Tre døde i Norge på grunn av Korona viruset -Og i USA erklærer president Trump nasjonal bønnedag -Erna Solberg burde gjøre det samme

– Det er en stor ære for meg å erklære søndag 15 mars som nasjonal bønnedag. Vi er et land som gjennom historien har sett til Gud for beskyttelse og styrke i tider som disse, skriver presidenten på Twitter, og fortsetter: – Uansett hvor du befinner deg, oppuntrer jeg deg til å vende til bønn som en troshandling. Sammen skal vi overvinne!

Tre nordmenn er nå døde som en følge av Korona viruset og stadig flere blir smittet. Tallet på smittede og syke øker hver eneste dag, og folk er i panikk og hamstrer mat og nødvendigheter, noe vi alle kan forstå. Også USA er rammet av Korona-viruset og president Trump som selv er testet for viruset har oppfordret nasjonen til nasjonal bønnedag. “President Trump has declared tomorrow Sunday March 15th to be a national day of prayer. Please, let’s join together as Americans and put aside your political agenda, and pray over our beloved country,” skriver pastor Darrell Myatt i en oppdatering på Facebook. Her i Norge er det ingen politiske ledere som viser det samme lederskap ved å oppfordre til nasjonal bønnedag, så derfor må troens folk stå frem, ta nødvendige grep og bruke anledningen til frimodig bønn.

Post gjerne dine forbønnstema i kommentarfeltet under

13 tanker om “Tre døde i Norge på grunn av Korona viruset -Og i USA erklærer president Trump nasjonal bønnedag -Erna Solberg burde gjøre det samme

 1. Det har du helt rett i Torstein. Det er trist at du har nære og kjære som er smittet, får håpe det går bra med de alle sammen. Vi er nok mange som tenker på de av våre som er i risikosonen og som håper det går bra. Vi får håpe det beste.

  • Jeg oppfordrer til bønn for nasjonen og våre kjære og dem vi har feider med.
   Korset er stedet for samling omkring Kristus i bønn og tårer for vårt folk.
   Må Gud gi Norge nåde og omvendelse til frelse.

 2. Tusen takk til deg Kjell som har denne siden. Jeg river meg nesten i håret av fortvilelse når nesten det eneste som noen av mine nærmeste tenker er at dette går nok bra. Det ordner seg. Jeg ser at de ikke forstår. Det er fint å tenke positivt, fint å være positivt, men ingen vet hvordan er det om en uke. (Jeg tenker også at verre ting kan komme oppå dette, det tenker de ikke. Men det kan skje ifølge Bibelen.) Da er det godt å vite at en som heter Kjell og dere andre er der ute et sted, og tror på det samme som meg, at om nå Norge faller ned på kne i bønn så har vi En som ingenting er umulig for. Eller om vi ber. Gud velsigne deg Kjell.
  Det er en spesiell en her inne som jeg savner. Hver eneste dag. Jeg håper alt er bra med ham. Han kan heller ikke gå til bokhandelen i Oslo nå.

  Dette er ikke ment som kritikk mot Visjon Norge, men for meg blir det heeelt feil å sende noe gospelgreier på denne alvorlige dagen. For meg er det uforståelig. Har bare sett noen sekunder et par ganger så vet ikke om de har kanskje gjort noe mer. Jeg vet heller ikke om noen ikke-kristne venner som hadde orket å høre på noe sånt i kveld, da ville de kanskje heller valgt

  https://www.youtube.com/watch?v=qcxGx7LayCs
  https://www.youtube.com/watch?v=d2RZx503ETY

  Jeg ber for dine kjære Torstein Langesæter.

 3. Noen lurer på om det vi ser er endetidstegn. Muligens kan det være det. Hjelper det da med bønn? Og i tilfelle, hva skal man be om tro?

  Kanskje kan vi finne ut noe om dette gjennom det Bibelen forteller om tidene før sammenbruddene i Israel. Den gang som nå. De kristne lederne spillte antagelig en viktig rolle. I Samuels bok står det mye om presten Eli. En etablert leder som flere ganger ble advart om alvorlige forhold. Men han neglisjerte det.

  I veldig mange sammenhenger har vi strenge regler om sikkerhet. Og noe av det viktigste er å forstå betydningen av risiko og konsekvens. Høy risiko og store konsekvenser må unngås for en hver pris. Men det er her det svikter mest. De fleste lar nemlig følelser bestemme hva som er farlig. Og dette var nok tilfelle for Eli. Han lot ting skure. Men da konsekvensen av hans manglende respekt for Guds Ord ble åpenbar falt han og brakk nakken. Men lenge før dette var antagelig alt håp ute.

  Det ser ut for meg som om dette kan være en hovedårsak til det som skjer i Norge også. Alle tolker Bibelen slik de finner for godt. Mange vanlige synder bagatilliseres, alt etter hvor utbredt de er i egne rekker. Men andres synder brukes gjerne for å dømme andre. Eller for å fremstå som veldig bra i forhold til alle “tollerne”.

  Skal man være veldig konkret så kan man si at folk tolker Guds Ord ut fra sin egen ønsketenkning og hva deres følelser sier at passer best for dem selv.

