Står fast på kravet og viser til Mørk-saken når det gjelder kravet mot blogger Christensen

Pastor Torp delte også nyheten om dette på Facebook. Foto: Skjermfoto fra Facebook

Vi vil også vurdere å bringe denne mannen inn for domstolene på nytt, men ikke bare om billed-misbruk. “I november 2017 sendte håndballspilleren Nora Mørk en regning på 15.000 kroner hver til et 15-talls menn som hadde stjålet «intim-bilder» av henne da hennes mobiltelefon ble hacket. Da hun etpar uker senere engasjerte høyesterettsadvokat John Christian Elden til å følge opp saken, sendte han nye brev til mennene med en forøket regning på 150.000 kroner hver, som kan bli enda dyrere, og med en ny frist på to uker til å fremme eventuelle innsigelser på kravet,” står det å lese i en uttalelse fra Jan Aage Torp på nettsiden til “Kristenkoalisjon”. Dermed syntes som først ble lagt ut på Christensens blogger å bli bekreftet. Restoration Oslo sendte den 23. desember en faktura til en straffedømt Oslo-blogger for misbruk av vårt fotografi.

Bakgrunnen er at denne bloggeren ble enstemmig dømt den 25. januar 2016 av Oslo Tingrett for sjikane og personforfølgelse av Aina & meg siden 2011. Dommen ble den 27. april 2017 enstemmig stadfestet av Borgarting Lagmannsrett, og endelig enstemmig stadfestet den 21. juni 2017 av Norges Høyesterett. Til overmål ble forsøket på å fremme saken på nytt i den europeiske menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg avvist den 17. november 2017.
Bloggeren har likevel fortsatt med karakteristikkene som han ble fullstendig dømt for, og han misbruker i tillegg våre fotografier.

Les hele nyheten fra http://kristenkoalisjon.no/uttalelser/les1/i-kroner-og-ore

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *