Ti kristne drept, deriblant tre barn og hundre bolighus satt i flammer av muslimske aktivister i Nigeria

Ti kristne, deriblant tre barn på 4,6 og 8 år ble drept da muslimske aktivister fra den muslimske Fulani-stammen gikk til angrep og stormet en kristen landsby i Plateau staten i Nigeria fredag. Mer enn ett hundre hjem ble satt i flammer i det målrettede muslimske angrepet på kristne. De muslimske aktivistene var kledd i svart, ropte Allahu Akbar da de gjennomførte sitt angrep. Uttrykket Allahu Akbar betyr “Alle er størst” og det er ikke tvil om at Allah er størst på vold og drap.

Angrepet mot landsbyen  Ta’agbe i Miango Distriktet skjedde omkring klokken 01 natt til fredag, melder International Christian Concern. “Jeg mistet mitt barnebarn for Jesu skyld, sa Sibi Gara fra sykesengen på et lokalt sykehus. “Jeg sov ute på gata,” fortalte en annen overlevende som mistet seks familiemedlemmer i angrepet. Angrepet har gjort at omkring 700 kristne har rømt fra området. De muslimske aktivstene fra Fulani-stammen forsøker å de kristne helt fra området sier lokale kristne til International Christian Concern. Det har vært en rekke muslimske angrep på kristne i den nordlige del av Nigeria . International Christian Concern har satt Nigeria som nummer en på landet hvor flest kristne blir forfulgt, drept og fordrevet fra sine hjem.

https://www.youtube.com/watch?v=mEN5fuGFDSY

 

Én tanke om “Ti kristne drept, deriblant tre barn og hundre bolighus satt i flammer av muslimske aktivister i Nigeria

  1. Shania Gabo – Jesus åpenbarte seg for henne i drømme

    Shania Gabo ble tilsendt en video. Hun begynte å se og det var en gruppe muslimer som satt og leste i Koranen. Foran dem sitter en figur i en orange…
    https://www.youtube.com/watch?

    v=jl5EuzQOpVg&t=20s&ab_channel=JesusorMuhammed

Det er stengt for kommentarer.