Tucker Carlson med kraftig irettesettelse av Joe Biden regimet og republikanere som hisser til krig mot Russland over Ukraina

Tucker Carlson er ikke noen tilhenger av at Amerika skal ende i krig med Putin over Ukraina. Krigshisserne i Washington virker oppslukt av tanken av å øke det militære presset på Russland.

9 tanker om “Tucker Carlson med kraftig irettesettelse av Joe Biden regimet og republikanere som hisser til krig mot Russland over Ukraina

  • Nei, dette henger ikke på greip. Jeg tror heller at du som har postet dette, er Antikrist. Torstein Langesæter er Antikrist!

   4
   1
  • Trump kan virke under antikristens ånd – men som eks. i fredssamtalene – hvor han pratet om sin rolle med Nord-Korea – da opplevde jeg at Trump virket i den ånden.

   Men antikrist er han ikke – da er det mer sannsynlig å se Obama i den rollen – fordi han virker 100 ganger mer i den ånden. Men tiden vil vise – hva han er.

   Denne jødiske gutten – som døde i 15 minutter – kom til Himmelen – og der underviste Gud han om endetiden – og viste han at Obama var Gog, som ville omkomme på Israels fjell

   https://frelsesbevarende.blogspot.com/2020/06/8-november-2016-en-15-ar-gammel-sekulr.html

   Og Bibelkoden har også noe å si om Obama – hvor navnet hans er innfelt i Hesekiel 38:2 – i Gog og Magog krigen:

   https://politiskukorrekt77.blogspot.com/2020/03/2015-1-mars-bibelkoden-og-obama.html

   2
   3
  • https://borsen.dagbladet.no/nyheter/alarmen-bor-ringe/74515312

   – Alarmen bør ringe
   Ekspresident Donald Trump er et skritt nærmere en retur til Det hvite hus etter et overraskende lokalvalg i nabostaten til USAs hovedstad Washington.

   Denne kuvendingen kan være et seriøst forvarsel om et comeback for Donald Trump i Det hvite hus i 2024.

   – Her bør varselklokkene ringe for Demokratene, sier seniorforsker Svein Melby ved Institutt for forsvarsstudier (IFS) til Børsen.
   Deretter kan alt være duket for et Trump-comeback.

   – Om Trump bestemmer seg for å stille på nytt i 2024, noe mye tyder på at han vil gjøre, så er det bare Trump selv som er i stand til å ødelegge for Trump, sier Melby.

   https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg&t=542s

 1. Profetisk er dette ganske så interessant – fordi presset øker i alle kanter – som vaksinepresse – press på prisene når det gjelder elektrisiteten – som er konstruert av samme krefter – som vil det samme – undertvinge den frie mannen og kvinnen i Europa – hvor flere vil dø og bli ødelagt.

  Så på toppen av det hele – så driver USA – med det de slapp under Obama – krigshissing. Og i Document.no – så sier de at det er Obama som i realiteten styrer i USA – han har opprettet ett hus veldig nær det Hvite Hus – med lyttesikkert rom – som han kan sitte i enerom og snakke rundt skumle planer – og dirigere sin marionett Biden – som også er senil.

  Jeg husker jeg – og Jeremy Hoff – vi snakket mye om krig – før valget av Trump – og jeg trodde da ikke at Trump ville vinne – og da visste jeg i så fall at det ville bli krig – mellom USA og Russland – USA la opp til det. Men så vant Trump – og all krigshissing la seg ned – som ett stille vann – helt til nå.

  Det finnes flere profetier om krig – både rundt jul – og på vinteren. Er det det som nå vil skje? Det Lebesbymannen profeterte – vil oppfylles – men etter Guds timing – ikke vår.

  Sånn sett må USA tape – fordi de er under dom. Der evangeliets lys har badet nasjonen kraftig – og ingen land har opplevd det så mye som USA – og så begynner å vandre i frafall – så vil mørket som kommer pga det – bli mye hardere enn andre onde nasjoner, som ikke har sett noe lys.

  2
  2
  • https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=2011s

   45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist – FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

   Den som lever får sjå.
   “Og de som bor på jorden, og som ikke har fått sitt navn skrevet i livets bok fra verdens grunnvoll ble lagt, de skal undre seg når de ser dyret, det som var, men ikke er, og enda skal komme (tilbake)

 2. Minner igjen om at endetidsfantasiene og profetiske bevis var enda flere under hekseprosessene på 1500-tallet. Da herjet demonene virkelig for alvor! Og bibeltolkningene kunne underbygge alt!

  😇🤪

Det er stengt for kommentarer.