Trasige nyheter fra Pfizer: Vaksinen er bare effektiv i 6 måneder, krever jevnlig nye sprøytestikk og påfyll

Den kontroversielle “vaksinen” mot Covid-19 som er produsert og utviklet av Pfizer er bare effektiv i omtrent seks måneder. Denne dårlige nyheten betyr at folk må ta injeksjoner av denne genterapien minst to ganger i året. I Norge er de to første skuddene av de potensielt livsfarlige vaksinene betalt av staten, men hvor lang tid det tar før folk selv må punge ut med egenandel er uklart. Det er også knyttet stor usikkerhet til hvorvidt de nye og kommende mutasjonene av viruset vil bli dekket av vaksinen. Som kjent kan disse vaksinene gi tildels alvorlige og livstruende sykdommer og ingen kjenner de langsiktige konsekvensene av å utsette menneskekroppen for de omstridte vaksinene som pushes på oss av regjeringen og massemedia.

Facebook Comments

2 tanker om “Trasige nyheter fra Pfizer: Vaksinen er bare effektiv i 6 måneder, krever jevnlig nye sprøytestikk og påfyll

 1. Helt riktig birgir
  Det meste som skrives her er løgn, forvrenging av sannheten, konspirasjoner som ikke har noen rot i virkeligheten, ønsketenkning og frykt for noe som ikke kommer til å skje!

 2. Jeg ser at Kjell Andersen ikke gjengir nyheten fra BioNTech, Fosun Pharma, Pfizer. Kjell dikter opp en regelrett LØGN. Her er nyheten fra BioNTech, Fosun Pharma, Pfizer:

  “Selskapet følger fortsatt opp personene som fikk vaksinen da den ble testet. For oppfølgingen av forsøkspersonene stopper ikke selv om vaksinen er godkjent.

  Nå kunngjør selskapet at vaksinen var 91,3 prosent effektiv fra 7 dager og opptil seks måneder etter andre dose var satt. Om effekten varer lenger, må de vente lenger for å finne ut.

  Studien har 46.000 deltakere:

  927 av forsøkspersonene ble smittet.
  850 av dem var i placebo-gruppen, altså dem som ikke har fått vaksine
  77 av de smittede var i gruppen som hadde fått vaksine.
  Det var 32 tilfeller av alvorlig sykdom, og alle var i gruppen som ikke hadde fått vaksine, påpeker Pfizer.
  De påpeker at over 12.000 av deltakerne fikk vaksine for seks måneder siden og har blitt fulgt opp siden.

  Pfizer publiserte også resultater fra en studie i Sør-Afrika, som viser god effekt mot den sørafrikanske varianten av viruset.”

  Alle burde vel forstå at det Kjell sier ikke er sant. Her er det tale om FORELØPIGE forsøk. Det er blitt forsket på forsøkspersoner i SEKS måneder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *