Torben Søndergaard fortsatt i isolasjon i amerikansk fengsel -støttespillere har startet kronerulling til advokatomkostninger

Den danske predikanten og lederen for Last Reformation Torben Søndergaard sitter fortsatt i isolasjon i Bakers Detention Center i Florida, mistenkt for våpensmuling. Den danske predikantens støttespillere har satt i gang kronerulling for å finansiere advokathjelp til Søndergaard, melder Dagen. På Søndergaards facebookside er det lagt ut en ny oppdatering og støttespillere av Søndergaard maner til fortsatt bønn og kamp. Det er også opprettet en nettside på “Give-Send-Go” hvor folk kan donere penger til juridisk bistand til Torben.

Samtidig som støttespillere av Torben Søndergaard jobber for å få predikanten løslatt og nå samler inn penger til lederen for Last Reformation. Så langt har det foruten Søkelys kun vært Dagen som har omtalt fengslingen av Søndergaard. Verken Norge i Dag eller Vårt Land har publisert et ord om fengslingen av Søndergaard, mens Dagen publiserte storyen Dagen etter at Søkelys publiserte nyheten. Tilhengere og støttespillere av Torben tar nå i bruk sosiale medier for å skape blest om saken og samle inn penger til advokat og juridisk bistand. På nettsiden til “Give, Send Go” som er et kristent alternativ til “Go Fund Me” er det opprettet en kampanje for å samle inn penger til advokathjelp for Torben. Så langt er det kommet inn rett over 85 000 dollar mens målet er 250 000 amerikanske dollar. Innsamlingskampanjen kan du finne på denne nettsiden: https://www.givesendgo.com/TorbenDefenseFund

4 tanker om “Torben Søndergaard fortsatt i isolasjon i amerikansk fengsel -støttespillere har startet kronerulling til advokatomkostninger

 1. Jeg blir ikke overasket hvis det kommer frem noe folk ikke ante…
  Jeg håper ikke det, men den gale i forkynnelsen må han slutte med.

  3
  2
  • Jeg syntes ikke noe om virksomheten til Last Reformation.
   Det er mye feil lære i det de driver på med.
   Men dersom han sitter fengslet med falske anklager over seg, så er det jo en urett som blir begått.

 2. Lite sannsynlig at en mann sitter uskyldig i varetekt i et par uker, etter etterforskning av Homeland, og pågripelse av FBI.

 3. Har hørt han flere ganger og vært på hans weekend kick starts. Han forteller gjerne sin historie hvor han som ung mann stjal en sykkel når han trengte en og ble samboer med en dame.
  Etter en sterk Guds-opplevelse, ble han overbevist om at det var en gud og han forteller at hans hjerte ble helt forandret. Ingen mer sykkeltyverier og han kunne heller ikke være samboer uten å være gift.

  Når du blir kjent med Torben, så skjønner du lettere at han er gjennom ærlig. Alt han sier og hvordan han lever. Han eier vel heller stort sett ingen ting, (follow the money) men evangeliet er hele livet hans, de ti bud og alt som er godt og rent.

  Ikke en typisk kriminell, i det hele tatt, spør du meg. Bli heller kjent med han. Se hans mange videoer for eksempel Miracles in Poland, The Last Reformation: The life eller The Beginning eller søk på Youtube; 27-YEARS SPIRITUAL BIRTHDAY! og mange, mange andre videoer?

Det er stengt for kommentarer.