Teller ned til krig i Øst -tror krigen begynner innen 14 dager

“Nedtellingen til Russland-Ukraina konflikten har begynt. Russland skal i følge rapporter ha begynt å delvis evakuere sin ambassade i Ukraina og tre konsulat i landet. På samme tid har International Center for Strategic Intelligence (ICSI) sendt ut rødt farevarsel for indeksen som måler militær aktivitet. “Kode rødt betyr at faren for en større krise og konflikt er nært forestående.” Kilder i det amerikanske militæret sier også at det vurderes løpende om man skal heve den militære beredskapen fra DefCon 3 til DefCon 2 som var gjeldende under Cubakrisen og i forkant av det amerikanske angrepet på Irak. DefCon 2 betyr at de væpnede styrker må være rede til å bli utplassert eller klare til kamp på mindre enn seks timer. Dagens nivå for det amerikanske forsvaret skal være DefCon 3 som betyr at flyvåpenet må være klare til å mobilsere på 15 minutter og forsvarsgrenene ellers har økt beredskap utover det normale

Det er nå stor fare for at krise og konflikt kan bryte ut når som helst og når International Center for Strategic Intelligence (ICSI) har valgt å ta i bruk rødt farevarsel på indeksen over militær aktivitet, er det noe som kan indikerere at vi om kort tid kan stå foran en større militær konflikt i Europa. Dette fakta er også bekreftet av talsmann for den britiske forsvarskomiteen. I følge informasjons som International Center for Strategic Intelligence (ICSI) så er kollapsen i samtalene mellom USA og Russland et dårlig signal og man antyder at en fullskala krig i Ukraina kan komme i løpet av de neste to ukene.

ICSI analyzes open source data and information (OSINT) while using a hazard imaging system in colors: green, yellow, orange, red and black. Now he put the risk of military involvement in the “red”, considering that the situation is very critical. The next step is war.

7 tanker om “Teller ned til krig i Øst -tror krigen begynner innen 14 dager

 1. Måtte dette militære djevelskapet som truer Jehovahs geniale skaperverk snarest møtes ved tidenes ende, slik at Guds profeti endelig skal trå i kraft:

  “DA SKAL GUD ØDELEGGE DE SOM ØDELEGGER JORDEN!”

 2. Ja, strid må komme. Vi vet bare ikke omfanget av det. Muligens kan det starte som en liten strid, for så å spre seg. Men om det kommer innen 14 dager vet jeg ikke.

  En av mine forbedere, så ett syn hvor russiske soldater marsjerte nedover. Nord-Norge en plass. Det var på vinteren, ettersom han så snø.

  Synden i Europa er stor – Pride feiringene er også en av grunnene til at samfunnet har vært stengt og motarbeidet av myndighetene i snart 2 år. Vi sår og høster. Anbefaller alle å studere Profetene i GT. Gud har ikke forandret seg, Han følger sitt Ord, som teks. da han ødela Sodoma.

  Personlig tror jeg Gud vil bruke Putin, som ett domsredskap, akkurat som Gud brukte Nebukadnesar som sin tjener . Krig er kanskje det eneste som vekker sovende nordmenn, så de begynner å tenke på de evige verdiene. Det var det Herren talte til meg for flere år siden, ellers bare sover de seg ned til Dødsriket og evig fortapelse.

 3. Hvem er best og verst av disse statslederne? Hvis man prøver å tenke litt klart her, hvem vil sette demokratiske rettigheter til side og utøve tvang og makt overfor befolkningen i disse tider? Putin? Nei. Hvem blir møtt med voldelige politistyrker hvis de protesterer? Folket i Australia, Canada, Tyskland, Frankrike, Østerrike….Presidenten i Frankrike “vil plage de uvaksinerte helt til de gir etter.” Hvem sier slikt? En gal mann!
  Jeg leser at Putin ønsker at vaksinasjon skal være frivillig!
  Det er meg bekjent trosfrihet i Russland. Men samfunnet der er ikke så bedervet av Pride-ideologien. Det er sannelig ikke lett å være bibeltro i vestlige land i dag. Da blir man hetset og opplever forfølgelse! Og for ikke å snakke om de uvaksinerte!
  Det hevdes at Putin “fjerner” folk som er uenige med ham. Hva med Vesten? Har man en annen mening enn “det politisk korrekte” blir man kneblet ned. Fortiet. Klimahysteriet har ikke begynt i Russland.
  Så hva er best eller verst?
  Bare noen tanker…

  • Vil bare nevne at jeg setter pris på å lese om tankene du har. Mye interessant.

   Jeg har noe om Putin jeg aldri deler.
   Så HAN følger jeg med. Han vil overaske mange tror jeg.

Det er stengt for kommentarer.