To palestinske terrorangrep avverget på Vestbredden -begge terroristene drept

Palestinsk taxi sjåfør forsøkte å kjøre ned fotgjengere og deretter knivstikke en terror-søndag-israelisraelsk sjåfør skutt og drept, palestinsk jente på 16 drept mens hun forsøkte å knivstikke israeler.  Bølgen av palestinsk terrorisme mot israelere fortsetter. Søndag ble en palestinsk terrorist skutt og drept da han i et terrorangrep først forsøkte å kjøre ned fotgjengere, og når han feilet gikk han ut av bilen og forsøkte å knivstikke en israelsk sjåfør. En 51 år gammel israeler fra Eliat ble lettere skadd i angrepet som ble stoppet da en sivil israeler skjøt og drepte terroristen. I et annet mislykket angrep ble en palestinsk jente som forsøkte å knivstikke en israelsk kvinne kjørt på og deretter skutt av israelske styrker. Lørdag kveld ble fire israelere skadd i et palestinsk terrorangrep nær Kiryat Gat og torsdag ble tre israelere drept i annet terrorangrep i Judea og Samaria.

 

Facebook Comments

1 tanke om “To palestinske terrorangrep avverget på Vestbredden -begge terroristene drept

 1. https://www.breakingisraelnews.com/54422/yehudah-glick-time-come-israel-stop-apologizing-temple-mount-jerusalem/

  “Yehudah Glick: The Time Has Come for Israel to Stop Apologizing Over the Temple Mount”

  Det er ikkje noko nytt. Israel må kjempa mot alle nasjonane rundt seg.

  Kortid snakka Gud fyrst om sin førstefødde son?
  Det finn me i 2 Mosebok 4,22.

  ” Då skal du seia til farao: Så seier Herren: ISRAEL ER SON MIN, den eldste av sønene mine. 23 Eg seier til deg: LAT SON MIN FARA, så han kan tena meg!”

  Hosea 11 fortel om denne hendinga.

  “Då Israel var ung, fekk eg han kjær,
  frå Egypt kalla eg son min.”

  Salme 2 er veldig avslørande.

  “Herren spottar dei.
  5 Så talar han til dei i sin vreide,
  med brennande harme skræmer han dei:
  6 «Det er eg som har SETT INN MIN KONGE
  på Sion, mitt heilage fjell.»
  7 Eg vil kunngjera det Herren har fastsett.
  Han sa til meg: «DU ER SOM MIN,
  eg har født deg i dag.
  8 Bed meg, så gjev eg deg folka til arv
  og heile jorda til eige.
  9 Du skal knusa dei med jernstav
  og slå dei sund som leirkar.»

  Esekiel 37 fortel om denne hendinga er Israel vert opphøga og David skal styra dei frå Guds heilage fjell.

  “Dei skal ikkje lenger vera to folk og ikkje meir vera delte i to kongerike. 23 Då skal dei ikkje gjera seg ureine meir med avgudane og all styggedomen og med alle ugjerningane sine. Eg vil berga dei frå alle stadene der dei levde i synd, og eg vil gjera dei reine. Dei skal vera mitt folk, og eg vil vera deira Gud.
  24 MIN TENAR DAVID skal vera konge over dei, og alle skal dei ha ein og same hyrdingen. Dei skal fylgja mine lover og ta vare på mine føreskrifter, så dei lever etter dei. 25 Så skal dei få bu i landet som eg gav min tenar Jakob, og som fedrane dykkar budde i. Både dei og borna og barneborna deira skal bu i det gjennom alle tider, og David, tenaren min, skal vera deira fyrste for alltid.” Esekiel 37

  http://www.26reasons.com/ISAIAH_53.pdf

  ” In Isaiah 52, the Gentile kings “shut their mouths” when they realize that they sinned by persecuting the Jews for their own benefit. They are the speaker in chapter 53.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *