“The Power Of I Am”- Joel Osteen fortsetter å praktisere okkult ord-magi

Pastor Joel Osteen i Lakewood Church er en av USAs mest populære lykke og velstands-predikanter. Osteen som mest korrekt kan omtales som en “motivasjons-trener” er pr definisjon en falsk profet som proklamerer de samme løgnene som vi fant i Kenneth Hagin og Essek William Kenyon`s religiøse filosofi. Joel Osteen og en rekke andre kvasi-religiøse figurer lever alle i den villfarelsen at de tror at det er skapermakt i deres egne uttalte ord.

Ordmagi som vi finner både i New Age, i heksekunsten og hos okkult-inspirerte religiøse figurer som Joel Osteen tror nemlig på proklamasjonens makt. Disse tror at de på samme måte som når Gud skapte verden, at deres egne ord har skapermakt. Nettopp derfor kan religiøse figurer som Joel Osteen lire av seg følgende tøv på Facebook: “Don’t get in agreement with the negative. Go back to what your Creator said. God said He’s restoring health unto you. He said you will run and not be weary. He said weeping endures for a night, but joy is coming in the morning. What do you say about yourself? “I’m sick. I’m depressed.” No, say, “I’m healthy; I’m whole; I’m energetic; I’m free; I’m happy; I’m victorious.” If you’ll start saying what God says about you instead of what you feel, you’ll see things begin to turn around. Don’t go through life wearing these negative labels,” skriver den falske læreren som tror at ord forandrer omstendighetene. Løgnen som Joel Osteen presenterer er den samme løgn som har blitt forkynt av Norman Vincent Peale, og hos tradisjonelle okkultister som Elisabeth Claire Prophet i Summitt Lighthouse. “For disse religiøse er det repeterte ord å regne som magi fordi man innbiller seg at “Kraften”, åndeverdenen eller “Gud” vil oppfylle ordene man sier. Et slikt tankegods er verken bibelsk, kristent eller i tråd med evangelisk kristen teologi. Det er rett og slett forførende ånder og demoners lærdommer og er noe Guds barn vil vise fra seg. Apostelen Paulus advarte oss mot slike falske profeter og lærere i sitt første brev til Timoteus: “Men Ånden sier med tydelige ord at i de kommende tider skal nogen falle fra troen, idet de holder sig til forførende ånder og djevlers lærdommer.” (1.Tim 4,1)

https://www.youtube.com/watch?v=bIbxkaWBeYc

3 tanker om ““The Power Of I Am”- Joel Osteen fortsetter å praktisere okkult ord-magi

  1. Utrolig at følgerne hans ikke ser gjennom han og den tullete læren hans i en tid som denne. Vitner om at mennesker i slike grupper har mistet evnen til å tenke. Akkurat som i knutby.

    • Jeg forstår hvorfor en del mennesker biter på Joel Osteen og denne type religion. Jeg husker jeg var tilstede på et New Age møte i regi av Elisabeth Claire Prophet og Summitt Lighthouse i Oslo på 1980 tallet. Jeg kunne tydelig kjenne de åndelige kreftene som var i funksjon der. Det var ikke Guds Ånd men sterke sugerende demoniske krefter som forførte mennesker.
      Ideologien til slike som Joel Osteen er basert på samme filosofi og ånd. For mennesker uten kunnskap og visdom I Guds Ord -virker slikt som en magnet -og derfor trekker Osteen skarer av mennesker. Har hørt litt på Osteen og det gir meg nøyaktig den samme åndelige følelsen jeg fikk da jeg var tilstede i møtet med Elisabeth Claire Prophet og hennes disipler. Det Norge og Amerika trenger, er forkynnere som våger å forkynne Guds Ord, selv om man aldri blir hip eller populær av å stå for Jesu Kristi lære. Ordet om hans lidelse og død på korset, for våre synders skyld, er dårskap for verden -og derfor velger Osteen og hans likesinnede å forkynne menneskeskapte og dels okkult tankegods som ordmagi og tankegods vi finner i kvasi-kristen-New Age religiøsitet.

Det er stengt for kommentarer.