  Det virkelig store spørsmålet blir da: Hører Gud bønner fra mennesker som har et slikt forhold til Bibelen? Det står at et rettferdig menneskes bønn kan få stor betydning, men hvor mange rettferdige finnes det egentlig siden det går som det går.

  Det skal ikke jeg mene noe om. Men sannsynligvis ba både Eli og sønnene hans regelmessig. Det var jo en del av jobben deres. Og vi vet hvordan det gikk. Kanskje ba de bare ut fra ideen om at man ikke trengte å ta Guds Ord bokstavelig og at synd neppe ville få noen konsekvenser. Eller at man sikkert kunne prøve seg frem og eventuellt omvende seg hvis det skulle bli prekært. Og når de hadde løpt lina ut ba de kanskje bare om at konsekvensene skulle utebli.

  Vi lever i en verden som ligger i det onde. Jo mer man blir seg dette bevisst jo mer fremmedgjort blir man. Jo mer tenker man antagelig som Paulus, at han helst vil være hos Herren.

 4. SNART KOMMER KRAVET OM DYRETS MERKE 666

  VÅK OG BE ! La ingen få dere til å tvile på at bønn ikke hjelper !

  Djevelen ønsker at dere ikke skal be og han kan gjøre seg om til ett lysets engel og han prøver alltid og så tvil om Guds ord eks ber du riktig ? er du god nok til å be ? er du rettferdig nok til å be ? Må du ikke omvende deg for å be ?

 5. I Amerika Er det enorme mørketall. Mange har ikke råd til helsehjelp, de har ikke sykelønn og går på jobb med smitte i kroppen. Nå har Trump fått med seg motvillige republikanere til å gi sykelønn gjennom krisepakken. De fattige kan jo smitte de rike, må forstås.
  Trump prøver i dag å kjøpe tysk legemiddelfirma som er i ferd med å ha klar en vaksine, og sikre eksklusiv rett til bruk for amerikanerne. Nok en gang viser Trump seg som en ond mann!

  • Trump gjør det riktige her. En president som ber nasjonen vende seg til Gud og erklærer nasjonal bønnedag.
   Og du kaller han ond?
   Hva kaller du ateistene og de gudløse som har styrt Norge inn i katastrofene?
   Disse burde lære lederskap av Trump å be nasjonen vende seg til Gud. Jeg tror du leser for mye PKK media

   2
   1
  • Bernt, Trump erklærer nasjonal bønnedag og du vil se at de blir de FØRSTE til å bli kvitt corona. På grunn av bønn. Men den sannheten vil bortforklares.

   Trumpgår til Gud i sin nød.
   Mens Erna ber mennesker om hjelp. Hun leder et land med kors i flagget og nevner ikke Gud engang. På tide at hun lyder Gud nå, hun har et ansvar her. Ser ut som om vi kristne må kreve det av henne…

   2
   1
 6. Dere er noen naive godfjotter. Trump, som ikke tror på Gud, aldri har bedt om tilgivelse, ber om en nasjonal bønnedag, for å tiltrekke seg kristne velgere til høsten? Og hva med å kuppe vaksinen fra tyskerne, for “eksklusiv” bruk for amerikanerne. Jo, Trump er pur ond, og dere er skremmende naive. Ettertiden vil vise at Trump var blant lederne som gjorde altfor lite, altfor seint, ift corona. Amerika er uten tvil det landet med flest smittede, grunnet enorme mørketall og et kynisk helsevesen og elendige velferdsordninger.

  • Hva vet du om hva Trump tror eller ikke? Han stiller langt sterkere rent religiøst enn vår egen Erna, Trine, Jonas, Robstad eller disse som avkristner Norge. Du skriver at Trump er pur ond. Det samme er du. Bibelen sier:

   Rom 3,10-19 som skrevet er: Det finnes ikke en rettferdig, enn ikke en; 11 det finnes ikke en som er forstandig; det finnes ikke en som søker Gud; 12 alle er avveket; alle til hope er de blitt uduelige; det finnes ikke nogen som gjør godt, det finnes ikke en eneste. 13 Deres strupe er en åpnet grav; med sine tunger gjorde de svik, ormegift er under deres leber. 14 Deres munn er full av forbannelse og bitterhet. 15 Deres føtter er snare til å utøse blod; 16 ødeleggelse og usælhet er det på deres veier, 17 og freds vei kjenner de ikke. 18 Det er ikke gudsfrykt for deres øine. 19 Men vi vet at alt det som loven sier, det taler den til dem som har loven, forat hver munn skal lukkes og hele verden bli skyldig for Gud,

   Her stiller vi alle likt. Uten troen på Jahve Gud og hans sønn Jesus Kristus er vil alle på ville veier, vi er alle skyldige slik at hver munn skal lukkes og hele verden ble skyldig for Gud.
   Joel Osteen omtalte Trump som en “god mann” Joel Osteen lyver og sier i mot Skriften.
   Trump er utvalgt med en hensikt. For oss som har fulgt med på Jonathan Cahns budskap i flere år, vi forstår at Gud i Sin visdom lot Trump bli president for å gjennomføre Sin hensikt. Som kan være dom.

Det er stengt for kommentarer.