Tredjeparten av de nye smittede og 13 prosent av de innlagte i Wales er uvaksinerte

1/3 del av de som blir smittet av Coronaviruset og 13 prosent av de sykehusinnlagte i Wales den siste uken har ikke tatt vaksinen og er dermed ikke beskyttet mot Covid-19. Det er BBC som rapporterer dette. Med litt andre ord er 87 prosent av de innlagte allerede vaksinerte mens to av tre smittede har fått den omstridte vaksinen. Hvordan tilsvarende tall er for Norge, vites ikke da helsemyndighetene ikke opplyser dette. Imidlertid er det interessant å kunne fastslå at myndighetenes store løgn om at vaksinen beskytter, er i ferd med å rakne. ” Jaha, så det er måten de presenterer det på? Synd for dem at noen kan å regne da.😉🙄,” skriver en av dem som har kommentert saken.

Tallet på fullvaksinerte Corona-smittede og Covid-19 sjuke er nå økende. Fra Wales rapporteres det nå at 2/3 av de nye smittede siste uke er fullvaksinerte, mens 87 prosent av de som er innlagt på sykehus er vaksinerte. Også i Slovakia skal det nå være flest vaksinerte blant de smittede og syke. “I mitt gammelt land Slovakia er 45% vaksinerte. Noe dager er alle som tester positiv  vaksinerte og 83% innlagte er vaksinerte. Allikevel fortsetter de å kjøre propaganda at «vaksine er frihet»! Idioter!,” skriver Katarina Johansen i en kommentar til nyheten på Facebook. Og i Norge fortsetter helsemyndighetene med Bjørn Guldvog og gjenta og gjenta den store løgnen om at vaksinen gjør at befolkningen er godt beskyttet. Snarere ser det ut som vaksinen ikke gir folk den lovede beskyttelsen mot Coronavirus.

Kilde BBC

Facebook Comments

2 tanker om “Tredjeparten av de nye smittede og 13 prosent av de innlagte i Wales er uvaksinerte

 1. Søkelys er opptatt av forkjølelser og buss-sjåfører. Men de ser ikke skogen for bare trær. De er nemlig fullstendig på bærtur hva sannheten i Bibelen angår. Der er de på linje med samtlige andre religionssamfunn over hele verden.

  Det skal bli særdeles interessant å se fjesedne deres når Jehovah Gud om kort tid setter foten ned og fjerner hele røkla av såkalte kristne som ikke er i nærheten av å kjenne ham de frekt sier at de tilber.

  Hjelpe seg mann hvordan de vil skrike og bære seg når det hele starter med ødeleggelsen av all religion, som FN plutselig proklamerer etter at Jehovah Gud ved Kristus har “gitt dyret i hjertet å kle skjøgen naken og brenne henne opp med ild”.

  5
  5
 2. Mye av det som beskrives i dette innlegget har lenge kommer frem i statistikk. Men de samme spørsmålene man kan stille om vaksinebivirkninger kan stilles for smitte og sykdom. For å få et riktig bilde av fordeler og ulemper med vaksinen må man ta med mange flere detaljer. Hvis f.eks en gruppe øldrikkende, røykende, overvektige og ellers usunne bubgjester som alle er vaksinert plutselig drar på buben igjen etter en locdown og blir smittet vil ikke dette gi noe riktig bilde av hva som hadde skjedd hvis ingen hadde blitt vaksinert.

  Da det kunstig fremstillte viruset begynte å spre seg la ingen skjul på at rna-vaksinen var en nødløsning. De antok at det var bedre enn ingenting. Kanskje vil vi aldri få svaret på om det var lurt. I en komplisert blanding av folk med forskjellige levevaner, helseproblemer og alder, som utsettes for et kunstig fremstillt virus, vil det uansett bli vanskelig å konkludere.

  Jeg er tilhenger av å stille kritiske spørsmål men mest interessant blir det hvis man har et nøytralt objektivt utgangspunkt. Hvis man vil bevise antikristteorier må man først sannsynliggjøre disse og deretter påvise sammenhengene med virus og vaksiner. Ikke omvendt.

  Men aller først må man skille mellom endetidens antikrist og de forskjellige antikristene man har hatt til alle tider. Helst burde man ha noen doktorgrader i sosiologi, religionshistorie og samfunnsvitenskap. For de prosessene som fører frem til store samfunnsomveltinger kan i bunn og grunn forklares med hva som skjer i hodene til flertallet av helt vanlige mennesker. Abortspørsmålet er illustrerende. Problemet er ikke mangel på lover men at folk flest ønsker å bedrive hor og bruke abort som prevangsjonsmiddel. Den nye pakt er basert på et åndelig prinsipp om frivillighet. Og hvis folk lar seg friste til synd så har hverken lover eller antikristavsløringer noen som helst betydning. Det er folks valg mellom godt og ondt som styrer allt. Disse valgene tas oftest ut fra et livssyn og hva man tror er akseptabelt i forhold til andre mennesker. Og nå er kristendommen i ferd med å bli erstattet av ateisme, materialisme og marxisme. jo mer man fokuserer på konsekvenser av dette jo mindre vil folk forstå årsakene. Jeg tror dette er en av årsakene til at utviklingen går i gal rettning. For folk forstår ikke at det er seg selv det handler om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *