Teleevangelist Kenneth Copeland gav håp og trøst til Corona-redde troende og krevde en umiddelbar vaksine

Kenneth Copeland som er av mange Guder innenfor “Word Of Faith” bevegelsen er en av USAs mest velstående predikanter. I mange tiår har Copeland vært blandt dem som mest effektivt har plyndret Guds hjord for penger -og denne karismatiske Kristuskremmeren har så effektivt plyndret hjorden at han har tre private jetfly. Copeland er faktisk så høyt hevet over alle oss andre at han av redsel for demoner ikke tør ta i bruk rutefly når han skal farte USA rundt på jakt etter mer kollekt. Men den 29 mars 2020 kom Kenneth Copeland med trøst og håp til alle som fryktet for Corona. “Den 29 mars 2020 er Corona-pandemien formelt over,” proklamerte Copeland da.

Bymåga Gunda fra Kristiansand følger daglig bybildet i Kristiansand og kan med egne øyne se at Corona-pandemien fremdeles preger og skremmer befolkningen, dette på tross av Kenneth Copelands proklamasjon i mars i fjor

Nå, et år senere pågår nedstegningsleken og gjenåpningsleken i både Europa, USA og Sør-Amerika. Statsledere gjenåpner og stenger ned landene igjen etter eget forgodtbefinnende og sist ute var Frankrike som stenger ytterligere ned. Nye mutasjoner av viruset skaper frykt og gir regjeringer og myndigheter nye grunner til å stenge ned. Corona-viruset og fryktpandemien var slett ikke over 29 mars 2020, og nå, litt over et år senere kan “bymåga” Gunda fra Kristiansand fra sin faste plass konstatere at selv i vesle Norge, i Kristiansand, -et sted hvor Kenneth Copeland aldri har tatt sine jetfly for å besøke -er sterkt preget av pandemien som var slutt 29 mars 2020.

Én tanke om “Teleevangelist Kenneth Copeland gav håp og trøst til Corona-redde troende og krevde en umiddelbar vaksine

  1. Kunne ikke han SELV helbredet de, han som hevder seg selv å være en Gud?

Det er stengt for kommentarer.