Tredje verdenskrig, Gog og Magog, hvorfor Tyrkia er nøkkelen -Steve Cioccolanti i video

Mens tradisjonell tenkning har hevdet at Russland og flere av landene i den tidligere Sovjet unionen  har utgjort Gog i Magogs land, fyrsten over Ros, Mesek og Tubal, er det nå stadig flere som peker på Tyrkia som den mest sannsynlige Gog kandidaten i vår tid. Steve Cioccolanti i Discover Ministries mener at det er mange ting som peker på Tyrkias sentrale rolle i det bibelske endetidsbildet.  “De sju menighetene i Åpenbaringsboken var alle i Tyrkia. Også stedet hvor Satan har sitt sete, er i Tyrkia, restene etter Noah’s ark befinner seg på Ararat fjellet i Tyrkia, sier pastor Steve Cioccolanti i Discover Ministries i en video hvor temaet er den fremtidige Gog krigen som kanskje kan være den tredje verdenskrig

I sin video om temaet oppgir pastor Steve Cioccolanti ti grunner til at Tyrkia er Magogs land. Tyrkia var helt frem til Recep Erdogan kom til makten en nær alliert av Israel, men Recep Erdogan har i løpet av sin regjeringstid effektivt ødelagt vennskapet med Israel, og Tyrkia fremstår i dag som en av Israels farligste fiender. Tyrkia har lenge støttet terrorist organisasjonen Hamas og fører en blodig krig for utslette kurderne. I videoen gir Steve Cioccolanti oss ti argumenter for at Tyrkia står sentralt i det bibelske endetidsbildet. Se videoen og si gjerne din mening

9 tanker om “Tredje verdenskrig, Gog og Magog, hvorfor Tyrkia er nøkkelen -Steve Cioccolanti i video

 1. Nei , dette tror jeg ikke på. Tyrkia er et NATO-land og har ikke militære kapasiteter til å gjøre en trussel mot verdensfreden. Derimot har Russland ” muskler ” til slikt – de har nå utviklet et missil som går 20 ganger lyd-hastigheten med atom-fremdrift og komprimert stridshode med A-bombe. Samtidig har de utviklet en dommedagstorpedo med samme fremdrift og ladning. Vesten har IKKE våpen som går fort nok til å uskadeliggjøre disse missilene / torpedoene.

  Bare EN av de største russiske ubåtene , med en besetning på 200 soldater , har mer sprengkraft om bord enn alt som ble avfyrt i 2. verdenskrig.

  Bibelen omtaler GOG-krigen ; og dette er en krig som Russland blir involvert i – tror jeg. Både Russland og Ukraina viser nå stor interesse for nettsiden min. Bare siste døgn har nærmere 200 sider blitt lest av folk fra disse to land. I tillegg nær 100 fra ” Unknown region ” – ja , hvem er det som skjuler land-identiteten sin ? Jeg har ingen militære hemmeligheter å røpe – det er trolig mine vurderinger som interesserer dem. Mine opplysninger henter jeg fra internett.

  • Valdres profetien sier at de rike landene ( les vestlige) dette inkluderer USA og sannsynlig også New York, da går det ihvertfal med USA som skjebnen til Babylon.

   Så da gjenstår ett spørsmål betyr det virkelig noe hva du eller jeg mener er Babylon , USA og vesten er utradert pga atom krig .

  • Det er hva Guds Ord sier som gjelder. Det blir som det står.
   Vi forstår stykkevis. En dag får vi kanskje hele storyen i himmelen. USA liker å tro at de er med.

  • Hei, ja Guds vilje vil skje, synes ordet om at når dere ser alt dette skjer så oppløft deres hoder for utfrielsen er nærme .
   Det er trengsler i Norge i dag , voldsomme trengsler , de syner kanskje ikke, vi har det tilsynelatende materielt godt, men det er vond skap , folk er nedtynget i gjeld , alt er lov av ekteskaps brud og gjengifte , mange knuste mennesker sitter igjen og mye, mye , mye mer , det gjør meg i vondt langt inn i sjelen , jeg ønsker at vi alle skal ha det godt og leve godt … men nå sitter jeg igjen med kun angst og mismot , det eneste som trøster meg er att jeg ser en ende på vondskapen og at jeg kan klynge meg til Jesus , for denne verden er uten håp.

 2. Jeg takker herved for meg som skribent på sokelys.com. De fleste skjønner nok hvorfor . Takk til alle som har lest mine innlegg . Jeg har egen nettside som dere kan lese og følge – om ønskelig.

  Med hilsen

  Ture Andersen

  • Javel Ture?
   Ser ikke helt hvorfor men du om det.
   Kommer til å savne dine innspill i mange saker.
   Når det gjelder diskusjonen omkring Gog i Magogs land ser det ut til å være to hovedteorier.
   Den ene sikter til Russland og så har vi denne som peker på Tyrkia.
   Jeg har tidligere alltid stått sammen med de brødre som har pekt på Russland som Magogs land og jeg husker tilbake hvordan gamle Thoralf Gilbrandt (en teolog og pinsehøvding) med tyngde hevdet denne teorier.
   Så kom jeg over denne videoen
   https://www.youtube.com/watch?v=0Cq340CtbW4&t=161
   som er verd å se.
   Mye kan tyde på at det er Tyrkia, men all respekt til dem som holder fast på det tradisjonelle synet.
   Vi lever i de siste tider og for å være rede er det nødvendig å holde et åpent profetisk blikk.

Det er stengt for kommentarer.