26 skadd av palestinske rakettangrep torsdag, IDF fortsetter sine operasjoner

Rakett-angrepene mot israelske byer fortsetter og avslører at Gaza-terroristene langtfra er slått da rakett og granat-terroren fortsetter

Etter at forsvarsminister Moshe Ya’alon tidligere i dag hevdet at den israelske operasjonen
iron-domehar påført Hamas “betydelig skade” slo den palestinske terrororganisasjonen hardt tilbake torsdag ettermiddag med å avfyre et større antall raketter mot israelske byer. En rakett ble skutt ned av Iron Dome over Tel Aviv, mens en annen rakett eksloderte nær et boligkompleks i Kiryat Gat og skadde tre. De tre som ble skadd var en mann i trettiårene, en tenåringsjente og en eldre mann på 60. Sent torsdag kveld ble 8 mennesker skadd da en palestinsk granat eksploderte i Eshkol. Tilsammen har 26 mennersker blitt skadd som en følge av rakett-terror torsdag og tilsammen har 625 personer fblitt skadd av palestinske rakettangrep de siste fire ukene. Torsdagens skadde er brakt til sykehus i området rapporter israelsk tv. Palestinske terrorister har hele torsdag skutt raketter og granater mot en rekke israelske byer og IDF er nå i ferd med å utvide militæroperasjonene mot de palestinske terror-organisasjonene.

Én tanke om “26 skadd av palestinske rakettangrep torsdag, IDF fortsetter sine operasjoner

  1. Torstein. Israel har akkurat gått med på en ny 72 timers våpenhvile og dersom den holder vil Hamas fremstå som vinnere av krigen. De har motstått det veldige IDF, beholder sine restlagre av våpen og raketter, forblir ved makten på Gazastripen og om ett år eller så vil en annen israelsk statsminister ta en ny konfrontasjon med Hamas. forhåpentligvis får Israel en sterk leder neste gang, Bennett eller Liberman. Når det gjelder Iran har den israelske statsministeren ikke mage nok til å angripe Iran. Jeg er overbevist om at Iran vil skaffe seg atomvåpen og når Netanyahu sier at Israel ikke vil akseptere det, sier han dette fordi han håper at andre skal gjøre jobben for dem.

Det er stengt for kommentarer.