielle krumspring og lyssky forretningsmetoder, trakassering, banning / sverting og mange lovbrudd,……DT var demokrat og ga store donasjoner til det demokratiske partiet. Han måtte omskoleres for å bli en kandidat for GOP. Han snur kappen etter vinden. Men Trumptilhengerne overser alt av overtramp, ukristelig oppførsel, kun fordi han vet å utnytte hjertesakene til republikanerne. Om DT virkelig er en troende, hva er det han tror på når han som regel oppfører seg helt i strid med Skriftens klare ord ?

  • Syntes du det er så merkelig? Alle skal stilles til ansvar for sine ord og handlinger. Og ennå bedre. Du skal også bli stilt til ansvar for alt det gode du unnlater å gjøre..
   Jak 4,17 Den som altså vet å gjøre godt og ikke gjør det, han har synd av det.
   Det spørs om det går så mye bedre med deg og meg Jostgun
   Overfor Guds domstol kommer vi alle til kort.
   Både DT, DU, jeg og enhver annen som gjør synd.

  • Har vel aldri sagt noe annet “Fri pinsevenn. Jeg har mer enn nok med å feie for egen dør. Men det må da være lov å hevde noe som faktisk og beviselig går i mot Trump og hans liv og lære,,,,,,,

 3. Det sier mye om venstresiden i så fall. Noe så motbydelig å ønske andre syk/død. De skulle skamme seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *