Tror 2018 vil bli et “gjennombruddsår” -fornøyd med kampanje i Moldova

TV sjef Jan Hanvold rister av seg ubehagelighetene 2017 brakte med seg og ser nå lyst på fremtiden. Foto:Søkelys

TV Visjon Norge sjef legger frem skyteliste TV sjef Jan Hanvold har nå ristet av seg alle de ubehageligheter 2017 bringte med seg og ser nå med optimisme på 2018. I en oppdatering på Facebook skriver Hanvold at “Det har vært sterkt å begynne 2018, gjennombruddets år, med å be med over 4500 til frelse. Kampanjen vår i Moldova disse 4 dagene var vellykket som vanlig. Med ny julefeiring i det ortodokse Moldova. Hvor de feirer jul den 7 januar. Her har vi jo arbeidet i 19 år nå. Og fått være med å bygge opp brarnelandsbyen ” Betania” utenfor Khirsnov. Bygd den første kristne barneskolen. Åpnet Elim gymnas i 2009, som idag har 260 elelver,” skriver Hanvold som peker på alt det Visjon Norge har oppnådd i  fattige Moldovia

Hjelper fattige barn i Moldova. Foto fra Visjon Norge

“Å se fattige gatebarn bli forvandlet til fremtidens ledere. Bygd student hjem til 100 studenter. Startet og bygd det første private handicap senter, Bygd det første private gamlehjemmet, for fattige eldre som får en verdig alderdom. Vært med på utvikle bakeriet som gir 400 brød til fattige i Sarata Galbina. Vært med på å kjøpe å åpne et tuberkelose hjem til barn, for ettervern. Skrytelista er stor,  å vi kan se tilbake på 19 fruktbare år. Dette takket være alle i Visjon Norge familien, og våre samarbeidspartnere i Moldova. Som er noen flotte overgitte troende folk. Som alltid sier ja til å hjelpe. Vi hadde sterke møter i kvinnefengslet i Ruska, hvor vi ba med rundt en 120 kvinner til frelse. Fikk delt ut 400 julegaver til fangene. Sterke inntrykk. Og vi hadde møter i Khirsnov, Cantimir, Balti og Sarata Galbina. Vi kan bare si en ting, Guds rike går frem i Moldova. Myndighetene er begeistret for det vi gjør. Og var også takknemlige for de 2 ambulansene vi ga til det lokale sykehuset i Hincesti. Teamet ifra Norge har gjort en stor jobb med de direkte sendingene våre i fra Moldova. Så alle er super fornøyde for årets begynnelse. Da går flyet ifra vår mellom landing i Istanbul. Ha fortsatt et velsignet år. Vi høres etter hvert, som Guds rike går frem. Og vi fortsetter, å gjøre gjerninger som er frelsen verdig. All ære til Jesus,” skriver Hanvold som ser ut til å være svært fornøyd med hva de har klart å utrette i Moldova.

Innsamlingskontrollen kritisk til Visjon Norge og Jan Hanvolds virksomhet

Etter en rekke ubehageligheter i 2016 og 2017 virker ikke Hanvold spesielt bekymret over at innsamlingskontrollen skriver dette om Hanvolds virksomhet: “Innsamlingskontrollens oppfatning er at TV Visjon Norge AS opptrer i strid med god innsamlingsskikk og vi finner grunn til å advare mot den virksomheten som utøves. I tillegg er sammenblandingen mellom ideell virksomhet og næringsvirksomhet uakseptabel.” Bakgrunnen for uttalelsen er at et stort antall mennesker har henvendt seg til dem med spørsmål om hvorfor Visjon Norge ikke står på innsamlingskontrollens , OBS liste. Så langt står det 58 forskjellige organisasjoner på kontrollens OBS liste, en liste du kan finne her: http://www.innsamlingskontrollen.no/nb/artikkel/vis/172

79 tanker om “Tror 2018 vil bli et “gjennombruddsår” -fornøyd med kampanje i Moldova

 1. Et slikt pengemaskineri med skrik og skrål har lite å gjøre med sanne kristne møter der sindige, saktmodige kvinner og menn, voksne og barn studerer Guds ord sammen under verdig dialog.

  Suggererende, skremmende og skrikende monologer der guden Mammon kontinuerlig roper etter penger er så fjernt fra de første kristne som det er mulig å komme. De første kristne arbeidet hardt med sine hender og lå ingen til byrde, forteller Bibelen.

  Men slik skulle det bli, så vi kan ikke bli lei oss over at profetiene går i oppfyllelse. Snart blir mange konfronterte med denne profetien fra Jesu egen munn:

  ”Mange skal si til meg på den dag: Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, og drevet ut onde ånder ved ditt navn, og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn? Men da skal jeg si dem rett ut: Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!” (Matteus 7:22,23)

  Og:

  ” For intet har dere fått det, for intet skal dere gi det.” (Matteus 10:8)

  9
  2
  • Det er sant Karl. Hvilken ukedag og klokkeslett er vanskelig å si.

