Tucker Carlson som Donald Trumps visepresident i neste Donald Trump administrasjon

Donald Trump som president og Tucker Carlson som visepresident kan være drømmeteamet som inntar det Hvite Hus etter valget i tjue tjuefire. Donald Trump og Tucker Carlson som begge er svært populære personligheter vil kunne bety en kraftig boost for Amerika på alle måter. USA trenger en politisk ledelse som setter Amerika først. Som kjent har flere kristne profeter forutsagt at Donald Trump ville få to perioder i Det Hvite Hus. Når Trump ble fralurt valgseieren i 2020 var det mange som konkluderte med at disse som profeterte Trumps to perioder som president, var falske profeter.

Akkurat nå tyder nesten alt på at Trump vil feie inn i Det Hvite Hus etter neste års presidentvalg. Dette vil i såfall også bety at alle disse som profeterte at Trump skulle få to perioder som president får en oppreisning. Dr Steve Turley kommenterer her nyheten om at Tucker Carlson kan bli Trumps VP i neste periode.

8 tanker om “Tucker Carlson som Donald Trumps visepresident i neste Donald Trump administrasjon

 1. Daniels bok fortel om ein person som kjem på slutten av historien og kneblar Israel.
  “Han skal gjøre uhyggelig skade og lykkes i alt han gjør. Han skal utslette de mektige og folket av de hellige (ISRAEL). Fordi han er kløktig, skal han lykkes med sitt svik. Han skal være stor i egne tanker, og med LETT HJERTE SKAL HAN UTSLETTE MANGE. Han skal reise seg mot fyrstenes fyrste og bli knust, men ikke av menneskehånd. ” 8,24

  Han vert og kalla bedragaren, fordi han sviktar Israel på det grovaste.
  Gud let han tukta Israel.
  Alt ligg til rette for at Donald Trump oppfyller dette.

  Som den siste setningen viser er det Herren Gud sjølv om tek han av dage.
  “Han skal reise seg mot fyrstenes fyrste og bli knust, men ikke av menneskehånd.”

  “Når Herren har fullført hele sitt verk
  på Sion-fjellet og i Jerusalem,
  da krever jeg kongen av Assur til regnskap
  for frukten av hans HOVMODIGE hjerte
  og glimtet i hans STOLTE øyne.
  Derfor, så sier Herren, hærskarenes Gud:
  Mitt folk, du som bor på Sion,
  vær ikke redd for Assur
  når han slår deg med stokken….
  Om bare en liten stund
  er det slutt på min harme,
  min vrede gjør ende på dem.
  Da skal Herren over hærskarene
  svinge svepen over ham,”

  1
  4
 2. Ja nå bli det spennende å se hva som skjer i usa om et knapt år. Mye vann skal renne under brua før valget også, med rettssaker og skitten valgkamp i amerikansk stil.
  To litt for gamle kandidater med kognitiv svekkelse. Yngre krefter burde kommet til etter mitt syn.
  Så får vi se om den sittende Biden er frisk og rask nok, og den tidligere pers Trump kan akseptere et evt nederlag denne gangen uten å prøve fuske til seg stemmer i desperasjon. Spennende blir det uansett.

  2
  5
 3. USAs fiender ønsker selvfølgelig at Trump overtar. Carlson, som åpenbart er mer intelligent og kunnskapsrik enn Trump, har i fortrolighet innrømmet at hans hat mot alt og alle, og støtten til Trump og løgnen om frastjålet valgseier, kun har basert seg på begjæret etter penger og personlig makt.

  Ja, vi får se hva som skjer.

  Forresten ufrivillig komisk når bloggeren her antyder at kristnes profetier om en andre periode for Trump skulle være en guddommelig inspirert eller beåndet spådom.

  Hvorfor er det aldri en eneste av de millioner av spådommer fra selvoppnevnte kristne profeter som kommer med nøyaktige forutsigelser av overraskende hendelser eller nyttige oppdagelser? Hvorfor er det alltid bare omtrentlige antagelser og mer eller mindre kvalifiserte gjetninger? Er virkelig Helligånden og Gudfader så totalt elendige i formidlingen av sitt forvirrende budskap?

  😜🤣😘

  6
  3
  • Fordi mange benytter seg av muligheten til å forføre andre. Uansett ståsted. Akkurat som alle “ekspertene” uten åndelig føring som påberoper seg å vite hvordan været skal bli de beste ukene eller om 100 år, kronens vei de neste ukene, hvem som vinner valget, hvem som bestemmer hvor mye co2 som er farlig for planeten, osv.
   Kan man ikke pr. 2023 der alle skal aksepteres, få lov å ha andre meninger enn deg? Uten å bli mobbet?

  • Aravna.

   Jeg mobber ingen i denne kommentaren. Jeg bare videreformidler det de omtalte personene selv har sagt.

   Og kommentaren om upresise, generelle profetier uten spesifikke detaljer om overraskende hendelser er fullstendig korrekt. Gud har angivelig all makt, all kunnskap, alle verdens evner og muligheter, men kløner til sitt påståtte livsviktige budskap med teologisk krangling. Ethvert menneske er klarere i sin tale enn en guddom som er fullstendig usynlig og fullstendig taus.

   Det er også hundre prosent korrekt at det blir ufrivillig komisk eller rørende søtt når voksne lar seg imponere av generelle gjetninger som tilfeldigvis stemmer med en opplagt utvikling.

   Forstår at det er viktig med et åpent sinn overfor alt vi ikke vet, bare pass på at hele hjernen ikke ramler ut når du åpner deg for all slags meningsløs galskap. Vitenskap og fremskritt bygger på erfaringer i virkelighetens verde, at vi innrømmer uvitenhet og lærer nye ting gjennom grundigere studier. Mens kloke mennesker søker viten gjennom
   å åpne øynene mot verden utenfor, lukker profetene øynene i stille bønn og ser kun sine indre demoner og dagdrømmerier.

   😘😘😘

   3
   1
 4. Teksten alle bør lesa og studera er Sakarja 14.

  “Det skal være én lang dag – Herren kjenner den – ikke dag og natt, ved kveldstid skal det være lyst. Den dagen skal det RENNE LEVENDE VANN ut fra Jerusalem, halvparten til havet i øst og halvparten til havet i vest. Slik skal det være både sommer og vinter.
  Da skal Herren være konge over hele jorden. Den dagen skal Herren være én og hans navn ett…..Dette er plagen som Herren lar ramme alle folk hvis de går til krig mot Jerusalem:
  Han skal LA KJØTTET RÅTNE på dem
  mens de ennå står på føttene.
  ØYNENE SKAL RÅTNE i hulene sine
  og TUNGEN RÅTNE i munnen på dem.”

  Det er alvorlege ord frå Herren Gud.
  Debatten på NRK er eit unisont JA til ein palestinsk stat – stikk i strid med det Herren Gud seier i Tanakh.
  —————————–
  Kristne bør studera teksten og forstå at tankane dei har hatt om opprykkelse er direkte i strid med teksten i Sakarja 14. Ja, heile tankesystemet i Paulus skrifter er feil.
  Livet held fram HER på kloden. Det vil renna vatn ut frå Jerusalem og Tempelhøgda.
  Etter at nasjonane er slått av Herren Gud vil dei gjenlevande måtte innordna seg.

  ” Da skal de som er igjen av alle folkeslagene som kom mot Jerusalem, år etter år dra opp for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, og for å feire løvhyttefesten. 17 Hvis noen av slektene på jorden ikke drar opp til Jerusalem for å tilbe kongen, Herren over hærskarene, skal regnet ikke falle over dem.”

 5. https://www.youtube.com/watch?v=A2aFdwvAgcc
  Outrage! Missionaries Converting Jews During War! Rabbi Tovia Singer

  Det er krig i Israel. Bombene har falle i mange israelske byar og folk er redde og på vakt. Som videoen viser går då kristne rundt og fortel jødar at dei har teke livet av GUD -som dei meiner er Jesus.
  Dei fortel at dersom dei ikkje omvender seg og trur på Jesus , så vil dei enda i helvete. Fy , dette er hjernevaska folk som har eit perverst syn på Gud og tilværelsen.

 6. Tucker har altså i fortrolighet sagt at han hater Trump. Han fikk sparken fra Fox News etter den pinlige avsløringen om kynisk videreformidling av bevisste løgner om valget. De direkte årsakene til avgangen er hemmelige, men enkelt sagt forsøkte Tucker som Ikaros i sin selvforelskede hybris å nærme seg solen – og fikk svi for det. Tucker har uansett innrømmet at han er villig til å si hva som helst som han personlig kan tjene penger på. Det er ikke et godt utgangspunkt for politikk. Donald Trump er nok.

Det er stengt for kommentarer.