Tidligere CIA direktør: Anthony Blinken innvolvert i brev som hevdet at Hunter Bidens laptop-story var russisk desinformasjon

USAs nåværende utenriksminister Anthony Blinkens rolle i et brev som ble brukt for å “bevise” at historien om Hunter Bidens “laptop from hell” var russisk desinformasjon for å hjelpe Donald Trump under valget i 2020.  Det er tidligere CIA visedirektør Mike Morell som avslører dette i en forklaring under ed. De samme folka som stod bak plantingen av konspirasjonen om “Steele dossier” som ble forsøkt brukt for å ødelegge for Donald Trump, stod også bak cover up operasjonen for å stemple avsløringene om Hunter Bidens laptop som russisk desinformasjon. De folka som i dag styrer amerikansk politikk og har ført verden på randen av tredje verdenskrig manipulerte, løy og jukset seg til makten i USA. USAs nåværende utenriksminister var dypt involvert, men sannheten om hva som skjedde under 2020 valget begynner nå å sive ut. Og det store spørsmål er om mainstream media og de sosiale plattformene igjen vil legge lokk på saken.

Det bør komme en dag da demokratene blir stilt til ansvar, sier Alexander Mercouris i en samtale med Alex Cristoforou i The Duran. Demokratenes skitne spill blir mer og mer avslørt.