   Men ve dem som skyver dagen langt vekk, sier også skriftene. Og Jesus oppfordrer oss til å “tyde tidenes tegn”.

   Så vet vi dessuten at Noah fikk vite dagen nøyaktig 7 dager før flommen, og Jesus sa det skulle være i Menneskesønnens dager akkurat som i Noahs dager.

   Den generasjon som levde da 56 forskjellige “folk reiste seg mot folk i 1914 er nå 104 år gamle.Disse skulle ikke forgå før enden kommer.

   I år har dessuten jeg tjent Gud i førti år, og da er den brikken på plass. Om jeg ikke faller fra troen. Så uansett ligger enden like foran oss. Stay tuned!

   9
   3
  • «Den generasjon som levde da 56 forskjellige «folk reiste seg mot folk i 1914 er nå 104 år gamle.Disse skulle ikke forgå før enden kommer.»

   De har allerede foregått, Josef. Du har en feil tolkning av generasjonen.

   5
   5
  • Det greske ordet for generasjon er genea. Det kan hovedsakelig bety:
   – Samtidig-levende mennesker.
   – Reproduksjonsalder – rundt 30 år.
   – Et menneskes hele livslengde.

   I dette tilfellet er det ikke noen annen naturlig forståelse av Jesu bruk av entallsordet generasjon enn den tidsmålingen et menneskes mulige livslengde er i praksis i vår tid.

   Bibelen supplerer også med at “om det dryger så komme skal det”.

   9
   2
  • «Fordi jeg som Jehovas og Kristi utsending er en av de som skal fronte Guds rike når dagen kommer. (Om jeg holder ut til enden.)»

   Josef. Hvorfor tror du det er umulig for oss å ta dette seriøst?

   4
   8
  • Karl: “Josef. Hvorfor tror du det er umulig for oss å ta dette seriøst?”

   Fordi hedningene ikke har Jehova Guds ånd. Uten ånden virrer du rundt i mørket.

   8
   2
  • Josef Du kommer med påstander om at du er spesielt utvalgt. Mener du at vi som ikke tror på det du sier om deg selv er hedninger?

   4
   7
  • – De som ikke forstår Bibelens sannheter mangler Guds ånd.
   – De som ikke tror meg tror ikke Ham som har sendt meg,sa JK.
   – Kjøp åndelig øyesalve for å se, sier Åpenbaringen.
   – Tiden er i ferd med å renne ut. I morgen er straks idag.

   8
   2
  • “– De som ikke forstår Bibelens sannheter mangler Guds ånd.”
   Og DER har du DEG SELV.

   4
   7
 2. 2018 vil bli et gjennombruddsår…..( Jan Hanvold , Tv Visjon Norge )

  Hvilke gjennombrudd ? Russernes gjennombrudd på vår felles grense ?
  Jeg sitter i dag søndag og leser på info jeg har fått fra Forsvaret ( ugradert ) – som jeg får tilsendt en gang i måneden.
  Sjefen for Garnisonen i Sør-Varanger forteller om endringer hans avdeling har gjort i forbindelse med kriser og krig – som han uttrykker det. Han har en infanteribataljon til sin disposisjon – som nå intensiverer øvelsene i forbindelse med en russisk invasjon av vårt land. Han har ansvaret for forsvar av den norsk-russiske grensen.
  Samtidig er det nå klart at den forlatte og spøkelseslignende Porsangmoen i Finnmark nå skal gjenoppbygges for en Kavaleribataljon ( stridsvogner ). Som kjent er russerne nå i stand til å slippe ned stridsvogner i fallskjerm fra fly. Dette ble demonstrert under øvelse ” Zapad ” nå sist høst nær grensen til Baltikum.
  Infanteribataljonen på Skjold i Troms innland skulle nedlegges og erstattes med en mobiliseringsbataljon – som skulle være kampklar på urealistiske 48 timer av bl.a. personell bosatt i Sør-Norge.
  Denne toskeskapen har beslutningstakerne nå innsett ; og bataljonen på Skjold blir redusert til et forsterket kompani på 150-200 soldater fast oppsatt.
  Samtidig tenker jeg på uttalelsene fra den 4-stjerners US-generalen , som er sjef for US-marines i Europa, kom med rett før jul under en tale til sine 330 soldater i Værnes Garnison : – vi er snart i krig med russerne…..
  Godt nytt gjennombruddsår ; både Visjon Norge og oss andre !

  3
  5
 3. Du Josef.

  Du som er Jahve og Jesus representant og kommer til å fronte dem. Ka skal du gjøre med det elendige kollektivtilbudet mellom Ågotnes og Fjell ? Politikerene gjør ingenting her. Og de bussene som brukes der er for høye for oss som er dårlige til bens. Jeg har dårlig knær og kan ikke løfte mine bein høyere enn tyve centimetere.

  Her må du sørge for at vi får bedre busser som kan senkes lenger ned og som går hver time. Det må du love oss.

  4
  7
  • Da kan jeg bare anbefale deg å vende om. På den nye jord vil alle være “gode busser”…

   9
   3
  • “Svar ikke dåren efter hans dårskap, forat du ikke selv skal bli ham lik!” (Ordspråkene 26:4)

   9
   3
  • Du er akkurat som en vanlig politiker. Du svarer ikke klart og tydelig.
   Du er som en ekstra ekstra ekstra stor ullgrenser. Du farer bare med ull. Og når ulla blir våt, blir det bare tåke fra deg.

   Du er ikke noe bedre enn Trond Giske og Arbeiderpartiet, Josef. Det er så at jeg tror du bare er ull og ikke den du sier du er. Du har sikkert tatt lsd og barsj hele ditt liv, kan jeg tenke meg.

   5
   7
  • Ågot. Ingen overraskelse at Josef svarte deg med dårskap. Slik er dåren..

   5
   6
  • Trist når det dukker opp mennesker som denne Josef, som åpenbart er i en psykotisk tilstand, muligens en manisk episode, der alt i hodet handler om en ting, det kverner og kverner. Sørgelig:-(

  • Det er ofte skremmende og traumatisk for mennesker å få servert en helt annen sannhet enn den vante, inngrodde.

   Hjernen er konstruert slik at ny input straks sammenliknes med tidligere erfaringer. Dersom det nye strider imot det inngrodde har mennesket en tendens til straks å avvise det nye.

   Slik er det ikke med barn. De har så liten erfaring at de i stedet for umiddelbart å avvise ny kunnskap, i stedet legger det nye inn på en vente-og-se-fil for å kunne evaluere det over tid.

   Derfor sa Jesus at jødene “måtte bli som barn igjen”, og ikke straks avvise hans livgivende sannheter, men lik barn ta vare på hans nye lære.

   For de fleste vil ny kunnskap om så vitale ting som selve det evige livet derfor virke skremmende. Og når mennesker blir redde, blir de også redde, noe som til slutt avstedkommer aggresjon. Denne sannheten er lett å observere på enkelte svar her inne.

   Derfor sier jeg dere: Frykt ikke for sannheten. Sannheten skal frigjøre dere fra babylonske læresetninger generert i hedenske miljøer og projisert over på kristendommen av Djevelens representanter oppi gjennom tidene.

   Luksuriøse paver og kardinaler har vært servile, lydige tjenere for sin herre Satan Djevelen og innført ødeleggende surdeiger som gjør troen uantagelig for Gud.

   Lyset oppe i det hele er at Gud motvirker denne påvirkningen av menneskeheten ved å “dra de ydmyke til seg”, “åpne deres hjerter”, “ta dekket bort” og “gi vekst”.

   Men da må ydmykhet erstatte sinne og mildhet erstatte frykt. Prøv da vel. Det skader ikke å være litt vennlig i blant.

   1
   1
  • Hei Josef, på AbC nyheter er debattfeltet åpent. Der ligger det en kronikk ute nå, hvor det diskuteres tro versus ikke tro. Det hadde vært interresant å lese dine kommentarer og svar til ikke-troende der. Det er hvertfall mange som ikke tror på Gud i kommentarfeltet i det hele tatt, så hvorfor ikke misjonere litt på den arenaen?
   Bare et tips.

   1
   1
 4. Korreksjon; Jan hanvold er ikke sjef i Visjon-Norge, slik søkelys hevder. Leif Inge Sandnes er Daglig Leder i tv-kanalen1

  5
  1
 5. Er interessert i Josefs syn på evolusjonslære og Jordens alder.

  Er også nysgjerrig på om hans kone er blant de 144 000 utvalgte.

  • Lurer også på om Josef bedriver bibelundervisning og forkynnelse på en egen blogg eller noe?

  • Jordens alder estimeres til rundt 3,5 milliarder år. Det er altså den tid det tok fra Jehova brukte litt av sin frie energi til via et Big Bang å generere nok masse til å utgjøre universet via termonukleær implosjon/eksplosjon.

   Deretter satte han i gang med å ”støvsuge” vårt solsystem for kosmisk tåke, asteroider, meteorer og meteoritter slik at lyset fra solen fikk fri bane gjennom vannsjiktet i termosfæren rundt Tellus og ned til planter og dyr som forvandlet vår sfære til et livskraftig miljø for organiske skapninger.

