Terrence K. Williams reagerer på eventuell arrestasjon av Donald Trump

Ingen av Jeffrey Epsteins venner og gjester på Lolita-expressen er arrestert.

Ingen av kjendisgjestene på Jeffrey Epstein Lolita-express er blitt arrestert. Ingen av de høybårne herrer som kunne utfolde sine urene lyster på Epsteins sex-øy er pågrepet. Ei heller er den korrupte Hunter Biden arrestert eller hans kriminelle far. Men Donald Trump skal tas: Under Joe Biden og Demokratene er USA blitt en bananrepublikk, en røverstat hvor korrupsjonen råder. “Ikke rør Donald Trump. Ikke putt de skitne håndhjernene på min president,” sier Terrence K Williams i et klipp lagt ut på Twitter.

14 tanker om “Terrence K. Williams reagerer på eventuell arrestasjon av Donald Trump

 1. Artig at du nevner Epstein og lolita express. Trump fløy med lolita express MINST 7 ganger og var flittig gjest på øya til Epstein.

  Det finnes endog et videoklipp fra hjemme hos Epstein hvor Trump er på besøk og skryter av Epsteins forhold til unge kvinner.

  3
  3
  • De burde tiltale Trump for det selvfølgelig.
   Og pågripe resten av Demokratene, kjendissene og globalistene som har vært på øya sammen med Epstein.
   Det vil bli folksomt i arresten!
   Men vi skjønner de våger ikke legge seg ut med disse.
   Trump er et bedre egnet offer.
   Han er jo forhatt av msm og de liberale likevel.

  • Men ikke republikanerne?

   Og nøyaktig hva tenker du at du automatisk er skyldig i hvis du har sittet på med flyet, eller vært på besøk hos han?

   Kronprinsesse Mette Marit har jo også hatt kontakt med Epstein, uten at jeg husker om hun har vært på øya hans, eller på lolita express. Hva tenker du hun er skyldig i?

   Og joda, jeg vet hva Epstein og mange av hans bekjente drev med. Men det gjør ikke alle som satt på med lolita express, eller besøkte boligen hans automatisk var skyldige i det samme.

   3
   1
  • Du lyver !!!og du som skal forestille å være gudfryktig, hykleri og løgn er dessverre det som dominerer i norsk såkalt kristne menigheter i dag.

   3
   3
  • Til roperid: Trump har aldri vært på lolita Island det er dokumentert, du roperid er i godt selskap med andre falsk kristne som figurerer på søkelys.com dere farer med løgn , den norske kirke er i likhet med de fleste menigheter i dag anti krist.

   3
   3
  • Insignia:

   Det finnes ingen lolita Island. Epstein hadde et fly som het Lolita express, dette flyet er det godt dokumentert at han har flydd med minst 7 ganger.

   Trump har også utallige ganger vært gjest hjemme hos Epstein på øya der han bor. Dette er også veldig godt dokumentert. Det finnes også video av det og Trump har både bekreftet og aldri benektet dette.

   Å benekte det ville jo vært absurd.

   Så hvorvhar du egentlig påstandene dine fra?

   Alt jeg har sagt er ubestridte fakta, som selv ikke Trump har bestridt.

   Sjekk det ut selv om du Er i tvil. Eller mener du Trump lyver om at han har vært der og at videoene er falske?

   3
   1
  • Insignia
   Roperid gjentar bare løgnene til msm.
   Det er ingen bevis for at Trump har deltatt i orgier på lolita expressen.
   Trump hatet vil råde uansett hva som sies.
   Den falske kristenhet er forført.
   Vi så jo hvordan store deler av norske kristenledere uttrykte støtte til Clinton -og de samme ledere later som om de er i mot abort.

   0
   4
  • Insignia:

   Jeg har aldr påstått at Trump har deltatt i orgier 🤷‍♂️

   I originalinnlegget til Søkelys ble det vist til de som har sittet på med Lolita express og at de ikke er blitt rettsforfulgt.

   Da sier jeg at dette har Trump gjort minst syv ganger og har vært på besøk hjemme hos Epstein på øya der han bodde utallige ganger.

   I originalinnlegget til Søkelys sin redaktør antydes det at alle som har sittet på med flyet er skyldige i noe. Dette er ikke min påstand, tvertimot sier jeg at det å sitte på med flyet, eller være gjest på øya i seg selv ikke beviser at de som har gjort det har gjort noe galt.

   Helt rett som du sier så kan det ikke bevises at de har deltatt i ulovligheter fordi de har vært gjest på lolita express eller øya hans.

   Hva av det jeg sier er feil?

   1
   1
  • Forøvrig, hvis jeg var USA’sk statsborger ville jeg hverken stemt på Biden, Clinton eller Trump.

   2
   0
 2. Trump får mer hensynsfull behandling enn absolutt alle andre i USA. Han tilhører den mest ekstremistiske makteliten i verden. Selv kristennasjonalistene innrømmer det.

  Som Trump selv uttallige ganger har påpekt i ulike varianter: han foretrekker sin egen bok (som han selvsagt verken har skrevet eller lest) foran Bibelen, han kan klå hvem som helst i skrittet, og han kan til og med drepe en mann på åpen gate uten å miste tilhengere.

  Trump er absolutt hevet over loven. Enhver annen politiker eller forretningsmann ville aldri i livet sluppet så lett unna skandaler og hårreisende moral. Massemediene behandler ham som en pengemaskin, politikere og administrasjon er livredde, og Trumps forelskede fans godtar hans mange tusen beviselige løgner og hans krigsrop om storming av demokratiet og sannheten.

  Ja, ja.

  2
  2
 3. Du lyver !!!og du som skal forestille å være gudfryktig, hykleri og løgn er dessverre det som dominerer i norsk såkalt kristne menigheter i dag.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.