Tucker Carlson: Russlands konspirasjonen død og begravd

Etter nærmere tre år med påstander om at Donald Trump hadde begått landsforræderi med å være spion for Russland og latt seg kjøpe av russisk etterretning i bytte mot hjelp til å vinne valget, har nå avdekket at mektige personer i det demokratiske partiet har løyet og løyet om presidenten. Hvor mange løgner den politiske venstresiden i det demokratiske partiet har avlevert om president Trump er ukjent, men påstandene har blitt gjentatt hver eneste dag, hver eneste time på mainstream media, men hoaxen er nå avslørt og det på tide at disse løgner og konspirasjonsteorien blir erklært død og begravet

4 tanker om “Tucker Carlson: Russlands konspirasjonen død og begravd

  1. Klarer du ikke, eller vil du ikke ta innover deg FAKTUM? Du er et offer for Trumps løgnpropaganda. Ca 11.000 ganger har Trump løyet eller villedet offentlig. Og en lystløgner kan man ingelunde stole på. En mann som lyver mer enn han snakker sant, er umulig å forholde seg til. Takke meg til Boris Johnson, han er i det minste rimelig ærlig, veltalende, velutdannet og har god politisk erfaring. Tror tross alt Boris er hakket mer konservativ enn Trump, selv om han lever på polsk og er skilt 2 ganger, liksom Trump.

    • Det er du Ståle som er en rundlurt og narret propagandist for den onde Hillary/Obama-klanen som nesten klarte å ødelegge hele USA og vår verden.

      Trump sørger for at USA går så det suser og har sluttet å være sosialkontor for opprørere, muslimer og diktatorer world wide. Nå gjenstår bare at også Europa vasker ut resten av de tvers igjennom onde lederne sine.

    • Uten å ta Trump i forsvar. Hvor mange ganger løy hans forgjengere? Uten at det ble ført regnskap for det?

Det er stengt for kommentarer.