Til ettertanke etter valget av Donald Trump -er kristne i ferd med å bli bedradd?

trump-666Mange har profeter at Donald Trump ville vinne valget, men selv demoner kan profetere Mange troende kristne har satt all sin lit til Donald Trump. At Hillary Clinton ikke var en god kandidat å stemme med all sin okkultisme, løgn og korrupsjon. Millioner av kristne har bedt, fastet og drevet åndelig krigføring for at Donald Trump skulle vinne. Nå som han har vunnet, tror kanskje mange kristne at dommen over USA er blitt utsatt eller avlyst, og at dette betyr nye nåde for USA. I en video publisert på Facebook den 9 november 2016 fremsetter Phillip Blair en alternativ tanke, nemlig at det kristne USA er blitt bedradd og at Donald Trump var “The New World orders” plan fra første stund. Kristne som nå roper seier og tror at Jesabels åndens grep over USA nå er historie, kan gå på en skuffelse

donald-trump-en-alternativ-tankeSelv om vi ikke skal dømme Donald Trump på forhånd, bør likevel ikke kristne glemme at vi som kristne først og fremst setter vår lit til Jesus Kristus og han korsfestet. Det faktum at Donald Trump nå har vunnet valget har gitt mange et håp om en ny og bedre kurs for Amerika, og derfor skal vi be for Donald Trump.  Men dog må vi alle likevel erkjenne at USA og amerikanerne befinner seg  like mye under Guds vrede i dag, som de gjorde dagen før Donald Trump ble valgt til ny president. Det hjelper intet å velge en ny president og tro at alt vil bli bra bare fordi vår kandidat vant. Mange er kanskje glade fordi Donald Trump vil føre en annerledes økonomisk politikk, men målt ut fra Guds hjerte betyr det null og niks. Valget den 8 november er ei heller et bevis på at “Jesabel-ånden” er brutt over USA, slik Jennifer LeClaire i sin spalte “Vaktmann på muren” tidligere i denne uken hevdet.  En ny president vil ikke kunne vende Guds vrede bort fra en nasjon som har overtrådt Guds bud og lov dersom det ikke finner sted en omvendelse til Gud.. Det er uretten som må bort!  Så lenge synd og uretten rår grunnen, vil Guds vrede vil forbli over nasjonen. Som troende kan vi ikke vente at Gud begynner å la sin velsignelse flomme over en nasjon så lenge det drepes ufødte barn, og sålenge man åpent hyller og aksepterer Sodomas synder og LGBT agendaen. Selv Chuck Pierce virker på villspor når han tror at valget av Donald Trump alene vil bety vekkelse. Før man lovpriser dette som det helt store, bør man nøye sjekke om fruktene som følger er gode og at det skapes en sann anger i nasjonen over synden.

Uten omvendelse vil Gud fremdeles være i mot nasjonen

Guds vrede vil forbli over USA fordi mennesker fremdeles holder fast på materialismen og mammon og dyrker han fremfor å krone Jesus Kristus som Herre og Frelser i livet. Sett av 12 minutter og lytt til hva Phillip Blair har å formidle i en kort tale lagt ut på Facebook. “Jeg regner ikke med å bli populær av dette, sier Blair om budskapet i sin video som foreløpig ikke er publisert på You Tube. I sitt budskap maner Blair kristne til å bruke sin åndelige dømmekraft. Hør hans korte tale her 

Også Marion The Vigilant Christian mener at Donald Trump er “utvalgt” av den nye verdensorden til å bli president. Selv om mange mennesker ser ut til å putte all sin tro til Donald Trump er det grunn til å slå fast dette: Som kristne har vi kun en vi setter vår lit til, nemlig Jesus Kristus… Så ta den denne kalddusjen som en mann

11 tanker om “Til ettertanke etter valget av Donald Trump -er kristne i ferd med å bli bedradd?

