Taust fra Renee Moses etter gjentatte falske spådommer om bortrykkelsen

renee-moses-bilde2Den kontroversielle You Tube profeten Renee Moses som vakte betydelig oppmerksomhet med sin famøse og feilslåtte spådom om at bortrykkelsen ville finne sted
den 23 september, deretter utsatt til 7 oktober og så til tidlig i november har i etterkant av sine mange feilslåtte “profetier” valgt å holde seg helt usynlig for sine mer enn 70 000 følgere på You Tube. Etter at 23 september spådommen slo feil har interessen for den falske profeten stupt og i løpet av de siste månedene har hun tapt omtrent 10 prosent av sine følgere samtidig som hun har deaktivert muligheten til å legge igjen kommentarer på de videoer hun ikke har slettet. Den falske You Tube profeten har i etterkant av sine feilslåtte spådommer lagt ut hele sitt “rapture puzzel” i video form til “oss som er latt tilbake”, samtidig som hun har lagt ut en video som antyder at noe kan skje onsdag 6 eller torsdag 7 januar

De siste videoene fra den falske profeten ble publisert for litt over to måneder siden og etterpå har det vært taust, nærmest pinlig taust fra “profeten” som både har deaktivert muligheten til å gi “likes” til hennes videoer og legge igjen kommentarer på hennes tvilsomme spådommer. I diskusjons feltet til selve kanalen er det ennå mulig å legge igjen en kommentar, men folk som venter at deres spørsmål eller henvendelse vil bli renee-moses-videoerbesvart, må vente lenge. Den filippinske kvinnen som gjorde god butikk på sine bøker, CDer og “pay per Views” er nok enten opptatt av å nyte sin fortjeneste, eller og klekke ut nye teorier og datoer for dagen da Herren vil hente hjem sin menighet ved bortrykkelsen. Tilhengerne av den kontroversielle “profetens” forklarer nå hennes taushet med et bibelsitat hentet fra åpenbaringen 8,1 hvor det heter  “Og da det åpnet det syvende segl, ble det stillhet i himmelen omkring en halv time.”  De mest ihuga tilhengerne av Renee Moses og hennes spekulative profetier tror at Jesus (i teksten omtalt som Lammet) allerede har åpnet det sjuende seglet og etter en tids taushet (stillhet i himmelen) -vil hun igjen bære frem nye profetier og biter i hennes “rapture puslespill” som gjentatte ganger skal ha pekt på datoer for menighetens bortrykkelse. Søkelys har i de siste dagene flere ganger forsøkt å få kontakt med Renee Moses om en kommentar på påstander om at hun har tatt ut store summer på sin omstridte profetier, men våre henvendelser har så langt forblitt ubesvart. Også på hennes Facebookside har det vært taust siden 26 oktober, så stadig mer og mer kan tyde på at hennes tilhengere har vært utsatt for en religiøs scam. Andre troende som følger de samme teoriene som Renee M  bygde sine feilslåtte spådommer på, forutsier nå at bortrykkelsen av de sanne kristne vil finne sted mellom fjorårets jødiske Rosh Hashana og  “The Feast Of Trumpets” som er på høstparten i 2016. En video som fremmer det synspunktet kan sees her.

Flere You Tube profiler, deriblant John London har i ettertid av hennes feilslåtte profetier lagt ut videoer på You Tube som latterliggjør den falske profeten og hennes stadige nye datoer på menighetens bortrykkelse. I videoen under blir en mail tilsynelatende fra Renee M gjengitt og også en telefonsamtale men Renee M og hennes oppdragsgiver.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Pmk89HoRupM

En oppfølger av videoen med en tilsynelatende telefonsamtale mellom Renee M og en “tilhenger” hvor hun forklarer sine spådommer og tall. Vi som kjenner Guds ord vet en ting som er sikkert om dette med bortrykkelse er at ingen kjenner dagen eller timen. Alt vi vet er at vår frelser kommer snart.

https://www.youtube.com/watch?v=6r5FmMmvlrI

Én tanke om “Taust fra Renee Moses etter gjentatte falske spådommer om bortrykkelsen

  1. Hvorfor vie tid til disse såkalte profetene. Det står tydelig skrevet at ingen vet dagen eller timen, men bare Faderen. Alt som strider mot skriftens egne ord ang.dette bør forbi gåes i stillhet.

Det er stengt for kommentarer.