Truth about Covid Vaccine and Its connection with transhumanism

7 tanker om “Truth about Covid Vaccine and Its connection with transhumanism

 1. Første tegn på at saken ikke nødvendigvis fremstilles riktig:
  “The New American (TNA) is a far-right print and digital magazine” Wikipedia

  Andre tegn:
  Det som er litt merkelig, og som bør vare et signal om at noe er galt, er når de såkalt ekspertene hele tiden referer til at det er “de” som står bak, og at det er “de” som vil påtvinge oss et eller annet. HVem er de? Er vi tilbake til disse utrolig mektige personene i hvert enkelt land som har et balletak på alle politikere og aviser etc og som kan overstyre stater og regjeringer? er det disse som er “de”?

  Tredje tegn:
  Legg også merke til at Carri Madej ikke er lege, forsker eller har utdannelse som gjør henne til fagperson innen genforskning. Hun er en osteopat.

  Til info:
  “En osteopat er en terapeut som jobber med muskel- og skjelettsystemet og dets sammenheng til andre kroppssystemer.”

  Fjerde tegn:
  Seriøse institusjoner sier at meldingene er helt grunnløse.
  Coronavirus: False and misleading claims about vaccines debunked (https://www.bbc.com/news/53525002)
  “She also claims – without any evidence – that vaccines will “hook us all up to an artificial intelligence interface”.”

  At dette postes på Søkelys er igjen et eksempel på at Kjell Andersens egentlige mål er å fyre opp under alle konspirasjonsteoretikerne som følge siden.
  Jo mer hårreisende, jo bedre.

  • En annen ting som bør få deg Qanon som er en ekte Hitler følger , til å forstå at noe er galt er

   1 Ett virus som er så litte dødelig at det i Norge dør mer folk av influensa .

   2 En vaksine som ikke er en vaksinen i tradisjonell forstand , men en form for gen terapi / gen manipulering

   3. Vaksinen er nød godkjent , den er baypasset viktige test faser

   4. De som har laget vaksinen og produserer den er fritatt ett hvert straffe ansvar og erstatnings ansvar

   5. Ingen vet med sikkerhet hvilke farlige bivirkninger denne vaksinen kan ha på kort sikt .

   Så før du prøver å stemple alt og alle som konspiratoriskere, tenk litt over hva du selv lar deg blende av og følger blindt .

  • Jamen Rune,

   1. Spør dem som har ligget på intensiven med covid om opplevde det som en influensa.
   I tillegg: selv om du ikke dør av covid, vil veldig syke mennesker ta opp for mange senger slik at dersom du eller jeg blir veldig syke av noe helt annet enn covid, så er det ikke plass til oss. Det er også en vesentlig faktor som de voksne har tenkt på.

   2. Du tar feil, uten at jeg tror det er noen vits i å påpeke det. Her har du bestemt deg for at du har rett og at alle andre lyver.

   3. At en vaksine er nødgodkjent betyr ikke at man har hoppet over noen tester. Det betyr at man har fått lov til å kjøre flere prosesser samtidig. Dvs at man trenger ikke stå i samme byråkratiske søknadskøen for å få begynne testene – man blir skjøvet fram i køen. I tillegg kan man forberede de neste fasene i testprosessene før endelig godkjenning på en fase er mottatt. Det er det som ligger i begrepet nødgodkjenning.

   4. Det stemmer til en viss grad – dersom man tolker det vidt. Det er derfor vi i Norge velger å foreta egne undersøkelser og godkjenninger før vi godkjenner legemidler. Du husket kanskje at flere vaksiner som var godkjent i EU måtte vente på godkjenning i Norge. Litt flåsete sagt tar myndighetene ansvaret i Norge.

   5. Ingen kjenner alle bivirkninger, kort- eller langtids, for alle vaksiner. For kovid kjenner vi antakelig de fleste korttidsbivirkningene ettersom disse er satt på så veldig mange millioner mennesker.

   Jeg følger ikke myndighetene blindt. Jeg følger heller ikke medier som kun vinkler i en retning blindt. Jeg sjekker flere kilder. For og imot.
   Søkelys, og det meste somgjengis her, ser for meg ut til stort sett være høyreorientert konspirasjons- og dommedagsprofetier. Slikt er alltid verdt å få bekreftet gjennom flere uavhengige kilder.

   (om du lurer så stemmer jeg ikke sosialistisk side)

  • Ps. svaret over , er til deg Qanon , en annen ting jeg følger også med på en rekke forskjellige medier også det som blir sensurerte fordi de ikke sier det som passer inn med hvordan myndigheten ønsker ting skal bli oppfattet , dette i seg slev er mer en nok til att det bør ringe noen alarm bjeller , men hos en Hitler følger som deg Qanon er dessverre disse alarm bjellen fraværende og som du sier om meg, sier jeg om deg .

  • Jeg skal være enig med deg i at “det er ikke mulig teste noe på lang sikt på kort sikt”. Men det betyr ikke at denne vaksinen ikke har blitt testet på samme måte som andre vaksiner. Veldig få vaksiner, om noen, testes i veldig mange år for å sjekke langtidsvirkninger. Man bruker kvalifiserte tester og analyser for å beregne langtidsvirkninger. Og noen ganger bommer man.
   Her kan du se en informasjonsvideo om hvordan hastegodkjenning foregår: https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/godkjenningsprosessen-for-vaksiner-mot-covid-19#legemiddelverkets-rolle-

   Og uten sammenligning forøvrig: De har ikke testet Butinox Futura på en husvegg i 12 år før de sier at den holder glansen i 12 år.

   til slutt:
   Nå tror jeg ikke at du faktisk mener at jeg er nasist, men når du slenger på slike barnslige karakteristikker ødelegger du for din egen argumentasjon.
   Jeg regner med at du er klar over at det sier mye om en debattant og hans eller hennes evne til å debattere saklig når man må ty til karakteristikker som “Hitler-følger” og lignende.

  • Ooops!
   jeg ser at både du og jeg har rotet litt med begrepene her.
   Jeg tror vi begge er enige om at covid-19-vaksinen er hastegodkjent. Ingen covid-vaksiner er nødgodkjent i Norge.
   “Derfor vil ikke Erna gi nødgodkjenning til koronavaksine” https://www.tv2.no/a/11826178/

   En nødgodkjenning innvilges når det er stor fare for liv og helse for mange. Godkjenningen baseres på data og godkjenninger gjort av andre, fram til man blir ferdige med egne vurderinger.

   “En nødgodkjenning vil innebære at helsepersonell som behandler koronapasienter, og personer i risikogrupper kan få vaksinen før amerikanske myndigheter har godkjent den til allmenn bruk.” https://forskning.no/ntb-sykdommer-vaksiner/moderna-satser-pa-nodgodkjenning-av-vaksine-i-usa-i-desember/1758564

   I Norge har legemiddelmyndighetene gitt betinget godkjenning:
   “Vaksinene er testet ut i store studier hvor flere tusen personer har fått vaksinen. Studiene er gjennomført på samme måte som for andre vaksiner, men observasjonstiden er kortere. Betinget godkjenning betyr at det foreligger nok data til å vurdere at nytten av vaksinen er langt større enn risikoen, men at vaksineprodusenten må fortsette studiene og fortløpende gi legemiddelmyndighetene data som kommer til etter hvert.”
   https://www.fhi.no/sv/vaksine/koronavaksinasjonsprogrammet/utvikling-av-covid-19-vaksine/

   En hastegodkjenning derimot, er en godkjenning som har blitt fremskyndet og flyttet frem i den byråkratiske søknadskøen. Man har ikke hoppet over noen ledd.
   I Norge har det ikke vært så stor fare for liv og helse at nødgodkjenning har vært nødvendig.

   Så en liten digresjon:
   Vi foretrekker alle at en vaksine er grundig testet. Uten at jeg kjenner til det eksakte tallet, så var det tidlig snakk om at 70 000 personer var med på uttesting av en eller flere av vaksinene. Det betyr at disse er villige til å ta mye risiko på dine og mine vegne. De velger å la seg vaksinere og få evt bivirkninger slik at du og jeg skal være trygge(re).
   Når vi krever grundig testing, noe vi alle gjør, krever vi samtidig at noen er villige til få en mer eller mindre uprøvd vaksine i kroppen.
   Ingen frivillige – ingen vaksiner.
   Vi skal sende en takk til de som “tar en for laget”.

 2. Jeg vet ikke hva du stemmer eller ikke , det opptar meg mindre , ingenting av det jeg sier i mitt innlegg er feil , bortsett fra jeg skrev at ” Ingen vet med sikkerhet hvilke farlige bivirkninger denne vaksinen har på kort sikt ” det skulle ha stått på lang sikt og ikke kort sikt

  Når du nød godkjenner en vaksine som er utviklet på kort sikt , da har du hoppet over en langsiktig test fase , sånn er det bare , for det er ikke mulig teste noe på lang sikt på kort sikt .

Det er stengt for kommentarer.