 1. Veldig viktig å bli påminnet dette. Jeg har tenkt samme tanker. Dette med Donald Trump og den vedlige evangelikale støtten til ham kan bety at kristne er lettlurte.
  Det hersker mange usikkerhetsmoment med Donald Trump og han er like mye endel av systemet og illuminati som Clinton er. Er kristne så naive at de virkelig tror at denne horebukken er Guds redskap?
  Når vi ser hvordan kristne også her har reagert når Donald Trump er blitt kritisert er det som om det er blitt rettet kritikk mot deres frelser.

  Jeg så hvordan denne Eva angrep en gammel mann i en annen sak og må riktig spørre: Er det Donald Trump som er din frelser eller Jesus Kristus?
  Det er lett å avsløre at Donald Trump er en con-artist som nå har lykkes med å bedra kristne
  https://www.youtube.com/watch?v=xDreLyC_FTQ

  • Det er vi enige Ansgar. Jeg var “for” Trump alene fordi han er et usikkerhetsmoment. Men jeg vil ikke tillegge Trump noen åndelig verdi. Det er ikke Jesabels ånd som vant frem, men frustrerte amerikanere stemte på en de håper vil være annerledes.
   Hva de får gjenstår å se

  • På vegne av Ansgar Braut vil jeg ta avstand fra at noen forbryter seg, ved å skrive under hans navn. Den ekte Braut blir opprørt og ille berørt av at noen gjør seg skyldig i så mange stavefeil og elendige formuleringer, i hans navn.

   Braut vurderer rettslige skritt mot denne personen.

   Dette til orientering.

   Etter fullmakt;
   Sagfører Viggo Skjold-Hansen

 2. Så langt ser det ut for at kristne i USA er blitt lurt. Trump er for sodomas synder på samme vis som Hillery jfr 60 min. Er allerede begynt å gå tilbake på løfter som ble gitt i valgkampen. Hillery er nå blitt et godt menneske? Etc….

  • Jeg har skrevet en sak om det West. Trump er ikke denne verdens lys, kristne må ha forventning til Jesus, og ikke til et menneske som sier hva han må for å vinne et valg.

 3. Veldig viktig å bli påminnet at norske kristne har mer enn nok med sin egen selvgodhet og dømmesyke.

 4. Tror ikke Donald Trump bidrar til å forandre så mye. Nå sier han i flere saker stikk imot det han tidligere har sagt. Pence derimot har jeg litt tro på.

 5. Den falske Ansgar Braut fører et språk med som likner veldig på JKC sitt…

  Nei, viktigst er følge Guds ord om å stene alle som bryter bud og regler.

 6. USA er i ferd med å gå under, uansett presidentvalg. Eneste som kan redde nasjonen, er en omvendelse lik den som ble beskrevet i Jonas bok, hvor Gud reddet en hel nasjon fordi de valgte å ydmyke seg.

  Jeg forstår hvorfor de kristne stemte på Trump, de hadde jo ikke så mange andre muligheter. Men USA er iblandet falsk og ekte kristendom, hvor jeg tror de falske er i flertall. 2017 kan bli et veldig spennende år.

  Ellers har jeg selv delt noen profetier, som bla. sier om ikke Kristi kropp ber som aldri før (dette var da i 2015), så vil ting skje, som gjør at Obama fortsetter å styre. Jeg har også lest en annen profeti (som virker ekte) som sier noe av det samme.

  Men kommer Trump i posisjon, så er det interessant å følge med veien videre. Jeg tror vi har meget, meget kort til før Jesu Gjenkomst står for døren. Vi trenger å fyre opp våre lamper, og fylle på en masse olje. Så vi kan være beredt, for å møte brugdommen

  • Enig Tore C. Det eneste som kan redde en nasjon er bønn til Gud om en sann vekkelse som fører mennesker på kne for Gud.
   Det trenges der og det trenges her.

Det er stengt for kommentarer.