Terrorgruppen Hamas oppfordrer til selvmordsaksjoner mot israelere

hamas-for-fredHamas ledere villige til å kjempe mot Israel til siste palestinske blodsdråpe for deretter å be om vestlig media-sympati

Den palestinske terrorgruppen Hamas som har en sterk sympatisør i den norske legen Mads Gilbert ønsker nå å eskalere situasjonen ytterligere. I en uttalelse fra den terrorgruppen oppfordres militante palestinere på Vestbredden å iverksette bombe-terror mot israelere for mer effektivt å drepe. I følge israelske sikkerhetskilder skal Hamas ha gitt instrukser til sine medlemmer og støttespillere på den Fatah kontrollerte Vestbredden, -om å utføre selvmordsangrep i mot israelere på Vestbredden og i Jerusalem, melder israelske medier mandag

Den palestinske terror-militsen som øver full kontroll på Gaza stripen har ingen ønsker om
obama-devil-hornat konflikten mellom Israel og palestinerne skal tones ned. Mens Barack Obama før helgen oppfordret partene til å dempe konflikten og gav både Netanyahu og Mahmoud Abbas delt skyld for de siste ukers terror, som ble utløst av president Mahmoud Abbas tale der han kansellerte Oslo avtalen. I ukene etter har palestinske terrorister gjennomført en rekke terrorangrep mot Israel og nå søker Hamas å skru opp konflikten ytterligere noen hakk. Instruksene om å skru opp nivået ble gitt til Hamas militante i Hebron og Nablus området, som lettere kan nå Jerusalem og det er grunn til å anta at Hamas vil forsøke seg på slike angrep når de operativt er klare for det. Palestinske sikkerhetsmyndigheter skal ha fortalt Ynet at de palestinske sikkerhetsstyrkene skal ha arrestert flere Hamas aktivister i Hebron og funnet penger og eksplosiver som var i deres besittelse. Terrorcellen som ble avslørt hadde minst 6 medlemmer som under avhør skal ha fortalt at de planla å gjennomføre selvmordsangrep. På søndag uttalte Hamas leder Mahmoud al-Zahar at det var nødvendig å snu den nåværende folkelige intifada inn til en væpnet en. I følge terrorlederen er det israelske samfunnet nå tungt bevæpnet, både politiet, soldatene og nybyggere og derfor må den pågående intifada også være væpnet.

fatah-lederI Media kontrollert av Hamas har organisasjonen nå begynt å oppfordre terrorister til å bytte ut knivangrep med terroraksjoner fra kjøretøy. Fatah leder Jibril Rajoub (foto Wikipedia) kalte nylig knivangrepene for heltemodige og terroristlederen som er en del av “det moderate” Fatah uttalte til palestinsk tv at han var “stolt av knivangrepene og han gratulerte de som har begått dem.” I følge Fatah-lederens iskalde analyser er den palestinske terrororganisasjonen i stad til å begå større angrep, men siden verden liker når busser eksploderer i Tel Aviv er det bedre å unngå dem. Disse terroristene som Norge støtter finansielt gjennom blant annet giverlandsgruppen er iskaldt beregnet i hva de sier) og ønsker ikke å si for mye offentlig som kan true pengestrømmen fra Europa til disse blodtørstige terroristene som slett ikke søker fred med Israel.

Naftali Bennett: Israel i frontlinjen mot terror

Israel har helt siden statens fødsel i 1948 måtte kjempe for sin overlevelse og har kjempet fremst i krigen mot terror. Israel har kjempet tidligere, kjemper nå og vil også overvinne denne bølgen av terror,” sier Israels utdanningsminister og leder for partiet “Jødiske hjem” i en uttalelse om de siste ukers terror mot nasjonen.