Prøver Obama administrasjonen og andre krefter å velte Donald Trump administrasjonen før han blir innsatt

At Donald Trump vant valget er et ubestridt faktum og omtellingen av stemmer i Wisconsin har faktisk økt Donald Trumps seier på bekostning av Hillary Clinton. I de siste dagene har massemedia både i USA og her hjemme referert til en CIA rapport som hevder at Russland og Vladimir Putin har blandet seg inn i valget og slik hjulpet Donald Trump til å vinne valget. Samtidig som dette gjentas og gjentas i amerikanske medier har datteren til den Nancy Pelosi som er speaker for det demokratiske partiet satt i gang en intens kampanje for å få valgmannskollegiet til å gå inn for Hillary Clinton i stedet for Donald Trump. Mektige krefter er nå involvert i det som mange tror er et forsøk på å sette til side valgresultatet.

Konspirasjonsteori eller en realitet? Jeg vet ikke, men noe er tydelig å se, nemlig forsøket på å velte Trump og da er alle midler tillatt. Først prøvde man å skremme velgerne med at en Donald Trump seier ville gi børskrakk, feil. Så prøvde man å så tvil om valgresultatet og satte i gang en omtelling i Wisconsin. Også det slo feil. Nå skylder man på russerne og hevder at Moskva manipulerte valget, og CIA hevder de har bevis på russisk involvering, og selv enkelte republikanere som John McCain som tapte for Obama er en del av hylekoret som foretrekker Hillary Clinton. CIA, den mest troverdige organisasjon i verden. Var 200 prosent sikker på at Saddam Hussein og Irak hadde masseødeleggelsesvåpen. Noe som senere viste seg å være usant. CIA som er en mester i desinformasjon sier nå at russerne er involvert, og republikanerne vil se på det og tar dette alvorlig. Må Donald Trump virkelig se at valgseieren blir stjålet og valgresultatet bli satt til side? Neppe, men mange i alternativ media tror og frykter at det er nettopp dette som skjer akkurat nå. Kan Glenda Jacksons profeti virkelig slå til? Jeg tviler, men drapet på JFK viser at USA er et land der alt kan skje…og kuppet i Tyrkia? Hvem stod bak?  Alt peker i en retning, nemlig Recep Erdogan.

Paul Watson er ikke redd for direkte tale, tydelig tale, når han konfronterer Hillary Clinton for hennes mange kriminelle handlinger i Irak og Syria. Sjekk ut

5 tanker om “Prøver Obama administrasjonen og andre krefter å velte Donald Trump administrasjonen før han blir innsatt

 1. Det har vært profetert så mange ting om Obama og hva han kan finne på. I løpet av noen få uker kommer svaret

 2. Kan det være at Gud lar alt dette vonde og all løgn vi hører om skje, fordi kristne i Amerika ikke har vendt om fra blant annet dette med skilsmisse og gjengifte der den første ektefellen fortsatt lever, og at de ikke har vendt om fra dette å drepe små barn i mors mage i aborter.

  Hvis ikke Herren bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves. Hvis ikke Herren VOKTER byen, våker vaktmannen forgjeves! Salme 127.

  Det er Gud som innsetter og avsetter alle styresmakter sier Ordet. Så uansett hvem som blir president eller ikke, så er det Gud som har innsatt den personen!

  Vår jobb er å be om visdom til styresmaktene. GUD DIN VILJE SKJE MED AMERIKA! Ikke min, men Din vilje skje!

  • Reidun:
   Bare så jeg ikke misforstår, og fordi jeg er tett på noen som er i denne situasjonen:
   Mener du at den ektefelle som blir forlatt, tidlig i livet, er bundet til å være alene, eller vente på ektefellen som har forlatt ham/henne, resten av livet?

 3. Den som skiller seg fra sin ektefelle, kan ikke gifte seg på nytt så lenge ektefellen er I live. Men dør ektefellen så kan man heller ikke gifte seg med hvem som helst. Fordi gifter man seg med noen som er skilt fra før så driver man hor så lenge den skiltes ektefeller lever, Hvis man skal gifte seg en gang til så må man gifte seg med den som ikke er bundet til noen I sitt tidligere liv. Jesus taler en del om dette I evangeliene og er tydelig på dette med å være ett I kjødet og ett I ånden.Dette er slik jeg har forstått dette

Det er stengt for kommentarer.