   Hver av de seks skapelsesdagene er på 7000 år, noe også hviledagen er. Derfor kommer vi inn til de siste tusen år av hviledagen rett etter Harmageddon.

   Det finnes ikke noen evolusjon. Økt kompleksitet oppstår ikke uten en ledet, ytre anstrengelse. Det som foregår er en devolusjon. En utarming av genetisk rikdom. Eksempel: Adam og Eva hadde nok genetisk rikdom i sine gener til å frembringe alle rasene. Det har vi på grunn av devolusjonen ikke lenger i dag.

   Loven om massens og energiens bevarelse sier at energi ikke kan ødelegges. Det kan altså ikke bli til ingenting, og kan følgelig heller ikke ha blitt til av ingenting.

   Ad kompleksitet sier thermodynamikkens andre hovedsetning – entropiloven – at enhver fysisk forandring fører til et mindre ordnet system. Aktiv uran degenererer således til uvirksomt bly via sin halveringstid. Var urmaterien uten en ledende kraft var det umulig med økt kompleksitet. Altså devolusjon, ikke evolusjon.

   Enkelt sagt oppstår ikke Ibsens samlede verker som følge av eksplosjoner i et boktrykkeri.

   Naturlovene viser at:

   – Liv avhenger av ytre påvirkning
   – Ytre påvirkning må settes i gang.(Inertia/treghetsloven)
   – Skal en ting settes i gang kreves en kraftkilde.
   – Kraftkilden må være kontrollert.
   – En død ting kan ikke lede et system
   – Altså finnes en makt som er i stand til å sette ting i bevegelse,
   og denne makt må ha intelligens.
   – Liv = Opphav (Biogenesis) + Grunnstoff + Kretsløp

   8
   4
  • Thomas: “Lurer også på om Josef bedriver bibelundervisning og forkynnelse på en egen blogg eller noe?”

   Vi forkynner over hele nettet. Men også fra dør til dør. Spiller ingen rolle hvor man forkynner. Det viktigste er AT man forkynner – om man har helse til det.

   Paulus sa jo: “Ve meg om jeg ikke forkynner”. Verden er på mange måter lik en synkende skute. Menneskene der er opptatte av å finne en bedre lugar, mens vi ber dem gå i livbåtene. Og sitter du i livbåten er det ikke særlig smart og la seg affisere av at det sitter noen andre der du ikke liker.

   3
   2
  • Er det deg selv du forkynner om, Josef? Vesentlig at du får makt og ære? Hva er ellers vitsen med å opphøye seg slik du gjør?

   4
   2
  • Vet du, jeg er vel den personen som minst ønsker meg ære eller makt du kunne tenke deg. Jeg har bedt Jehova om å få slippe. Jeg liker best å leve stille og rolig og være et bittelite tannhjul i det store maskineriet. Jeg vet ikke hvorfor Han har kalt meg til dette. Det eneste må være dette:

   “” Brødre, tenk på hvem dere selv er, dere som ble kalt: ikke mange vise, menneskelig talt, og ikke mange med makt eller av fornem ætt. 27 Men det som går for å være uforstandig i verden, utvalgte Gud seg for å gjøre de vise til skamme. Det som regnes som svakt i verden, utvalgte Gud seg for å gjøre det sterke til skamme. 28 Det som står lavt i verden, det som blir foraktet, det som ingenting er, det utvalgte Gud seg for å gjøre til intet det som er noe, 29 for at ikke noe menneske skal rose seg overfor Gud.” (1. Korinter 1:27-29)

   Det hadde for øvrig vært mye bedre om dere her inne diskuterer Guds fantastiske ord i stedet for å slenge rundt dere med personlige mishagsytringer. Tenk på hvilken fantastisk fremtid Bibelen lover menneskene:

   “Ingen borger skal si ‘jeg er syk'”. “Barn skal ikke fødes til en brå død”. “Krig skal ikke mer finnes “. “Kornet skal bølge over åsene”.

   Er ikke dette et flott tilbud fra Gud da? Bokstavlig talt et tilbud du ikke bør avslå. Ikke tenk på hvor dum jeg måtte være. Jeg er helt enig med deg. Men gi etter for Guds vilje. Da blir du til sist lykkelig. Det kan jeg garantere deg.

   3
   2
  • “Vet du, jeg er vel den personen som minst ønsker meg ære eller makt du kunne tenke deg.”
   Herlighet. Du har omtrent ikke gjort annet enn å opphøye deg selv, og gitt deg selv ære. Du har tilogmed mange ganger sagt at DU skal være med å styre verden. Du har gitt DEG SELV det vitnesbyrd at du er mer verdig enn andre du har debattert med. Du har sitert Bibelvers på Bibelvers, i den tro at DET er nok til å gjøre deg spesielt utvalgt. Men husk en ting: Det er ikke den som gir seg selv vitnesbyrd, som holder mål, men den som Herren gir vitnesbyrd.

   4
   1
  • Josef. Bare det at du går ut med noe slikt tyder ikke på ydmykhet. Og forresten, du skal se at du slipper å styre jorda.

   4
   1
  • Det er flott at det er slike mennesker i Guds rike, men det stemmer ikke med deg, Josef. Du hører ikke engang på noen her, bare farer fram etter kjødet. Nei, du kan umulig brukes til å herske. Heldigvis!!

   3
   1
  • Sitat Takk til…: “Nei, du kan umulig brukes til å herske.”

   Det var godt å høre. Jeg skal nemlig ikke herske, men TJENE. Du finner det under bokstaven T i fremmedordboken din.

   1
   2
 6. Josef sitat:
  – De som ikke forstår Bibelens sannheter mangler Guds ånd.
  – De som ikke tror meg tror ikke Ham som har sendt meg,sa JK.

  Drøye påstander!
  Vil det si at vi som ikke tror på Josef mangler Guds ånd? Mener du at vi som ikke tror deg heller ikke tror på faderen?

  8
  5
 7. Hva Jan Hanvold har oppnådd i Moldova er det ikke godt å si da han ikke har oppgitt resultatene her, etter det jeg kan se.
  Det stilles endel spørsmål om Jan Hanvold i og utenfor Moldova da det er veldig få i Moldova som vet om hva Jan Hanvold gjør der.
  Det stilles endel spørsmål her.

  8
  1
  • For troverdighetens skyld er det vel best å registrere seg på denne listen over organisasjoner som driver med hjelpearbeid. Selv følger jeg lite med på hva Hanvold driver med, bortsett fra det som har kommet frem i media. Har ikke særlig tillit til Visjon Norge i det hele tatt, uten å sette meg til doms over hans virke.

 8. Denne personen som bruker dekknavnet ” Josef ” ; har mer eller mindre tatt over hele denne nettsiden. Kanskje er ikke denne nettsiden avhengig av meg – men Søkelys er avhengig av oss som er lesere og skribenter her.
  Da får redaktøren velge : Enten Josef eller oss.
  Til slutt noen ord til den kamuflerte ” Josef ” som ikke har mot til å stå fram med eget navn :
  Du skriver 10-01-2018 kl 1145 :
  – Frykt ikke for sannheten… Sannheten skal frigjøre dere….
  Da spør jeg :
  – hva er ditt navn ? Mitt navn er Ture Andersen og bor på 5118 Frekhaug
  – tilhører du Jehovas Vitner ?
  – er du en utbryter fra Jehovas Vitner ?

  Er du i sannheten ; så skulle dette være svært enkle spørsmål å svare på.

  Ture Andersen

  8
  1
  • Jeg støtter deg Ture. Det nytter ikke å diskutere med Josef. Han svarer bare kommer med bibelsitater som ikke stemmer med noe som helst. Hvis han enda kunne svare på en seriøs måte ville det vært helt greit at han skriver mye, men at han bare forherliger seg selv er ikke akseptabelt. Han virker en smule krakilsk når vi går imot hans overhøyhet. Meg har han kalt Takk til Satan. Ikke mye Kristus i han.

   7
   1
  • Sitat Ture Andersen: “Da får redaktøren velge : Enten Josef eller oss.”

   . Du melder deg inn og ut like regelmessig som tidevannet. Mellom oss – kjenner du da ingen voksenperson du kan snakke litt ut med om dette.

   4
   5
  • Kristus står til sist frem – og jeg med ham. Frem til da er det Gud og Guds ord som er det viktige å fremholde.

   Ufullkomne mennesker blir ofte offer for menneskedyrkelse i strid med Guds ord. Derfor er mitt råd til dere; les nøye de skriftstedene jeg presenterer og forsøk å sette dem inn i en sammenheng.

   Om Gud da ser at noen er ydmyke vil han dra dem til seg. Jeg er bare “en pust i en nese” og kan ikke dra noen som helst hverken hit eller dit. Det er “Gud som gir vekst” og “åpner hjertene” for sin ånd.

   1
   1
  • Josef. Du trenger ikke bekymre deg. Du blir garantert ikke offer for menneskedyrkelse. Ikke en gang når du hevder å være en av de 24 i Åpenbaringen.
   Svaret ditt føyer seg inn i rekken. Du gjemmer deg bak bibelsitater.

   2
   1
  • Sitat: “Du gjemmer deg bak bibelsitater.”

   Ja, akkurat som storebror Kristus. På en bibelsk fundert nettside er det Bibelen som teller. Prøv det du også så vil ånden fylle deg med fred, og ikke personutfall som nå.

   PS! (Tips)
   Jesus i Matteus 12:34:

   ” Ormeyngel! Hvordan kan dere si noe godt, dere som er onde? Det hjertet er fullt av, det taler jo munnen.”

   1
   1
  • Sitat Takk til….: “Josef. Det var akkurat et slikt svar jeg forventet fra deg.”

   Ja Bibelen er nok fæle greier for deg.

 9. Siden du har valgt å holde kommentarfeltet stengt for kommentarer ang artikkelen om TSG, drister jeg meg til å legge den ut her. Hvis dette er tilfelle, burde hun avtre, hun var da følgelig over 40 år den gangen, og det å ha samleie med en 16 åring er helt bak mål og vitner om særdeles dårlig dømmekraft.

  1
  1
  • Grunnen er nok at mediene hovedsakelig tilhører venstresiden i norsk politikk. Nå håper de på at TSG skal komme med i Regjeringen og ødelegge den innenfra, og da passer det ikke med denne avsløringen akkurat nå.

   Trond Giske sto jo frem selv i prime time Dagsrevyen og tilsto samtidig som han sa han regnet med at det ville dukke opp flere varsler. En gestalt i femtiårsalderen som ikke får farsfølelse overfor pur unge kvinner mangler jo noe vesentlig. Jeg kan da også beundre en ung vakker kvinne – liksom jeg beundrer en antilope – men normale voksne menn gyver jo ikke løs på dem.

   Men hele venstresidens hang til multikulturell globalisme gjør at de blir mer og mer svekket i hele Europa. Tidligere statsminister Oddvar Nordli døde akkurat. Han var vel den siste av AP’s frontfigurer som tjente arbeidere her i landet. Før Gro kuppet det hele og forandret hele innholdet fra det opprinnelige sosialdemokratiet til det ugjenkjennelige.

   Jeg tror at Satan Djevelen elsker Norge, og Vest-Europa for tiden.

   3
   1
  • Denne metoo-kampanjen som nå er utløst, har gitt mange som har opplevd overgrep fra mennesker i høye posisjoner frimodighet til å stå frem. Nå er det plutselig blitt aksept for å komme frem med hendelser som ikke er bra, det er i allefall positivt.

  • Ja det var åpenbart nødvendig at dette gjennomslaget kom. Nå er det en fra FrP som har sendt porno til en guttunge, og Høyre har fått flere varsler mens en “samfunnstopp” er varetektsfengslet i Tromsø. Sodoma og Gomorra rykker nærmere.

   Vi har av og til hørt at i Norge er misunnelsen sterkere enn kjønnsdriften. Nå er jeg ikke like sikker på det lenger.

   3
   1
 10. Da Søkelys bringer useriøs sladder om Venstre lederen kan vi fortsette i samme ånd.

  Det er kjent at Søkelys støtter seg til en mann som kjøper sex fra unge gutter. Paul Joseph Watson heter denne horekunden.
  To av de predikantene fra den bløde kystrstripen rundt Kristiandsand, predikanter som Søkelys fremhever som idealer, lever også som homoseksuelle i det skjulte. Navnene deres er….
  Dette skriver ett nettsted som ikke er politisk korrekt. Media vil ikke omtale det og da er det jo helt sant.

  Det var kveldens sladder fra gata. I morgen kveld kan vi avsløre alt om Siri Jensen og at han kler seg ut i kjoler. Dette har jeg fra en kilde som ikke er politisk korrekt. Media vil ikke skrive om det og da et det jo helt sant.

  3
  2
  • TSG’s mulige affære i åkeren var etter vitnenes utsagn på en bursdagsfest og med en 16-årig gutt. Hun var da 38. Det er IKKE straffbart hva alder angår.

   Men skulle det vise seg at hun skjenket alkohol til 16-åringen så er det straffbart. Straffbart er også sex på offentlig sted som krenker vitnene.

   Politikk dreier seg imidlertid om TILLIT selv om lover ikke er brutt. Noe hun selv sa:

   «Jeg synes vi skal stille høye, moralske krav til alle som har lederposisjoner, uavhengig av for hvem. Og vi politikere bør prøve å holde de reglene vi lager, ikke sant?»

   Sitatet er fra Trine Skei Grande som del av en artikkel i Nettavisen for 5 år siden. Blant annet som en kommentar knyttet til sex-saken med politikeren Roger Ingebrigtsen og Vågå-saken i Arbeiderpartiet.

   TSG bør derfor umiddelbart avklare denne historien før hun mottar en ministerpost.

   4
   1
  • Det er vel ikke noe bedre at predikanter forbryter seg mot noen enn at politikere og andre ledere gjør det. Bør det ikke komme frem da? Det handler om tillit når det gjelder ledere, man skal med andre ord kunne kjenne seg trygg og ivaretatt av en god leder.

   Når dette ikke er tilfelle, bør man uansett hva eller hvem man er leder for, vurdere om det er hensiktsmessig og fortsette. Noen saker har stor alvorlighetsgrad og påført andre dype sår, derfor er det vel viktig at man tar tak i dette.

  • Terje Tveiten og Richard Tørressen har heller ikke gjort noe ulovlig selv om de lever et skittent dobbeltliv.
   Men jeg ville aldri ha omtalt deres privatliv selv om det ville ha vært politisk ukorrekt å gjøre det.

  • Slik som saken fremstilles her i artikkelen, får man et bilde av en leder som ikke er bra. Nå er du inne på noe når det gjelder publisering av saken: Man bør ha rimelig sikre kilder for å publisere en slik sak, og man bør være forsiktig med å være fordømmende uansett, også ift hva man kommenterer.

   Var hun leder for partiet den gangen, stiller saken seg annerledes ift tillit og troverdighet, og gir henne nok ikke noe godt skussmål hvis denne saken er korrekt. Om det er prest/klokker eller politikere som benytter seg av yngre jenter/gutter er helt uinteressant, det er hvilke konsekvenser det har for dem som utsettes for slike hendelser fra voksne rollemodeller som burde vite bedre.

  • Jesus anmoder kristne til å tyde “tidenes tegn”. Derfor er det viktig å gi et bilde av hele samfunnsutviklingen slik at den kristne holder seg våken. Det synes jeg denne nettsiden balanserer fint.

   3
   2
  • Vi må være varsomme, for falske rykter kan ødelegge liv.
   Siden gutten/mannen ikke vil stå fram forblir det bare rykter.
   Dersom ryktene er sanne vil det utvilsomt være en stor
   belastning for mannen å stå fram. Kanskje for stor.

  • Vi har se og hør.
   De er ille, søkelys er verre nå.
   Tenk for en belastning denne gutten nå mann har fått.
   Han kan være gift og ha barn nå?
   Så lenge han ikke har stått frem er det forferdelig at Søkelys skriver om han
   Det er mye mulig at han ikke ønsker publisering rundt denne saken?
   Eneste som åpenbart vet dette er gutten nå mann dette selv.

   3
   1
  • Jan Kåre, jeg skrev at om dette var tilfelle burde hun vel ikke ha noe lederverv, kristen eller ikke. Kristne mennesker stemmer også i Norge vet du. Synes du ikke det er viktig at saker som dette kommer frem? Er saken en løgnhistorie, er det veldig trist for TSG og da burde noen be henne om unnskyldning for falske anklager.

   Er det derimot riktig, er det avgjørende for mange som måtte stemme Venstre at dette kommer frem, hun er leder i partiet. Skal man ha en viss tillit til et parti, da er det viktig at lederen av partiet innehar et noenlunde moralsk kompass, og dette er saker som trekker tilliten ganske langt ned.

   Er det slik at dette medfører riktighet, og at den andre involverte ikke ønsker oppmerksomhet rundt sin person, da bør han bli respektert for det og få immunitet.

  • Christensen. Godt å høre deg mane til forsiktighet fordi mannen kan være gift og kanskje har barn.
   Men bør ikke dette også gjelde for deg når du legger ut dritt om personer?

  • PH, er veldig enig med deg at i denne saken bør ikke vedkommende som evt er involvert, måtte stikke sin person fram. Medfører det riktighet at en person på 16 år den gangen, ikke orker å stå frem, så bør han få slippe det og media bør respektere det. Dette handler om lederskap, og ledere har et særskilt ansvar for å opptre på en ordentlig måte for å bli tatt seriøst.

  • Jeg legger aldri ut ???
   Men påpeker kun hvis noen er gjengifte som troende og skal være hyrde for menigheten.
   Skei Grande har ikke gjort noe straffbart, det hun gjør er noe verdens mennesker gjør hver helg.
   Skjønner ikke at Søkelys og Kjell Andersen vil synke så dypt som de nå gjør med å omtale Skeid Grande ?

   2
   1
  • Jan Kåre, hun er en offentlig skikkelse i Norge, og dette er uheldig for både henne og partiet. Det du skriver om gjengifte, er jeg veldig enig i, men feiden du har med Torp burde du og Torp ordne opp i. Dette anses som en stor krangel i det offentlige rom dere i mellom, og det ikke bra slik det fremstår.

   At du skriver om gjengifte, er vel på sin plass da det har store ringvirkninger og skaper stor forvirring om at ” har Gud virkelig sagt “. Det er et par skriftsteder som kan sette spørsmålstegn vedrørende den uskyldige part, og som kan defineres dit hen at man da er fri til å gifte seg igjen. Dette brukes nå innforbi kristenheten og skaper forvirring, hvertfall er det slik jeg kjenner på det.

  • BT det er ikke bra dette med Skei Grand. Nen så lenge denne såkalte 16 års gammle gutten ikke har utalt seg offentlig, så kan vi ikke vite med sikkerhet hva som er sant!
   Sansynligheten kan være 99 %, men det holder ikke!
   Jeg ville aldri ha skrevet om denne saken og tilsvarende saker før begge parter har utalt seg offentlig!

  • Er enig med deg i det JK. Det er lett å hive seg på, og som jeg skrev, bør man ha rimelig sikre kildebevis for å trykke en slik sak. Synes også at etter metoo-kampanjen startet, er det veldig mange som kommer frem med saker som har vært skjult grunnet frykt for å si i fra.

 11. For noen måneder siden gikk Søkelys ut mot mobbing på nettet og ba alle om at man ikke skulle mobbe folk på nettet. Det er ikke i den kristne ånd å mobbe på nettet, fortalte Kjell Sverre Andersen oss.

  I går kom Søkelys opp med en mobbing på nettet av Skei Grande basert på en historie Kjell Sverre Andersen hadde lest på et annet nettsted. En historie som ikke var bekreftet av denne 16 åringen eller Skei Grande. Rykter med andre ord. Ondsinnede rykter som ingen bibeltro kristne vil formidle.

  Dette er den type mobbing som Søkelys og Kjell Sverre Andersen advarte i mot for et par måneder siden.

  Man kan trekke sin egne konklusjoner av dette. Jeg bare holder meg for nesa.

  8
  1
  • Knut. Jeg synes det er bra av Søkelys å legge ut dette om Trine S. Grande. Det er ikke sikkert alle har fått dette med seg gjennom media. Stå på Søkelys.

   2
   1
  • Poenget mitt var at Søkelys angrep og vil sikkert angripe andre medier fordi de holder på med akkurat det samme som Søkelys her holder på med.

   Man kan ikke gå ut og advare mot en ting for deretter å gjøre akkurat det samme. De fleste vil si at dette er å leve et liv i løgn. Noe Søkelys nå gjør.

   1
   1
  • Riktig Knut, dette er nok bare ondsinna sladder. Takk og lov at man ikke er politiker, når man blir utsatt for slike bakvaskelser.
   Den gutten det angivelig er snakk om, kunne ha stått frem anonymt og fortalt historien til en riksdekkende avis eller fjernsyns-stasjon.
   Dersom han i det hele tatt finnes? Kan jo like godt være en ondsinnet kvinne eller mann, som har kokt dette ihop for å sverte Grande?
   Uansett, bør et angivelig kristent nettsted holde seg for gode til å spre rykter.

 12. Takk for interessante refleksjoner.

  Synes kommentarene her vitner om at kristne er som folk flest. Noen sladrer mer enn andre, noen er mer selvopptatte, og noen mer beleste, men de fleste er mer opptatt av enkle fortellinger og enkeltmennesker enn av samfunnsmessige forhold som er kompliserte, men som angår folks hverdagsliv.

  Det er mange vanskelige saker og forhold som kan tas opp, men det er stort sett bare ubetydelige lettvintheter som man jamrer seg over her. Dette er også nettstedet for lettvinte løsninger.

  2
  1
  • Sitat: “Dette er også nettstedet for lettvinte løsninger.”

   Husk, den kristne skal ikke redde en redningsløs fortapt verden. Det er umulig. Vi skal bare observere tidenes tegn, holde fast ved Guds ord og forkynne den eneste mulige frelsen.

   Blir Jesus for lettvint for deg ligger vel politikken nærmere ditt hjerte.

   1
   1
 13. Jeg er overrasket over at Helge Lurås og Einar Hammer er ute igjen og driver Resett. De har sonet noen år etter at det ble tatt for filming, bruk og videresending av barneporno.

  • For å si det slik. Jeg er sjuk tre dager og følger ikke med, å så blir det helt vilt i kommentarfeltet. Da er det ikke annet å gjøre enn å teste ut noe nytt.

  • Men takket være det er problemet løst. Disqus er et veldig greit system. Men du kan kombinere det med Facebook og andre kommentarsystemer også. Det er superenkelt å opprette konto på Disqus. Og nå kjenner du mail-adressen til eventuelle mobbere. Da tenker jeg de roer seg.

Det er stengt for kommentarer.