To nye Pfizer-dødsfall og et dødsfall knyttet til Moderna-vaksinen siste uke

Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine (2020) C-beschnitten

De to mest brukte Covid-19 vaksinene i Norge fortsetter å ta liv. I den siste uken er det meldt om to dødsfall i forbindelse med Comirnaty sprøyta mens en person skal ha dødd av Spikevax fra Moderna i løpet av den siste uke. Det er også rapportert 141 tilfeller av alvorlige bivirkninger etter Corona-vaksinen. Det er legemiddelverkets egen bivirknings-rapport som forteller dette. “Tallene stiger for hver uke. Og de kommer ikke til å slutte å stige. Millioner med nordmenn går rundt med vaksinene i blodet. Mange dødsfall og bivirkninger er ikke undersøkt ennå. 3 nye dødsfall knyttes til vąksinene siste uke. Totalt 215 dødsfall nå. 141 nye alvorlige bivirkninger. Totalt 3081 alvorlige bivirkninger,” skriver Malvind Børresen i en oppdatering er et at legemiddelverkets bivirkningrapport ble offentlig torsdag.

Den 16 år gamle Giulia Lucenti bæres til graven etter at hun døde av vaksinen den 8 september. Også i Norge må pårørende etter vaksinedødsfall ta farvel med sine kjære

Andre kommenterer tallene slik: ” globalisme driver å utrydder oss. Den nye holocaust,” “Folkemordene fortsetter og “Mange flere… hjerneslag er virkelig på moten blandt vaksinerte..” og igjen “Ikke til å fatte!!! 😥😥😥” og “Begrenset levetid med vaksine..” er blant de kommentarene oppdateringen har høstet. Og Eirin Hagelund følger opp:” ja🥺 Så får man bare håpe at de som vet hva de har gjort, benytter den tiden de har igjen godt💓” Tom Arne Olsen: “Noen nevnte at de har hatt to dødsfall i familien rett etter hverandre hvor begge hadde en eksplosiv form for kreft. Begge var vaksinert med to sprøyter.” “Burde vel vært en sorgprosess på de som døde og på de som etterhvert kommer til å dø av denne vaxx. Er jo det på de som dør av terror osv. det er ille uansett ❤️🌹,” skriver Anne Grete Grønstad. Linn Viktoria Goksør: “Ja er det folkemord så er det folkemord. Samtidig som det er meldt om tre dødsfall tilknyttet vaksinen er det meldt om 13 skal ha dødd av eller med Corona-virus i kroppen. Flere av de Covid-døde skal ha vært fullvaksinerte. Samtidig fortsetter antall testede og falle og det samme gjør smittetallene. Jo færre testede, dersto lavere smittetall i VG og slik klarer man å opprettholde illusjonen av at vaksinene demper smitten.

Facebook Comments

4 tanker om “To nye Pfizer-dødsfall og et dødsfall knyttet til Moderna-vaksinen siste uke

 1. Folk blir syke av demonjuice. Ikke overraskende det. Dem som lytter til Den Hellige Ånd vil aldri ta denne demonjuice.
  Vi vet hva den inneholder og at det kan være død i hver eneste dråpe.

  • Hva skal de som driver misjonering og hjelpearbeid blant fattige ute i verden gjøre når det er krav om vaksinering? Skal de la være å dra og legge ned arbeidet? Man kan heller ikke besøke Israel uten å være fullvaksinert.
   Jeg bare spør.

  • Otis.
   De skal i hvert fall ikke ta demonjuice.
   Dersom det blir et krav at folk skal reise over landegrenser skal frasverge seg sin kristne tro. Skal de da frasverge seg troen på Jesus for å få lov til å drive hjelpearbeid og misjon?
   Gud har alltid en vei for dem som stoler på Ham.

  • Til Bjørn,

   er det slik at å ta alle vaksiner er å frasi seg sin kristne tro, eller gjelder det bare covid-vaksinene?

   Dersom det gjelder alle vaksiner, fra gulfeber og rabies til menigokokk, vil jeg anta at de fleste misjonærer allerede “har frasagt seg sin kristne tro”. Er det slik du tenker også?

   Dersom det bare gjelder covid-vaksinene må der finnes noe spesielt med dem. I Norge brukes i hovedsak to typer vaksine, men der er mange flere som har forskjellige ingredienser og som virker på forskjellige måter. Hva er i så fall fellesnevneren som gjør at alle disse gjør at man blir fratatt frelsen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *