Tele-evangelist Kenneth Copeland reagerer på nyheten om at media har utpekt Joe Biden som president

Mens norske medier anført av TV2, NRK og VG samt folk flest og andre kanarifugler som har fått sin utdannelse i livets harde skole bruker all sin tid på å lovprise Joe Biden som USAs neste president, reagerte Kenneth Copeland på en litt annen måte..

“Han som troner i himmelen, ler, Herren spotter dem.” (Sal 2,4) Kanskje Kenneth Copeland for en gang skyld her ler sammen med Herren?

11 tanker om “Tele-evangelist Kenneth Copeland reagerer på nyheten om at media har utpekt Joe Biden som president

 1. Veldig mye indikerer omfattende valgfusk. Og det er veldig sannsynlig at republikanerne var forberedt på dette. Da er det veldig sannsynlig at de har tatt noen forhåndsregler for å kunne avsløre det.

  Hvis rettsystemet bare ignorerer åpenbar sannsynlighet for valgfusk så er ikke USA lenger et demokrati.

  Og da kan det bli borgerkrig. For da er veien til ettpartistat veldig kort.

  • Vi kan le av av Biden slik Kenneth Copeland gjør.

   Men hvis Gud innsatte Trump, er sannsynligheten stor for at Gud også avsatte ham. Gud har en plan. Eller det Satan som leder an i åndskampen og står bak en falsk profet? Om dette krangler teologer og profeter.

   Trump hater å tape. Trump godtar heller ikke demokratiske samfunnsordninger og kolleger fra den økonomiske og politiske eliten som ikke er enig med ham. Trump elsker imidlertid pengene og makten realityshowet og presidentskapet har skaffet ham. Det er derfor lett å forstå at en slik president med alle midler vil omdefinere valgnederlaget. Trump kan ikke akseptere tapet og sprer derfor egne løgner om resultatet. Han forsøker å innbille tilhengerne at seieren på ulovlig vis ble frarøvet ham. Trump anser seg alltid som den moralske vinneren, ufeilbarlig og ydmyk.

   Selvsagt skjer det uregelmessigheter i et valg med 150 000 000 avgitte enkeltstemmer, selv når valget foregår innenfor rammene av demokratisk kontroll.

   Men hvorfor godtar Trump stemmene som gir republikansk flertall i kongressen, men ikke de samme stemmene som samtidig gir demokratisk president? Stemmene skal være avgitt på samme stemmesedler.

   Og igjen: Når vil Melania frigjøre seg fra ekteskapet? Hun og Trumps familie er med i våre bønner. De trenger Guds hjelp.

   1
   1
  • Kenneth er et ideal. Jeg vil også ha mange penger og eget jetfly. Og tilgang på vakre kvinner.

   Forstår at Gud hjelper dem som er trofaste og lydige. Slik Trump belønner alle som underkaster seg, adlyder og tilber.

   Kenneth og Donald og Jesus. Våre forbilder i evigheten. Amen.

   1
   3
 2. Jeg ser det at denne nettsiden har blitt et nitrist sted, Jeg forstår ikke at dere som er kristne fortsetter å drive med unyttige diskusjoner som bare fører til strid. Dette er ikke noe annet en JV i mange forkledninger.

  Slutt å krige mot hverandre.

  Mvh RJ

  2
  3
  • Dette er åndskamp. Satans tilhengere bruker ytringsfriheten til å spre sin løgn og vantro der de kan.
   Dette er en åndelig kamp. Når vi ser hvor mange som hater Donald Trump -så forstår vi at dette er åndelig kamp som skjer.
   Trump er valgt ut av Gud til verdens mektigste posisjon, og Trump ærer Gud og erkjenner Jesus som boss.
   Verdens barn hatet Jesus og verdens barn vil hate Trump fordi Herren har satt sitt segl på Trump. Dette vet Satan og de onde åndene og derfor hisser alle de som har djevelen til far seg opp mot Herrens utvalgte tjener. Det er et irrasjonelt hat-siden Trump ikke har gjort dem noe. Bare dette alene burde vise en åndelig oppadgående person hva dette dreier seg om.

   1
   1
  • Ja, Gud valgte Trump, for Gud har en plan og den blir gjennomført selv om hele kloden er i mot det. Hva Hans plan for tidsaldrenes ende er, vet vi ikke. Men Han avslører mye for den som studerer Guds Ord.

   Gud satte inn Trump for en tid, det tidsrommet som Trump fikk virke i kan være slutt, men på grunn av mye juks, så vil Gud la ham fortsette, hvis ikke Trumps virketid er omme ennå.

   Forbandet er den som setter sin lit til mennesker, sier Guds Ord.

   Derfor skal vi vokte oss vel og være forsiktig med å dyrke Trumpen, han er en lunefull kar, som ikke har omvendt seg ennå.

   Et av Trumps store problem er at han er så stolt. Og Gud står de stolte imot, derfor vil Trump falle, før eller senere. Kanskje er fallet nå, hvem vet.

   Personlig liker jeg ikke Trump, men man skal ikke dømme etter det man liker eller ikke, derfor handler det om hva Trump gjør. Og han har gjort en del bra og rettferdige ting, det setter jeg stor pris på. Det er ikke det Trump sier vi skal dømme ham etter, men det han faktisk gjør.

   Så den andre biten, det å kalle andre debattanter for satans tilhengere er ikke noe bra «sjekketriks», det kan selvfølgelig være riktig.

   Men man skriver ikke slike ting til sine medmennesker. Hvor mange mennesker tror du at du kan føre til Jesus, ved å omtale andre mennesker slik? Selv om andre mennesker bruker rått snakk så skal ikke du gjøre det.

   Mvh RJ

 3. Ingenting tyder på valgjuks. Er enig med RJ, som sier at søkelys har blitt et nitrist sted. Kenneth Copeland, velstandsprofeten med fly til halv milliard, og egen privat flyplass, er tydelig besatt av demoner.
  Kjell Andersen som før ble regnet som en hedersmann, som talte de svakes sak, som sa han tok kraftig avstand fra FRP, har snudd 180 grader, og forfekter nå ondskap, Trump, Copeland, Paula Whyte, rå kapitalisme, spott av fattige, handikappede og fargede.
  Det amerikanske valget er avgjort. Lederen for den føderale valgorganisasjonen uttaler at det ikke er tegn til juks.
  Vi andre har sett en president som lyver hele dagen, som spotter, banner, mobber og kun har hatt en agenda:seg selv og hans store ego.
  President Bush ringte i går og gratulerte både Biden og Harris med seieren.

  NOK ER NOK, Kjell?‍♂️

  2
  2
  • Nå begynte jeg å digge Kenneth Copeland.
   Han har da rett i noe og vi skal nok se at Gud kommer til å velsigne Copelands liv og virksomhet.
   Gud gjør de ondes planer til intet,

 4. Media har utpekt? Det handler om å klare å telle til 270, Einstein?‍♂️

  1
  1
  • Han er ikke valgt, media har utpekt ham før valget er avgjort.
   Enkelte medier gjorde det samme i 2000, de gav seieren til Al Gore, men etter 47 dager ble det klart at Bush hadde vunnet valget.
   Det er ikke media som avgjør hvem som blir president.
   Det er velgerne og valgmannsstemmene.
   Når jukset er avslørt og alle falske stemmesedler er forkastet av høyesterett, vil Trump bli den som skal fremsi presidenteden i januar -:)

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.