Tredje verdenskrig: Russland har stanset gasseksport til Polen etter at Polen nekter å betale for gass i russiske rubler

Russland skal ha stanset eksporten av gass til Polen, melder polske medier. Årsaken til at Russland nå stenger kranene er at Polen ikke vil betale for gass i russiske rubler, slik Russland nå krever. Etter at USA og EU har innført en rekke sanksjoner mot Russland, har Russland blitt tvunget til å lage en ordning for å omgå vestlige sanksjoner. Polen har nektet å følge det russiske betalingsmåten -og dermed får ikke Moskva betalt for varene de leverer. Den naturlige reaksjoner blir da at Russland stanser levereringen av gass til Natolandet. Også Tyskland har nektet å betale for russisk gass i rubler, og kan bli det neste landet som opplever at Russland stopper gassleveranser.

Meldingene i media er ikke blitt offisielt bekreftet av russiske myndigheter, skriver RT nå i kveld. Flere polske medier har hevdet at Russland nå har stanset eksporten av gass til Polen. Deriblant har det polske Onet omtalt dette. Russland har tidligere sagt at de ikke driver med veldedighet overfor land som nekter å betale å følge det russiske betalingsregimet. Meldingen om den russiske gass-stansen til Polen er nå offisielt bekreftet og fra 27 april, det vil si i morgen, vil Russland slutte å sende gass til Polen. “PGNIG mottok en melding fra Gazprom om stopp i forsyninger fra 27. april
Gazprom informerte PGNiG om sin intensjon om å fullstendig suspendere leveranser under Yamal-kontrakten ved begynnelsen av kontraktsdagen 27. april. Russland har vært tydelig på at de ikke vil gi vekk gassen -og setter nå hardt mot hardt og stenger forsyningene til Polen gjennom Ukraina og Hviterussland..

 

5 tanker om “Tredje verdenskrig: Russland har stanset gasseksport til Polen etter at Polen nekter å betale for gass i russiske rubler

  • Den startet i 2014 og fortsetter å utvikle seg.
   Den startet da naziene i Ukraina angrep de russisk-talende i Donetsk og Luhansk

   2
   1
  • Ja Leif, det tror jeg. Hvis ikke, så starter den snart. Jeg har ventet på det lenge. Hadde ikke trodd det tok så mange år.

   Loyd Austin lover nå at Ukraina skal få alt de ber om av våpen. Jeg ber for alle her inne som jeg tenker så ofte, så ofte… rop på Jesus, be Ham tilgi deg alle dine synder og vend om i kveld. Jesus kommer snart. Måtte jeg se dere alle. Jeg vet at flere har kjent Gud kaller på flere, Han elsker dere høyt.

   Det har vært lange år Kjell. Snart sees vi. Unnskyld Kjell for at jeg har ikke alltid hatt den beste tonen til deg. Du har gitt meg fine svar. 10 av 10 på utholdenhet med oss.
   Takk til deg for Søkelys.

   At Jesus rykker oss opp er Bibelsk. Deretter blir det 7 grusomme år på jord. Som det aldri før har vært. Det blir antikrist som styrer deg og evig fortapelse eller å nekte å ta merket. Og Da må du dø.

   1
   1
 1. Må lese historen noen for etter 2 mislykket kupp i nabo land klarte ta Ukraina i 2014 CIA og innsatte en facist regjering som kastet ut alle på venstre siden og slik oppsto separist delene Russland har godtatt som endel av sitt land nå. Så komplisert land men USA har investert og brukt over 40 trillinon dollar siden 2014 så da gir seg ikke før Putin angriper Nato og rart Norge åpner dagen etter noen sprenger russisk tyske til 12q milliarder. Så dette blir det krig av og de i USA betaler 2000 dollar om dagen soldater med minst 5 års erfaring. Så da er bare ett spørsmål om tid før de går på Kina for de truer dollaren nå og da er 3 verdenskrig igang. Å glad jeg ikke har støttet noen for ser jo på regjeringen at de venter på noe som blir for Norge knust fort og glad vi får noen timer før de tar Nord Norge.

Det er stengt for kommentarer.