Terror mot fiender av Allah: Britisk Imam siterte koranen som oppfordrer muslimer til å terrorisere Allahs fiender

imamI et intervju på Russia Today siterte den London-baserte Imamen Anjem Choudary fra Koranen og erkjente at terrorisme er en del av islams tro

Den britiske imamen ble under et intervju angående halshuggingen av de to amerikanske journalistene stil spørsmål om hvorvidt enkeltindivider kan holdes ansvarlige for hva en nasjon kollektivt har begått. “Du sa nylig på CNN at halshuggingen av journalist James Foley i realiteten var et forsøk fra den islamsk stat på å terrorisere deres fiender, som i dette tilfellet er USA,” siterte Oksana Boyko som stod for intervjuet i den russiske tv kanalen.

-Jeg lurer på om noe slikt kan bli rettferdiggjort av Sharia lovene? Kan man virkelig holde enkeltindivider ansvarlig for handlinger begått av en hel gruppe (i dette tilfelle av isis-killsdem amerikanske staten) “Er dette legalt i Islam?” spør RTs journalist. “Vel, som du vet, som en lærer i Sharia lover, ønsker jeg å si til det russiske folk, både muslimer og ikke muslimer, at enhver handling begått av muslimer må være basert på Koranen, Allahs ord, -og på undervisningen av hans budbringer Muhammed, som er den siste budbringer til menneskeheten. Den britiske imamen pekte deretter på en tekst i Koranen som avdekker at terrorisme er en del av islamsk religion. “Jeg vil først be folk om å vurdere å anta islam, men de som allerede er muslimer vet at Allah gjennom Koranen sier -fakta er, dersom du ser i kapittel 8 vers 60, så står det: “Forbered deres krigs-hester så mye dere kan for å terrorisere deres fiender,” sier han videre. “Så å terrorisere fienden er faktisk en del av islam. Dette er noe vi må etterfølge og forstå når det gjelder islamsk rettsvitenskap og tenkning.

Sivile eksisterer ikke i islamsk tenkning

Choudary som også er advokat foreleser i Sharia lover, legger til at muslimer ikke
differensierer mellom sivile og militære styrker når de gjennomfører sine angrep fordi det er de sivile som bestemmer hvem som skal være deres ledere. “Det er de sivile som koranengjennom valg sender folk til makten, og det er folk som Obama og andre som er stemt inn i posisjoner som sender sine tropper til muslimske land,” sa han videre, “Det er folk som journalister som anses for å være den høyre hånd til propaganda apparatet til Obama administrasjonen.” Anjem Choudary skal også ha uttrykt støte til 11 september angrepene på USA og han har tidligere karakterisert de som stod bak angrepene som “fantastiske martyrer”  Choudary er en tidligere leder for den islamistiske gruppen Al-Muhajiroun som er forbudt i Storbritannia. To av hans tidligere medlemmer skal antatt ha vært involvert i halshuggingen av en britisk soldat i fjor som sjokkerte mange da det skjedde i dagslys på åpen gate i London.

https://www.youtube.com/watch?v=YALvN1IW16c

Den britiske imamen har opptrådt på en rekke talkshow på tv både i Amerika og utenlands inklusiv CNNs “Reliable Sources med Brian Stelter. “Rett ut sagt, det er fullstendig patetisk og absurd at du ber meg som muslim å fordømme drap på et individ mens tusenvis av muslimer blir slaktet som du ikke kjenner navnet til,” sa den britiske imamen.Under et intervju med Fox’s Sean Hannity i forrige måned innrømmet Choudary at islams egentlige mål er å opprette en global islamsk  stat. -Dere har ikke noe valg,” sa han videre: “Det kommer til dere i Amerika også.”

Video av hele programmet fra Russia Today

https://www.youtube.com/watch?v=WNSbkWVSDpM

 

 

Én tanke om “Terror mot fiender av Allah: Britisk Imam siterte koranen som oppfordrer muslimer til å terrorisere Allahs fiender

  1. Det som er langt mer interessant er motivene til de som krever at islamsk kultur skal blandes inn i vestlig kultur. Islams historie er godt kjent. Jihad er en av de viktigste årsakene til at islam har spredd seg rundt på jorden. Dette må selvsagt de politikerne som heier på islam vite. Så hva kan vi vente oss tro?

    Problemet er egentlig ikke islam, men de politikerne folk stemmer på. Og de samme politikerne har gjort det praktisk talt umulig å etablere alternative demokratiske politiske alternativer. Og politisk loyale medier gjør resten av jobben med å sabotere alle nye forsøk på å etablere demokratisk politikk. Dvs. politikere som skal representere folks ønsker og ikke omvendt.

    Den absolutt siste demokratiske mekanismen folk har igjen er å ikke stemme. På den måten kan de vise at de ikke har noen alternativer.

Det er stengt for kommentarer.