Tidligere saksbehandler i Plan og bygningsetaten vil politianmelde blogger Jan Kåre Christensen for trakassering i løpet av uka

Som Søkelys omtalte sent torsdag kveld har en tidligere saksbehandler i Plan og Bygningsetaten i Oslo truet med å politianmelde blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen for trakassering. Dette etter at Christensen har lagt ut flere artikler på sin blogg der den tidligere saksbehandleren blir hengt ut med navn, bilder og lite flatterende tekst. Den tidligere saksbehandleren bekrefter nå overfor Søkelys at han vil anmelde Christensen i løpet av uka som kommer. Mannen er frustert over at etaten ikke verner sine ansatte mot gale folk de kan risikerere å møte som saksbehandlere. I følge den tidligere saksbehandleren stiller flere av hans tidligere kollegaer seg bak anmeldelsen

Den tidligere saksbehandleren i Plan og Bygningsetaten avviste å behandle Christensens søknad for denne muren da søknaden var mangelfull.

Det var 25 november at Christensen la ut et oppslag på egen blogg der den tidligere saksbehandleren blir omtalt på en lite flatterende måte med navn og bilde. Christensen har i flere blogginnlegg gått hardt ut mot flere navngitte ansatte i byggeetaten og to saksbehandlere ble politianmeldt av Christensen for trusler. Den forhenværende saksbehandleren som avslo å behandle en byggesøknad fra Christensen fordi den var mangelfull er nå i ny jobb. Onsdag første desember la mannen igjen flere kommentarer til Christensens blogginnlegg hvor han truet med å anmelde Christensen til politiet for trakassering. Søkelys sendte torsdag en henvendelse til den tidligere saksbehandleren som nå bekrefter at han vil anmelde Christensen: “Ja. Jeg har kommentert 4 ganger. Det ble 3 for mye, fordi jeg så litt seint at Jan Kåre Christensen måtte godkjenne. Jeg kommer til å politianmelde til uka. Jeg har også fått med meg flere tidligere kolleger på dette. I tillegg skal jeg prate med Aftenposten om PBE sin håndtering av slike saker, med søkelys på arbeidsmiljø. Etaten verner ikke om de ansatte, når de møter på gale mennesker,” skriver den tidligere saksbehandleren i sitt svar til Søkelys. Dermed retter også den forhenværende saksbehandleren pekefingeren på etaten som arbeidsgiver. Dermed kan Christensen, dersom han ikke fjerner blogginnlegget der den tidligere saksbehandleren er omtalt med navn og bilde, forvente en ny politianmeldelse mot seg.

Tekst: Kjell Andersen

 

5 tanker om “Tidligere saksbehandler i Plan og bygningsetaten vil politianmelde blogger Jan Kåre Christensen for trakassering i løpet av uka

 1. Fint at han vil anmelde, mannen er som en apekatt i sin væremåte.

  Hele PBE er en fullstendig sinnsyk etat som er giftige!

  Her er det onde imot det gode!

  Vi står for det gode og sanne, mens saksbehandler og etaten er tvers igjennom onde og ufyselig.

  Beveger seg på et lavmål!

  1
  2
  • Er det ikke på tide at du begynner å underordne deg myndighetene og avslutte din barnslige krig med myndighetene og de instanser som er satt til å avgjøre slike saker.
   Du burde slette alt du har skrevet om PBE og fjerne muren og bli en lovlydig borger fremfor å være trassig å gjenstridig.
   Slik du holder på så skader du deg selv og Guds rike.
   Du burde lære av Bibelens undervisning,

   4
   1
  • Disse menneske driver et renkespill imot oss.

   Det er allright å slå, bruke avbitertang, øks, fatte vedtak helt hinsides, skrike og gjøre hva de vil!

   Sperre veien, henge opp ulovlige skilt, forbanne meg, true meg!

   Tore Svenningsen, du er ond som disse menneskene med å skrive og mene det du gjør.

   Det er galskap det PBE holder på med, og jeg/vi kommer aldri til å etterkomme en millimeter av PBE rigide og meningsløse forslag!

   1
   3
 2. Jan Kåre; du har røket uklar med alle på din vei, mistet jobben, bøter, rettsaker mm. Kan det være lov å håpe at en vakker dag, blir det åpenbaret for deg at det er deg det er noe galt med?

  2
  1
  • Alt har en fiende gjort, Satan.

   Jeg har ny jobb, samme kona og bedre enn noen gang.

   Samtidig, det skrives kun om mine vanskeligheter, ikke det som jeg lykkes med.

   Kan det være at du feil regner noe her 😁😄😁😆👍🙏👍

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.