Torben Søndergaard saksøker tidligere medlem av gruppen for ærekrenkelse

Tidligere elev hos Last Reformation, Paul Phillip May er blitt saksøkt av Torben Søndergaard for angivelige ærekrenkelser og bakvaskelse

“Forrige fredag søkte Torben en ærekrenkelse mot en av sine tidligere studenter, Paul Phillip May.Efeserne 5:11 kaller oss til å avsløre mørkets gjerninger, og det er den primære årsaken til denne rettslige handlingen. Torben ønsker ikke Paul May noe vondt. Klagen som ble sendt inn hevder at Paul May etter et personlig fall med Torben og et avslag på å underkaste seg pastoralt ansvar, ville hevne seg ved å publisere villedende og ærekrenkende uttalelser relatert til Torbens applikasjon ion for asyl, departementene hans og hans personlige oppførsel,” het det på Torben Søndergaards Facebooksiden tirsdag.

Paul May etablerte og driver for tiden fortsatt en nettside og sosiale mediekanal, som hver av dem kun er dedikert til å kontinuerlig spre falsk og ærekrenkende informasjon og videoer. I tillegg, etter informasjon og tro, hevder klagen at Paul May kommuniserte med det amerikanske Department of Homeland Security og kom med falske anklager.
Også, etter informasjon og tro, hevder klagen at Paul May har vært, og fortsetter, samarbeidet med europeiske statsborgere, og andre bosatt i utlandet, som han koordinerte med å komme med disse falske påstandene, og som også kan ha kommunisert ed ulike falske beskyldninger til amerikansk politi. (Å gi falsk informasjon til føderal Law Enforcement er en alvorlig føderal forbrytelse som kan resultere i opptil fem år i føderalt fengsel. 18 U.S.C. § 1001) Paul Phillip May har en historie med tvilsom oppførsel. En enkel internettbakgrunnskontroll av “Paul Phillip May” (@TAG /) produserer en omfattende rapport fra kriminalsaken som inkluderer å bli siktet for: Prowing Fiktious Informasjon to an Officer, Attaining Drivers License by Fraud, Underslag av Fi duciary, vise en annens førerkort som ditt eget, osv.
Med tanke på likhetene mellom denne påståtte tidligere adferden og aktivitetene som angivelig er i ærekrenkelsessøksmålet, mener vi at dette er passende å dele,” heter det på Torben Søndergards Facebook side. Paul Pilliph May er saksøkt blant annet for videoen under og for informasjon delt på Paul Mays nettside som er dedikert til å avsløre Torben Søndergaard.

https://www.youtube.com/watch?v=Zx8QdSXSy4A

2 tanker om “Torben Søndergaard saksøker tidligere medlem av gruppen for ærekrenkelse

Det er stengt for kommentarer.