Tidligere nyhetsanker ved MSNBC krever dramatiske tiltak for å forhindre at Donald Trump blir president

Oppfordrer valgmennskollegiet til å stemme i mot folkeviljen Keith Olbermann, mangeårig nyhetsmann og tv-fjes i det liberale nyhetsmedia tar nå sterke ord i bruk for å beskrive situasjonen USA er kommet i etter at Donald Trump overraskende vant høstens valg. “Pågår det et russisk kupp i USA,” spør det tidligere nyhets ankeret i en video publisert på You Tube: “Vi er i krig med Russland, eller kanskje mer korrekt, vi har tapt en krig med Russland, men uten kamp på slagmarken. Vi er ikke lenger en suveren stat, vi er ikke lenger et demokrati eller et fritt folk, vi er ofre for et ublodig kupp,  i hvert fall så langt et ublodig kupp, regissert av Russland. Om fem uker vil, dersom ikke desperate mottiltak blir satt i verk, vil vi overgi makten til en mann som har tapt “popular vote” med mer enn Woodrow Wilson og Jimmy Carter,” slår Keith Olbermann fast i sitt dramatiske budskap for å vekke til live den liberale masse som har styrt USA i snart åtte år

“Dette er en mann som russerne ønsker skal styre landet for dem, og som russerne fikk til å styre landet for dem gjennom at russerne blandet seg inn i valget, noe som, dersom vi gjorde det, vil bli betraktet som krigshandling,” hevder det forhenværende nyhetsankeret som åpenbart har fått noe som kan minne om et mentalt sammenbrudd etter at Donald Trump vant valget. Keith Olbermann som blir beskrevet som en sportskommentator og politisk kommentator på Wikipedia har lang fartstid innenfor amerikansk massemedia. Han har vært ansatt i alt fra CNN via Fox News til senest MSNBC, og har i hele høst tatt i bruk krigsretorikk for å manipulerer amerikanske velgere til å stemme på Hillary Clinton. Den russiske maktovertakelsen gjennom Donald Trumps valgseier blir av de “ekspertene” han refererer til sammenlignet med angrepet på Pearl Harbor og det er ikke måte på hvor mange og uansvarlige ord dette forhenværende nyhetsankeret tar i bruk for å oppildne folk til sterke virkemidler for å hindre at Donald Trump blir president. Keith Olbermann viktigste våpen er den tvilsomme CIA rapporten som på basis av ikkenavngitte kilder hevder at Russland blandet seg inn i valget og slik gjorde at Hillary Clinton tapte. Det er ikke måte på hvor sterke ord og setninger det forhenværende nyhetsankeret tar i bruk for å beskrive sin forakt for den mannen det amerikanske folket har stemt frem til seier. I følge Olbermann skal den tidligere høyreorienterte kongressmannen Joe Walsh ha sagt at republikansk taushet er ensbetydende med forræderi, og det finnes knapt lenger grenser for hva enkelte figurer som ikke aksepterer at Donald Trump vant valget får seg til å si for å underminere den amerikanske folkeviljen.

Amerika står snart foran et viktig skifte av administrasjon, og Barack Obama og hans ugudelig og liberale medarbeidere skal snart forlate Det Hvite Hus og Donald Trump flytte inn. Det USA nå trenger er å samles om noe positivt og godt, og da er det uhyre uansvarlig at slike røster som Keith Olbermann nærmest direkte oppfordrer Barack Obama til å foreta grep for å forhindre at en rettmessig valgt kandidat kan overta. Det amerikanske folket har sagt sitt, og situasjonen i Amerika kan bli svært kaotisk dersom noen nå skal forsøke å frarøve Donald Trump det embedet han har vunnet med god margin. Det er også uansvarlig å oppfordre valgmannskollegiet til å stemme i mot det som er folkets vilje, slik dattera til den demokratiske “House speakeren Nancy Pelosi nå har satt i gang en kampanje for å presse frem. Håpet er at nok valgmenn i kollegiet skal droppe å følge folkets vilje å istedet gi seieren til Hillary Clinton. En innsider hevder nettopp at det er dette som er ferd med å skje, og dersom det lykkes, er Donald Trump ikke lenger USAs valgte president. Dersom det skulle skje står vi over en situasjon i USA vi aldri tidligere har sett, og det vil ikke være få patrioter som da kommer til å ta til våpen.

USA står nå foran et viktig maktskifte og stadig flere oppfordrer nå valgmannskollegiet til å gå i mot valgresultatet og i stedet se til at Hillary Clinton blir USA neste president. De siste dagers oppslag om at Russland skal ha hacket og blandet seg inn i det amerikanske valget har så langt ikke skapt sterke reaksjoner blant amerikanere flest, og dette har fått
enkelte spaltister til å spørre hvorfor ikke dette har skapt et ramaskrik blant velgerne, og kanhende svaret er så enkelt som at amerikanere flest ikke lenger fester lit til mainstream media eller info fra anonyme CIA kilder. Den politisk korrekte mainstream media besitter ikke akkurat mye tillit etter at man under årets valgkamp helt bevist drev desinformasjon og formidlet et ensidig bilde av virkeligheten. Igjen og igjen ble velgerne psyket ned med korrupte meningsmålinger som fortalte at Hillary ledet med 10-12 prosent og ekspertene på tv kappes om å snakke ned Donald Trump og hans sjanser til å vinne. Også det Hvite Hus og Obama administrasjonen er nå i full gang med å knytte Trump opp mot Russland, og dette vi nå ser skje er noe vi ikke tidligere har sett tidligere, og det hele er fullstendig uansvarlig av Obama administrasjonen som nå er med på å nøre opp under det grums vi har vært vitne til i etterkant av valget. Alle parter burde jobbe for å forene amerikanerne, i stedet ser vi stadig at liberale krefter prøver å gjøre splittelsen i folket stadig dypere. Ingen i den liberale leir ser ut til å reagere på innholdet i epostene som ble offentliggjort av Wikileaks som avslørte det interne skitne spillet i det demokratiske partiet.

Vi så igjen og igjen hvor ensidig mainstream media var når det gjaldt spørsmålet om hvem som vant tv debattene. Straks en debatt var over, valgte flesteparten av media å gjengi CNNs svært begrensende meningsmålinger som sa at Hillary vant, og dette baserte man på 432 spesielt utplukkede, og man overså de millioner som uttrykte det motsatte i online-polls på store nyhetssider. Mainstream medias dekning av valgkampen, også her hjemme var ensidig, lite objektiv og dermed også lite troverdig, og det er nettopp troverdighet som ser ut til å være mainstream medias store problem både i amerikanske medier men også i lokale mediehus her hjemme.  Stadig flere vender ryggen til mainstream media og grunnen blir stadig mer tydelig. Folk fester ikke lenger samme lit til de narrativ den politisk korrekte presse formidler og når disse nå angriper alternativ media for å være “fake news” er kanskje tiden inne for disse til å ta et nøyere titt i speilet.

 

 

2 tanker om “Tidligere nyhetsanker ved MSNBC krever dramatiske tiltak for å forhindre at Donald Trump blir president

  1. Dersom valgmannskollegiet skal stemme i pakt med folkeviljen, må de altså stemme med den som fikk nærmere 3 millioner flere stemmer enn Donald Trump.

    • Vi har en enda skjevere stemmeverdi her i Norge. F.eks en stemme i Finnmark teller 2,8 ganger mer enn en stemme i Oslo og Akershus. Hadde prinsippet om at en stemme er en stemme, hadde bl.a MDG hatt 5 stortingsrepresentanter og PDK en etter siste valg.
      Videre hadde Finnmark, på grunn av lavt folketall, ikke hatt noen stortingsrepresentanter (de har fire nå). Med andre ord hadde det ikke vært vits for finnmarkinger å stemme. Synes du det hadde vært mer rettferdig?

Det er stengt for kommentarer.